Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Koki veido krema misriai odai, ziemai parekomenduotumet 4u.gif
Atsakyti
Vakar droge nusipirkau šį šveitiklį
user posted image
Maloniai nustebino thumbup.gif , patiko kad grūdeliai rimtesni, kai norisi smarkesnio šveitimo pats tas. O dar už tokią juokingą kaina, tikrai liuks dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2013 01 05, 15:28)
Vakar droge nusipirkau šį šveitiklį
user posted image
Maloniai nustebino  thumbup.gif , patiko kad grūdeliai rimtesni, kai norisi smarkesnio šveitimo pats tas. O dar už tokią juokingą kaina, tikrai liuks dalykas  thumbup.gif

aš jau kokia 10 jų sunaudojus nepakeičiamas bigsmile.gif
Atsakyti
Giriu ir as sveitikli,superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2013 01 05, 13:03)
Koki veido krema misriai odai, ziemai parekomenduotumet 4u.gif

Žiemai vienas geriausių šis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar matėt, "Martinoje" prie kasos mėginukų yra, galima imti nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 10, 15:02)
Merginos, ar matėt, "Martinoje" prie kasos mėginukų yra, galima imti nemokamai mirksiukas.gif

ka duoda? biggrin.gif

pavasari vasaros pradžioje buvo eveline kosmetikos, tai vilkpedeje kai pradejau deliot ir rinktis , nes daugeli išbandžiau ir norejau išsirinkt tai ko nebandžiau, žiuriu kad nuo kitos kasos pardaveja patilokai krepšelį po stalu paslepe ir stebejo mane akys išputus lyg aš iš jos kišenes piniginę traukčiau doh.gif nors vilpedes martyna pasižymi chamkom, o dar užstukalinsiu topsecret.gif tuo metu buvo akcija kai perki už 50lt gauni eveline rinkinį su kremais, tai viena morteris prisipirko 57lt ir net nežinojo kad akcija jai pakišo vieną (!!!) dežute nagu laku, o tuo metu salej dirbusi pardaveja sako kasininkei ...tai prie tos kasos yra dar rinkiniu, jai atsake kita kad atseit ne nieko jau nera, pirkeja išvis nesusigaudžius išvare, o aš besirinkdama meginukus pasilenkiau ir pamačiau kad yra rinkiniu cool.gif ir dar ne vienas, vot aferistkos gun_bandana.gif
Atsakyti
Eveline gėrybių, gal dar ko, nesinagrinėjau. Ėmiau vieną Eveline BB kremo mėginuką smile.gif
Atsakyti
Nu ka gi isbandytas dar vienas micelinis vanduo (jam dabar akcija Eurokos'e). Labai patiko, nesausino odos, net gi sakyciau man kremo nakciai nereikia po jo naudojimo. thumbup.gif sudetyje nera spirito, akiu negrauzia
user posted image
Atsakyti
o as ateinu pasidziaugti elfa priemonemis nuo slinkimo. tiesa sakant, tik kelis kartus naudojau, tai poveikio nuo slinkimo aisku dar nesimato, bet pats sampunas, kauke labai tiko mano plaukams. esu siek tiek skeptiskai nusiteikus pries rusiska kosmetika, bet visapusiskai pakeiciau nuomone. plaukai labai svelnus, blizga, suglotninti wub.gif o mano ilgi plaukai linke pustis, veltis , tai labai graziai krenta po siu priemoniu.
user posted image
user posted image
ir si purskikli naudoju
user posted image
Atsakyti
man irgi patinka sitas lirene vanduo, jau viena baigiu, turiu kita. svelnus, gerai nuvalo makiaza, taciau akiu makiazui turiu kita priemone. anksciau naudojau bioderma, bet nematau as tarp ju skirtumo visiskai, apart kainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 01 10, 15:20)
Eveline gėrybių, gal dar ko, nesinagrinėjau. Ėmiau vieną Eveline BB kremo mėginuką smile.gif

o kurioje Martinoje?
Atsakyti