nusipirkau ir as Melisos sampuna su keratinu ir medum (tipo purinanti)- kazko labai nusausino plauka, sunku issukuoti, neblizga, uztat gerai siausiasi, tai, sakykim, purina :-) man butinai reiketu balzamo. Nors galvojau, kad sudetyje esantis dimetikonas paglotnins kiek plauka... Si sampuna sunaudos vyras. As ieskosiu kazko kito. Tiesa, tas 0 parabentu tai kazkaip keistai. Ir be ju visokio s... pilna...
http://www.100pure.l...CFYVb3godckMAYQ
Buvau nusiziurejus loreal elvitali, bet purinanciame sampune su keratinu sudety keratino nepastebejau, ar as kazka praziurjau? Bet taip keistai pasirode ir suabejojau.
Eurokose uzkabino rods Cystaja linija sampunas su berzu ekstraktais, bet jam akcijos nebuvo, tai nebepirkau- butelaitis nemazas, jei vel netiks...
Dar Baikal herbals sampunas labai viliojo.
Na, kol kas plaunu galva su babuskos agafijos pirties muilu- turejau juodaji, dabar turiu rausva geliu....
O atejau pagirti Margaritos antiperspiranta su salavijais. Mano skaiciavimu tai gana pigus antiperspirantas, nes jo yra net 50ml kainuoja kazkur 5.30lt, o per akcija visai pigu. As kartosiu.
QUOTE(Mrs. R @ 2013 01 26, 21:35)
Na, kol kas plaunu galva su babuskos agafijos pirties muilu- turejau juodaji, dabar turiu rausva geliu....
kaip jums tie muilai plaukams? kuris geresnis? beje, kokios ju kainos?
ka manote apie sia pudra ?
Loreal - skysta kremine pudra
Loreal - skysta kremine pudra
pikantiska- mano plaukams pirties muilas tinka ne blogiau, nei sampunai, svarbiausia, kad kol kas neniezti nuo ju galvos. Kaina ju gana nemaza- apie 30lt, bet kai pirkau, buvo akcija, tai mokejau gal po 16lt, skalsus. Juodasis muilas degutinis, tai turi spec kvapa, bet jis greit isgaruoja, kiti- su zolelemis ar gelemis, kvepia maloniai, sudetis irgi dziugina. Tiesa, reikia priprasti prie konsistensijos- labai tirsta kose.
Dar pasidziaugsiu skystu muilu- perku 5l talpa bekvapio, bespalvio muilo su kuo trumpesne sudetimi (as ji isigyju Ringuvos firminej parduotuvej Panevezy), tada pilu i buteliuka su dozatorium, ilasinu pora lasu ea, i ta, kur bus skirtas visam kunui prausti, dar kelis lasus alyvuogiu aliejaus ilasinu. Ir... visai nusigalvojau :-) i muila, kuri naudoju tik as, ipurskiu savo kvepalu- tai nenaturalu, uztat man kvepia :-)
Dar pasidziaugsiu skystu muilu- perku 5l talpa bekvapio, bespalvio muilo su kuo trumpesne sudetimi (as ji isigyju Ringuvos firminej parduotuvej Panevezy), tada pilu i buteliuka su dozatorium, ilasinu pora lasu ea, i ta, kur bus skirtas visam kunui prausti, dar kelis lasus alyvuogiu aliejaus ilasinu. Ir... visai nusigalvojau :-) i muila, kuri naudoju tik as, ipurskiu savo kvepalu- tai nenaturalu, uztat man kvepia :-)
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 26, 22:08)
turiu tokia nesunaudota. nors spalva puikiai atitiko ir prisitaiko, bet nepatiko kaip dengiasi - išryškėja tokie kaip ir atšipę odos lopinėliai kurie labai matosi. nors mano oda mišri ir su kitom pudrom to nebūdavo. Bent iš savo patirties nepatarčiau
QUOTE(freenwild @ 2013 01 27, 01:07)
turiu tokia nesunaudota. nors spalva puikiai atitiko ir prisitaiko, bet nepatiko kaip dengiasi - išryškėja tokie kaip ir atšipę odos lopinėliai kurie labai matosi. nors mano oda mišri ir su kitom pudrom to nebūdavo. Bent iš savo patirties nepatarčiau
Sutinku su jumis dėl dengimosi, toks vaizdas kad odos šerpetojimas po pudros atsiranda. Beje mano oda irgi mišri, gal šiek tiek dehidratuota. Kadangi man vis gaila ją buvo išmesti (dar ir su spalva šiek tiek nepataikiau), tai pabandžiau maišyti su BB kremu, tai rezultatas tada geras. Manau ji gal labiau skirta riebiaodėms
QUOTE(dreamless @ 2013 01 27, 09:55)
tai pabandžiau maišyti su BB kremu, tai rezultatas tada geras.
o su kokios firmos BB maišote?
QUOTE(dreamless @ 2013 01 27, 10:55)
Sutinku su jumis dėl dengimosi, toks vaizdas kad odos šerpetojimas po pudros atsiranda. Beje mano oda irgi mišri, gal šiek tiek dehidratuota. Kadangi man vis gaila ją buvo išmesti (dar ir su spalva šiek tiek nepataikiau), tai pabandžiau maišyti su BB kremu, tai rezultatas tada geras. Manau ji gal labiau skirta riebiaodėms
Super idėja, kaip tik dabar naudoju BB kremuką drėkinantį, reiks paeksperimentuot nes irgi vis gaila išmesti kol galiojimas geras
gal zinot pigu, bet neprasta maitinamaji kremuka tinkanti ziemai
QUOTE(freenwild @ 2013 01 27, 17:09)
paprastas universalus nivea kremas
Pritariu melynas metalinis indelis
QUOTE(Mrs. R @ 2013 01 26, 21:35)
Eurokose uzkabino rods Cystaja linija sampunas su berzu ekstraktais, bet jam akcijos nebuvo, tai nebepirkau- butelaitis nemazas, jei vel netiks...
Man labai patinka sios firmo sampunai Svariai isplauba, nesausina.
Dabar nusipirkau toki rinkinuka. Kai prasidejo salciai, ziauriai pradejo riebaluotis plaukai. Turejau plaut kas antra diena. Dabar trecia diena, kol kas tfu tfu nesiriebaluoja