Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Gute444 @ 2013 01 15, 19:08)
Mano irgi iš šitos serijos, tik su pipirais, pipetės nėra deja nera.
Aš laikau per nakti, vartoju beveik pusmeti, kol kas nenuplikau, o nauju plauku pridygo  bigsmile.gif

va va, svarbiausia, kad nauju pridygtu bigsmile.gif biggrin.gif o issiplauna po to jis gerai? neriebina plauku?
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 15, 18:44)
va va, svarbiausia, kad nauju pridygtu bigsmile.gif  biggrin.gif o issiplauna po to jis gerai? neriebina plauku?

Sakyciau kad issiplovimas kaip visu alieju, vienais sampunais pakanka viena karta ismuiluoti, kitais reikia du kartus ismuiluoti.
Atsakyti
Aišku galima, tik aš vis pagalvės pagailiu, nes labai jau neramiai miegu, ypač dabar...

Kažkaip užtenka man ir tris keturias valandas prieš galvos plovimą palaikyti. Plaukučiai labai atsigavo, nes buvau žiauriai nuplikus biggrin.gif Gal trečdalio plaukų netekau blink.gif Kai pradėjau aliejuką tept, galvos odą masažuoti ir žuvų taukus gerti nustojo slinkti ir naujų pridygo.

Išsiplauna gerai, tikrai neriebina, jai riebintų nenaudočiau, nes ir taip neiš sausųjų maniškei. Bet plaunant vieno karto tikrai neužtenka, visada du kartus muiluoju.
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2013 01 14, 21:57)
pas mus ( Siauliuose) isparduotuvej  man atrodo dar vis buvo  g.gif

o kur ta išparduotuvė yra?
Atsakyti
Šį kartą aš 'apsipirkau' doh.gif Iš Martinos, esančios Kalvarijų g. Norfoj. Pirkau dėžutėj Eveline tušą Million calories ir bespalvį blizgį 3D glam. Su blizgiu ok, o tušo nėr. Galiojimas nesibaigęs, nesudžiuvęs- įpyliau vandens patikrint, tiesiog.... išdažytas...
Kad aš daugiau pirkčiau neužklijuotus tušus ir visą kitą, tfu tfu tfu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. R: 17 sausio 2013 - 08:28
QUOTE(Mrs. R @ 2013 01 17, 09:27)
Šį kartą aš 'apsipirkau' doh.gif Iš Martinos, esančios Kalvarijų g. Norfoj. Pirkau dėžutėj Eveline tušą Million calories ir bespalvį blizgį 3D glam. Su blizgiu ok, o tušo nėr. Galiojimas nesibaigęs, nesudžiuvęs- įpyliau vandens patikrint, tiesiog.... išdažytas...

Na, nieko sau tusu doh.gif Neskit atgal.
Man su maskuokliu buvo toks nutikimas: isbandziau testeriukus, issrinkau spalvyte ir paemiau nauja maskuokli su dezute. Tik namuose pamaciau, kad dezuteje buvo idetas kitos spalvos maskuoklis. Nunesiau kita diena atgal, paaiskinau kas nutiko ir pardaveja pakeite thumbup.gif . Tai buvo Karoliniskiu "Martinoje.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 01 17, 09:27)

neškit atgal 4u.gif manau kad pakeistu
Atsakyti
Na, kaip čia pasakius - būtų narė vandens nepylus, tai būčiau taip patarinėjus, bet tai dabar...? Aišku suprantu, kad nesąmonė, jog tokia neteisybė, bet tai vandens pylimas tikrinimui man keistokai skamba mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 01 17, 12:14)
Na, kaip čia pasakius - būtų narė vandens nepylus, tai būčiau taip patarinėjus, bet tai dabar...? Aišku suprantu, kad nesąmonė, jog tokia neteisybė, bet tai vandens pylimas tikrinimui man keistokai skamba mastau.gif

nu jo nepastebejau mastau.gif del vandens
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 01 17, 12:14)

Tikrai, apie vandeni visai pamirsau doh.gif . Belieka tik uzjausti negraziai apgauta pirkeja. console.gif
Atsakyti
Bet tai kaip išdažytas tušas galėjo atsidurti lentynoje nesuprantu g.gif
Atsakyti
Tai gal to tuso ir nebuvo indelyje? Gal gamybos brokas g.gif Ar sepetelis buvo dazuotas?
Man yra taip teke nusipirkti tuscia tusa ax.gif bet mielai pakeite nes indelis ir sepetelis buvo svaruteliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 17 sausio 2013 - 15:55