Eurokose pirkau, bet ju daug kur yra kaina nesiekia 10lt, apie 7 ar 6
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 09 08, 13:45)
noriu pagirti si belkosmex kremuka:
jis siaip skirtas pavieniams spuogeliams tepti,bet jau kuri laika vakarais ji tepu ant viso veido. galiu pasakyti,kad stebuklingai veikia, "uzgesina" tuos aktyvius spuogus, oda palieka lygi ir svari. idomu butu pabandyti kitus sios linijos produktus, pvz prausikli ar tonika, gal kas bandete?
jis siaip skirtas pavieniams spuogeliams tepti,bet jau kuri laika vakarais ji tepu ant viso veido. galiu pasakyti,kad stebuklingai veikia, "uzgesina" tuos aktyvius spuogus, oda palieka lygi ir svari. idomu butu pabandyti kitus sios linijos produktus, pvz prausikli ar tonika, gal kas bandete?
Anksčiau ši linija buvo labai populiari čia SM, gal dar kur galima rasti užsilikusios info, aš pati pamenu naudojau kaukę ir šveitiklį, šveitiklis buvo gan neblogas, tik nepamenu su kuo jis su cukrumi ar pan
jis siaip skirtas pavieniams spuogeliams tepti,bet jau kuri laika vakarais ji tepu ant viso veido.
jis siaip skirtas pavieniams spuogeliams tepti,bet jau kuri laika vakarais ji tepu ant viso veido.
Veido odos neišsausina?
Aš jį esu bandžiusi, pirmus kartus lyg ir gerai prigesino spuogelius, bet vėliau, po kokio mėnesio, tapo nebeveiksmingas ir išmečiau
Nusipirkau pabandyti ir labai patiko dabar Eurokos akcija 9Lt su kopeikom
spalva
spalva
QUOTE(I.J. @ 2012 09 08, 19:26)
Parašykit plačiau Kokia pigmentacija, tekstūra, lipnumas, koks finish'as, ar su blizgučiais, ar su perlamutru, ar pieniškas, ar dar koks nors Ar gerai dengiasi, nesubėga į raukšleles, kaip laikosi, ar sausina lūpas ir tt
QUOTE(dontstop @ 2012 09 08, 21:05)
Parašykit plačiau Kokia pigmentacija, tekstūra, lipnumas, koks finish'as, ar su blizgučiais, ar su perlamutru, ar pieniškas, ar dar koks nors Ar gerai dengiasi, nesubėga į raukšleles, kaip laikosi, ar sausina lūpas ir tt
ogo, kiek daug apibudinimu
nude spalva, dengiasi gerai, jokio perlamutro ar blizguciu. Tekstura maloni, lipnumas vidutinis. Pabandziau tik viena karta, tai i rauksleles nesubega lyg. Laikosi is tikruju kaip ir iki siol tureti visi mano blizgesiai (tarp ju ir pigesni ir brangesni), t.y. neypatingai ilgai. Lupas nesausina
QUOTE(I.J. @ 2012 09 08, 21:45)
ogo, kiek daug apibudinimu
nude spalva, dengiasi gerai, jokio perlamutro ar blizguciu. Tekstura maloni, lipnumas vidutinis. Pabandziau tik viena karta, tai i rauksleles nesubega lyg. Laikosi is tikruju kaip ir iki siol tureti visi mano blizgesiai (tarp ju ir pigesni ir brangesni), t.y. neypatingai ilgai. Lupas nesausina
Ačiū Domina ir mane šie blizgėsiai, bet manau, susilaikysiu
Papildyta:
Giriu kosmetinę liniją Rosa (gamintojoas Nevskaja kosmetika)
Ilgai ieškojau šitų priemonių, prisiskaičius gerų atsiliepimų. Radau Elevitoje. Pabandymui nusipirkau toniką, prausiklį ir paakių kremą. Superiniai
Tonikas - gaivus, malonus, super drėkinantis. Vienas geriausių kada nors turėtų.
Prausiklis - puikiai nuplauną net ryškų ir gausų makiažą, tai pat drėkina, po jo atrodo net kremo nereikia.
Paakių kremas - vėlgi, taip patiko, kad net nežinau, kokius epitetus jam parinkti Vienas geriausių kada nors turėtų tiesiog. Neįtikėtinas drėkinimo ir komforto pojūtis.
Visų priemonių kainos ~4 lt, sudėtis ne eko, bet neprastos ir netuščios
sios serijos kauke naudoju gal jau 5 tiubele, labai patinka
bandziau ir prausikli, sveitikli, tonika visai nieko, tik man arbatmedzio kvapas nepatinka
man nesausina, nes ji tepu is vakaro, o ryte jau tepu kremuka drekinanti reikes bandyti dar kazka is sios linijos
na nusipirkau ir as si kremuka nuo spuogu,kaip tik ir isdyge du bjaurybes ziuresim ar ka pades kainavo 6.50lt. Dar prigriebiau rimmel pudra, stay matt irgi girta sioje temutej kaip tik akcija - 16 su centais. Ateisiu su atsiliepimais,tikiuosi teigiamais
dėkui mergaitės už nuomones apie Flormar pudrą
Tą Teebaum tepaliuką prieš metus naudojau. Man jis visiškai neveikė
Išmečiau, net neįpusėjusi. Atsimenu, pardavėja labai gyrė, todėl ir pirkau.
Išmečiau, net neįpusėjusi. Atsimenu, pardavėja labai gyrė, todėl ir pirkau.