Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2013 01 10, 23:37)
o kurioje Martinoje?

Šiaurės miestelyje nėra jokių mėginių. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 10, 23:37)
o kurioje Martinoje?

Aš mačiau karoliniškių "Martinoje".
Atsakyti
merginos, kokią šešėlių bazę rekomenduotumėt ? nebūtinai pigiausią, bet tokią kad tikrai šešėliai gerai laikytųsi
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2013 01 12, 20:28)
merginos, kokią šešėlių bazę rekomenduotumėt ? nebūtinai pigiausią, bet tokią kad tikrai šešėliai gerai laikytųsi

man patinka uma. buna eurokos.
Atsakyti
gal jau buvote rasiusios, bet parekomenduokit gera akiu pravedima nebrangu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2013 01 12, 20:28)

Man patinka Lumene smile.gif
user posted image

Minėtas UMA šešėlių pagrindas irgi geras (tik man jo pakuotė nepatogi: produkto dar daug, o pasiekti jau neįmanoma, teko "kakliuką" truputį įstumti, po to dar pats teptukas nulūžo ir liko indelyje, vienžo - buvo vargas).

QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 13, 18:04)
gal jau buvote rasiusios, bet parekomenduokit gera akiu pravedima nebrangu 4u.gif

Kai išmokau naudotis - geriausias pravedimas (gerai laikosi, ryški bet kokio norimo storio linija)
user posted image

Tik tokį UMA teptuką naudoju
user posted image

Nei flomasteriai, nei skysti pravedimai nebepatinka dabar, į pieštukus ir žiūrėti nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2013 01 13, 19:42)

Nei flomasteriai, nei skysti pravedimai nebepatinka dabar, į pieštukus ir žiūrėti nenoriu.

aciu, bandysiu isigyti 4u.gif dabar naudoju piestuka, bet jis isnyksta po valandos doh.gif
Atsakyti

Tik tokį UMA teptuką naudoju
user posted image

kokia jo kaina? o eurokos jis yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sausio_antra @ 2013 01 13, 19:53)

kokia jo kaina? o eurokos jis yra?  smile.gif

Taip, Eurokos'e pirkau, tik senokai jau, tad kainos tikslios nepamenu... Apie 6 Lt kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2013 01 13, 20:04)

Rekomenduoju Evelinne, puikiai laiko visą dieną, o man tas labai aktualu, kadangi vokai pastoviai kontaktuoja- net nežinau , kaip paaiškinti biggrin.gif Na atsimerkus bigsmile.gif , jai prastas pravedimas atssispaudžia viršuje biggrin.gif

Essence gelinius turiu, net du, nelabai man, vien tik dėl šios priežasties.Neišlaiko man jis taip , kaip reikia plius terlionės daugiau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 01 14, 10:20)
Rekomenduoju Evelinne, puikiai laiko visą dieną, o man tas labai aktualu, kadangi  vokai pastoviai kontaktuoja- net nežinau , kaip paaiškinti biggrin.gif Na atsimerkus bigsmile.gif , jai prastas pravedimas atssispaudžia viršuje biggrin.gif

user posted image

turejau tik viena gyvenime , tiksliau turiu, naudoju retkarčiais bet laikuosi kuo puikiausiai, rinkausi atsižvelgdama į rusų forumu atsiliepimus , tai yra butent šiš eveline biggrin.gif
man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2013 01 14, 09:20)
Rekomenduoju Evelinne, puikiai laiko visą dieną, o man tas labai aktualu, kadangi  vokai pastoviai kontaktuoja- net nežinau , kaip paaiškinti biggrin.gif Na atsimerkus bigsmile.gif , jai prastas pravedimas atssispaudžia viršuje biggrin.gif

Essence gelinius turiu, net du, nelabai man, vien tik dėl šios priežasties.Neišlaiko man jis taip , kaip reikia plius terlionės daugiau blush2.gif

user posted image

ar teptuko galiukas plonas ir minkstas? ar kietas? g.gif
Atsakyti