Plonas ir minkštas. Šis pravedimas ir man patinka
Gaila, man patinka tik kietesni teptukai, su minkstu negaliu nieko nupiesti
Šiandien Kauno urmo bazėje aptikau Flormar produkcijos: nagų lakai, akių pravedimai, lupų blizgiai.
Tai būtų Geltona galerija, 12 sandėlys, 4 skyrius.
Papirkau nagų lakų, eisiu bandyti
Tai būtų Geltona galerija, 12 sandėlys, 4 skyrius.
Papirkau nagų lakų, eisiu bandyti
QUOTE(Unera @ 2013 01 13, 18:55)
man patinka uma. buna eurokos.
Umos stendų nebėra Eurokosuose, išėmė iš prekybos
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 14, 19:10)
nusipirkau varnalesu alieju martinoje. ant jo parasyta, jog silta tepti. tai kaip ji pasildyt??
As visa buteliuka ant radiatoriaus vakare laikau, o eidama miegot istepu plaukus. nezinau ar as cia gerai darau, bet man taip pasirode lengviausia.
QUOTE(dontstop @ 2013 01 14, 18:57)
O gal kur kitur yra?
QUOTE(dontstop @ 2013 01 14, 18:57)
pas mus ( Siauliuose) isparduotuvej man atrodo dar vis buvo
QUOTE(dontstop @ 2013 01 14, 19:57)
Girstupio Eurokose praeita savaite tikrai buvo Uma
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 14, 21:10)
nusipirkau varnalesu alieju martinoje. ant jo parasyta, jog silta tepti. tai kaip ji pasildyt??
O aš tai prieš naudojimą, visą buteliuką įdedu į karštą vandenį, truputį palaukiu ir tepu arba su ta pipete(jai tai Elfos aliejus) paskirstau ant plaukų šaknų. Ir nežinau ar gerai darau...
QUOTE(WildWildWest @ 2013 01 15, 14:55)
O aš tai prieš naudojimą, visą buteliuką įdedu į karštą vandenį, truputį palaukiu ir tepu arba su ta pipete(jai tai Elfos aliejus) paskirstau ant plaukų šaknų. Ir nežinau ar gerai darau...
mano ir elfa, bet sis, pigesnis
http://elfa.ua/our_p..._are/1282/7956/
tai lyg pipetes nera (dar nepradariau)
na bandysiu ant radiatoriaus arba i karsta vandeni ideti, aciu o galima ji per nakti laikyti ant galvos? nes ten raso 30-60 min
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 15, 17:57)
mano ir elfa, bet sis, pigesnis
na bandysiu ant radiatoriaus arba i karsta vandeni ideti, aciu o galima ji per nakti laikyti ant galvos? nes ten raso 30-60 min
Mano irgi iš šitos serijos, tik su pipirais, pipetės nėra deja nera.
Aš laikau per nakti, vartoju beveik pusmeti, kol kas nenuplikau, o nauju plauku pridygo