gal galite parekomenduoti gera isbandyta sampuna ?
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 18, 19:29)
gal galite parekomenduoti gera isbandyta sampuna ?
kiek išbandžiau, o išbandžiau tikrai nemažai, tai labiausiai tiko ir patiko naujas Garnier vidurinis šampūnas
Man ir praverstu patarimas del antakiu dazu. Gal kas zinot gerus, kad imtu mano kelis plaukelius . Ir kur galima nusipirkti, jei jau kas rekomenduos.
QUOTE(dziubek @ 2013 01 18, 20:39)
Man ir praverstu patarimas del antakiu dazu. Gal kas zinot gerus, kad imtu mano kelis plaukelius . Ir kur galima nusipirkti, jei jau kas rekomenduos.
hm...anytai eurokose perku Henna antakiu dazus apie 6lt,tuos kur reikia susimaisyt paciai-skystis ir kremo tutele.jos antakiai zili,pats plaukas kietas,siurkstus.perku rudus,labai naturaliai nusidazo,kaip ji sako ir dziaugiasi-neiseinu kaip is kirpyklos su dviem ryskiom pasagom:),man paciai,kadangi esu blondine noretusi pilkesnio atspalvio,man siek tiek per rudi,sau maisau su juodu ir laikau tik kokias 3-4 minutes.
QUOTE(dziubek @ 2013 01 18, 19:39)
pirkau Vilkpedes bazese uz kelis litus(kitur,manau, brangiau),uzteks daugeliui kartu.1 cm kremo sumaisau su 10-12 lasu peroksido,palaikau 5 minutes,nudazo labai naturaliai.
Del vandens... Issitraukiau tusa, dazausi- nedazo, nors sepetelis juodas,pabraukiu per ranka- vos vos kazkokia zyme, bet sausa tokia... Galvoju- arba to tuso neber, arba jis uzdziuves. Na, tai as pora lasu vandens tutelen ilasinau, palaikiau, pakraciau... Rezultate- sepetelis tepe ranka kiek labiau, vadinasi, to tuso kazkiek buvo, bet jau nepakankamai ir tikrai ne milione calories
Tiesa, komplektui buvo akcija, o dezute nei tusas, kaip minejau, neuzklijuoti.
Tiesiog dabar turiu blizgi, o vezti tusa i parduotuve kitam mieste neverta- apsipirkau pravaziuodama...
Kita karta is karto nusipirkus pulsiu dazytis
Tiesa, komplektui buvo akcija, o dezute nei tusas, kaip minejau, neuzklijuoti.
Tiesiog dabar turiu blizgi, o vezti tusa i parduotuve kitam mieste neverta- apsipirkau pravaziuodama...
Kita karta is karto nusipirkus pulsiu dazytis
pabandziau melisa sampuna purinanti-man patiko,plaukai tikrai pasipute
Nu ką... Suskystėjo protas - nusipirkau Bell šešėlių paletę (405), galvoju parnešus eis tiesiai į šiukšles. Parduotuvėje labai patiko spalva testerį pamozavus pirštu. Ir koks mano buvo nustebimas, kad šešėliai LABAI GERI (išskyrus tą kur per vidurį - ten visiška scheise), tikrai verta savo kainos
QUOTE(lilayte @ 2013 01 21, 15:16)
Melisa skystas muilas su alyvuogių aliejum labai labai vykęs pirkinys Mokėjau per nuolaidas vos tris su pusę lito už puslitrinį indelį su dozatorium. O kokybė kaip kažko daug brangesnio-svariai plauna, nesausina, švelnaus malonaus kvapo.
QUOTE(lilayte @ 2013 01 21, 16:16)
Gal galit ideti nuotrauka kaip atrodo sitas samunas?
QUOTE(In hell @ 2013 01 22, 00:23)
Aš turiu tą patį numeriuką, na man dar šviesiausia spalva neįtinka - vieni blizgučiai, byra... Bet šiaip pritariu, kad neblogi šešėliai, verti dėmesio
QUOTE(Malena @ 2013 01 22, 10:36)
Melisa skystas muilas su alyvuogių aliejum labai labai vykęs pirkinys Mokėjau per nuolaidas vos tris su pusę lito už puslitrinį indelį su dozatorium.
dabar maximoje dar pigiau.2 už 1 kainą(5,49).Pirkau lavandų ir su alijošiumi.