Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

gal galite parekomenduoti gera isbandyta sampuna ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 18, 19:29)
gal galite parekomenduoti gera isbandyta sampuna ?

kiek išbandžiau, o išbandžiau tikrai nemažai, tai labiausiai tiko ir patiko naujas Garnier vidurinis šampūnas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man ir praverstu patarimas del antakiu dazu. Gal kas zinot gerus, kad imtu mano kelis plaukelius mirksiukas.gif . Ir kur galima nusipirkti, jei jau kas rekomenduos.
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2013 01 18, 20:39)
Man ir praverstu patarimas del antakiu dazu. Gal kas zinot gerus, kad imtu mano kelis plaukelius mirksiukas.gif . Ir kur galima nusipirkti, jei jau kas rekomenduos.

hm...anytai eurokose perku Henna antakiu dazus apie 6lt,tuos kur reikia susimaisyt paciai-skystis ir kremo tutele.jos antakiai zili,pats plaukas kietas,siurkstus.perku rudus,labai naturaliai nusidazo,kaip ji sako ir dziaugiasi-neiseinu kaip is kirpyklos su dviem ryskiom pasagom:),man paciai,kadangi esu blondine noretusi pilkesnio atspalvio,man siek tiek per rudi,sau maisau su juodu ir laikau tik kokias 3-4 minutes.
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2013 01 18, 19:39)

user posted image
pirkau Vilkpedes bazese uz kelis litus(kitur,manau, brangiau),uzteks daugeliui kartu.1 cm kremo sumaisau su 10-12 lasu peroksido,palaikau 5 minutes,nudazo labai naturaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 18 sausio 2013 - 21:28
Del vandens... Issitraukiau tusa, dazausi- nedazo, nors sepetelis juodas,pabraukiu per ranka- vos vos kazkokia zyme, bet sausa tokia... Galvoju- arba to tuso neber, arba jis uzdziuves. Na, tai as pora lasu vandens tutelen ilasinau, palaikiau, pakraciau... Rezultate- sepetelis tepe ranka kiek labiau, vadinasi, to tuso kazkiek buvo, bet jau nepakankamai ir tikrai ne milione calories smile.gif
Tiesa, komplektui buvo akcija, o dezute nei tusas, kaip minejau, neuzklijuoti.
Tiesiog dabar turiu blizgi, o vezti tusa i parduotuve kitam mieste neverta- apsipirkau pravaziuodama...
Kita karta is karto nusipirkus pulsiu dazytis smile.gif
Atsakyti
pabandziau melisa sampuna purinanti-man patiko,plaukai tikrai pasipute smile.gif
Atsakyti
Nu ką... smile.gif Suskystėjo protas - nusipirkau Bell šešėlių paletę (405), galvoju parnešus eis tiesiai į šiukšles. Parduotuvėje labai patiko spalva testerį pamozavus pirštu. Ir koks mano buvo nustebimas, kad šešėliai LABAI GERI (išskyrus tą kur per vidurį - ten visiška scheise), tikrai verta savo kainos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2013 01 21, 15:16)
pabandziau melisa sampuna purinanti-man patiko,plaukai tikrai pasipute  smile.gif

Melisa skystas muilas su alyvuogių aliejum labai labai vykęs pirkinys thumbup.gif Mokėjau per nuolaidas vos tris su pusę lito už puslitrinį indelį su dozatorium. O kokybė kaip kažko daug brangesnio-svariai plauna, nesausina, švelnaus malonaus kvapo.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2013 01 21, 16:16)
pabandziau melisa sampuna purinanti-man patiko,plaukai tikrai pasipute  smile.gif

Gal galit ideti nuotrauka kaip atrodo sitas samunas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 01 22, 00:23)
Nu ką... smile.gif Suskystėjo protas - nusipirkau Bell šešėlių paletę (405),

Aš turiu tą patį numeriuką, na man dar šviesiausia spalva neįtinka - vieni blizgučiai, byra... Bet šiaip pritariu, kad neblogi šešėliai, verti dėmesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 sausio 2013 - 19:55
QUOTE(Malena @ 2013 01 22, 10:36)
Melisa skystas muilas su alyvuogių aliejum labai labai vykęs pirkinys thumbup.gif  Mokėjau per nuolaidas vos tris su pusę lito už puslitrinį indelį su dozatorium.

dabar maximoje dar pigiau.2 už 1 kainą(5,49).Pirkau lavandų ir su alijošiumi.
Atsakyti