Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Plonas ir minkštas. Šis pravedimas ir man patinka wink.gif
Atsakyti
Gaila, man patinka tik kietesni teptukai, su minkstu negaliu nieko nupiesti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šiandien Kauno urmo bazėje aptikau Flormar produkcijos: nagų lakai, akių pravedimai, lupų blizgiai.
Tai būtų Geltona galerija, 12 sandėlys, 4 skyrius. 4u.gif
Papirkau nagų lakų, eisiu bandyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet: 14 sausio 2013 - 14:46
QUOTE(Unera @ 2013 01 13, 18:55)
man patinka uma. buna eurokos.

Umos stendų nebėra Eurokosuose, išėmė iš prekybos 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau varnalesu alieju martinoje. ant jo parasyta, jog silta tepti. tai kaip ji pasildyt?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikantiška: 14 sausio 2013 - 19:15
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 14, 19:10)
nusipirkau varnalesu alieju martinoje. ant jo parasyta, jog silta tepti. tai kaip ji pasildyt?? g.gif

As visa buteliuka ant radiatoriaus vakare laikau, o eidama miegot istepu plaukus. nezinau ar as cia gerai darau, bet man taip pasirode lengviausia.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 14, 18:57)
Umos stendų nebėra Eurokosuose, išėmė iš prekybos  4u.gif

sad.gif O gal kur kitur yra?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 14, 18:57)

pas mus ( Siauliuose) isparduotuvej man atrodo dar vis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 01 14, 19:57)

Girstupio Eurokose praeita savaite tikrai buvo Uma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 14, 21:10)

O aš tai prieš naudojimą, visą buteliuką įdedu į karštą vandenį, truputį palaukiu ir tepu arba su ta pipete(jai tai Elfos aliejus) paskirstau ant plaukų šaknų. Ir nežinau ar gerai darau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 01 15, 14:55)
O aš tai prieš naudojimą, visą buteliuką įdedu į karštą vandenį, truputį palaukiu ir tepu arba su ta pipete(jai tai Elfos aliejus) paskirstau ant plaukų šaknų. Ir nežinau ar gerai darau... g.gif

mano ir elfa, bet sis, pigesnis
http://elfa.ua/our_p..._are/1282/7956/
tai lyg pipetes nera (dar nepradariau)

na bandysiu ant radiatoriaus arba i karsta vandeni ideti, aciu 4u.gif o galima ji per nakti laikyti ant galvos? nes ten raso 30-60 min blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 15, 17:57)
mano ir elfa, bet sis, pigesnis
tai lyg pipetes nera (dar nepradariau)

na bandysiu ant radiatoriaus arba i karsta vandeni ideti, aciu 4u.gif o galima ji per nakti laikyti ant galvos? nes ten raso 30-60 min blush2.gif

Mano irgi iš šitos serijos, tik su pipirais, pipetės nėra deja nera.
Aš laikau per nakti, vartoju beveik pusmeti, kol kas nenuplikau, o nauju plauku pridygo bigsmile.gif
Atsakyti