o kokius Kremukus BB naudojate ?
mano misri oda, turiu dar tris pudrytes, nu ir visos issitepus pasidaro rausvos, orandzines spalvos. taip nenaturaliai atrodo ant veiduko
Patarkite koki kremuka BB ar tai pudryte, nes niekaip nesuprantu kaip jos gaunasi ant mano veido rausvos
QUOTE(xde @ 2013 01 27, 12:04)
o su kokios firmos BB maišote?
QUOTE(freenwild @ 2013 01 27, 16:26)
Super idėja, kaip tik dabar naudoju BB kremuką drėkinantį, reiks paeksperimentuot nes irgi vis gaila išmesti kol galiojimas geras
Aš naudoju Skin79 VIP Gold Super Plus. Šiaip man šis vienas BB kremas per pilkas, į lavoną panaši pasidarau, nors keisčiausia, kad toks vaizdas, kad pagal kaklą (ir veidą) spalva lyg ir sutampa Na šiaip neatrodo, kad kas tepta, nes jei būtų matęsi mama būtų klausus "ne ar gerai jautiesi, ne silpna?", bet "ko čia ant veido prisitepei" Todėl aš jį maišau su minėtąja pudra arba veidą dar papudruoju Nors gal Loreal pudrą būtų galima pamaišyti ir su kokiu kremu
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 27, 19:56)
o kokius Kremukus BB naudojate ?
mano misri oda, turiu dar tris pudrytes, nu ir visos issitepus pasidaro rausvos, orandzines spalvos. taip nenaturaliai atrodo ant veiduko
Patarkite koki kremuka BB ar tai pudryte, nes niekaip nesuprantu kaip jos gaunasi ant mano veido rausvos
Aš naudoju Garnier BB kremuką. Tiesa sakant kitokio nesu BB bandžius, tik ant draugės mačiau mėginėlio badymą Lorealio, bet iš rusiško žurnalo tai jo lyg Lietuvoje dar nėra. Tas irgi sako fainas, ir atrodė oda tokia sveika, spindinti, truputuka įdegusi.
Dėl Garnierio turi dvi spalvas, abi tokios lyg prisitaikančios ir visai fainos, natūralios, tikrai ne morkinės ir ne pilkšvos. Dar rašo kad papildomai drėkina odą. Yra dar ios linijos kremukas jautresnei odai. Priekaištų neturiu, bet ir negalėčiau su kitokiu BB kremu palyginti Kaip kiekvienai dienai tai luks produktas, nes krempudra man labiau vakarinis variantas, o BB labai lengvi, suteikiantys atspalvį ir šviežumą veidui.
Prisiskaicius liaupsiu FlorMar seseliams labai knietejo isbandyti kas per stebuklas.buvau tam 5 sandelyje,Kaune.pasirinkimas butent flormaro labai mazas.as norejau matiniu seseliu.nusipirkau po viena seseli baltose dezutese:ruda ir balta.pati naudoju tokius seselius kaip isadora,lancome,giominerals,smashbox,pigesni-catrice,artfeco,buorjois,rimmel,tai flomaras tikraja zodzio prasme pritrenke,nu kaip patiko.minkstuciai,gerai pigmentuoti,sklaidosi puikiai.balta spalva is tikro balta,uztenka vos priliesti teptuka,ant voko dengiasi puikiai.ruda super pigmentuota sklaidosi be jokiu klecku.nu vienu zodziu liuks.noresiu dar spalvu.
Gal ir nepatikesit bet sitie pigenos FlorMar man labiau patinka uz lancome ...
Drasiai siulau isbandyti .ot kaliau turkams reklamos:)
Gal ir nepatikesit bet sitie pigenos FlorMar man labiau patinka uz lancome ...
Drasiai siulau isbandyti .ot kaliau turkams reklamos:)
Po rentabili posto užsimaniau FlorMar šešėlius išbandyti ir pati Kažkada truputį žiūrinėjau, bet kažkaip ranka ir nepakilo pirkti. Nors aš ir šiaip mėgstu pigesnę kosmetiką.
QUOTE(Simumu @ 2013 01 31, 19:20)
Po rentabili posto užsimaniau FlorMar šešėlius išbandyti ir pati Kažkada truputį žiūrinėjau, bet kažkaip ranka ir nepakilo pirkti. Nors aš ir šiaip mėgstu pigesnę kosmetiką.
drasiai pirkit,nes esu isranki ir man labai patiko.
Dabar bandau prisiminti ar mergaites nekalbejo kad ir 4 sandelyje yra flormar,nes prisireike ....
Yra flormar ir 4 sandelyje,o as nedabridau...
Ai dar pirkau dvispalvius Bell irgi matinius,oi tai pigmentacija prasta,lyginant su flormar tai kokie bell 4/5 balai is 10...nelabai man tas bell,reikia pabruzinti,kietoki,spalvos ant voko mazai,sv.rozine spalva ant voko balzgana balksva-man nevykes pirkinys.
Aš kažkada rinkausi tarp bell ir flormar, galvojau gal imsiu bell, bet kažkas paskambino, tai ir išlėkiau nei vienų nei kitų nepaėmus. Dabar žinosiu
O, galiu ir aš rekomenduoti produktą Bell tušą:
Pirkau nes tas šepetėlis labai didelis ir tiesiog dėl jo sugalvojau išbandyti. Nenusivyliau Gražiai iššukuoja blakstienas, tiesa, dar reikia išmokti kairę akį taip pat pasidažyti. Tiesiog dailiai padažo, riestumo nepastebėjau ar tankumo didelio, bet blakstienos gražios
O, galiu ir aš rekomenduoti produktą Bell tušą:
Pirkau nes tas šepetėlis labai didelis ir tiesiog dėl jo sugalvojau išbandyti. Nenusivyliau Gražiai iššukuoja blakstienas, tiesa, dar reikia išmokti kairę akį taip pat pasidažyti. Tiesiog dailiai padažo, riestumo nepastebėjau ar tankumo didelio, bet blakstienos gražios
QUOTE(rentabili @ 2013 01 31, 18:27)
Prisiskaicius liaupsiu FlorMar seseliams
Džiaugiuosi, kad patiko, rekomenduoju išbandyti ir 4 spalvų paletes kada prie progos, man palečių kokybė pasirodė geresnė, nei mono atspalvių
Merginos, parekomenduokit veiksmingai ilginantį tušą, geriausia būtų iš Martinos asortimento, bet žinoma, nebūtinai Kol kas iš Martinos bandžiau Bell Push up, Eveline Volumix fiberlast, Geisha's look. Gal dar kas ten gero yra
QUOTE(dontstop @ 2013 02 01, 10:56)
Merginos, parekomenduokit veiksmingai ilginantį tušą, geriausia būtų iš Martinos asortimento, bet žinoma, nebūtinai Kol kas iš Martinos bandžiau Bell Push up, Eveline Volumix fiberlast, Geisha's look. Gal dar kas ten gero yra
man patiko baltarusiškas Relouis (~12,5lt.Martinoje)
Yra 4 ,bandžiau extra lash,o Jums tiktų galbūt šis:
http://relouis.by/ca...cara/extra_long
QUOTE(xde @ 2013 02 01, 23:21)
man patiko baltarusiškas Relouis (~12,5lt.Martinoje)
Et, nesulaukus atsakymų griebtelėjau Eveline Volumix fiberlast auksinį (nes rinkinukas tušas+toninis kremas+lūpų pieštukas kainavo tiek pat, kiek vien tušas ), tad Relouis lieka kitam kartui