Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 09 07, 09:35)
bandžiau su laminavimo efektu,pasirodė švelnus,minkštas,beveik neputojantis,malonus mango neintensyvus kvapas.Vien šampūno man neužtenka ,naudoju kitos firmos balzamą arba kaukę.Bet pirmas įspūdis patiko.

gal galite palyginti su Babuška agafija šampūnais? blush2.gif man babuškos labai nepatiko, labai sausindavo plauką, negražiai atrodydavo išsiplovus, labai šiurkštūs unsure.gif net ir su balzamu kartu naudojant. Patiko tik mintis klad be parabenų ir SLS.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 07, 12:03)
gal galite palyginti su Babuška agafija šampūnais? blush2.gif man babuškos labai nepatiko, labai sausindavo plauką, negražiai atrodydavo išsiplovus, labai šiurkštūs unsure.gif net ir su balzamu kartu naudojant. Patiko tik mintis klad be parabenų ir SLS.

esu išbandžiusi babuškos su propoliu didesnius butelius,taip pat minkštąjį šampūną,man ir jie be priekaištų. blush2.gif O ir draugėms patiko,toms,kurios net tik šampūną naudoja...Labai individualu visgi....
Love2mix organica skalsesnis pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 07, 16:24)
esu išbandžiusi babuškos su propoliu didesnius butelius,taip pat minkštąjį šampūną,man ir jie be priekaištų. blush2.gif O ir draugėms patiko,toms,kurios net tik šampūną naudoja...Labai individualu visgi....
Love2mix organica skalsesnis pasirodė.

nelabai prisismenu, kokį būtent turėjau, tik prisimenu kad tamsiame žaliame buteliuke blush2.gif mano plaukai labai greit susiriebaluoja, tad dažnai plaunu, o babuška šampūnas neišplaudavo kaip reikiant pastebėjau, bei labai sausino ax.gif
Atsakyti
merginos, gal kas naudojat Flormar firmos kompaktines pudras? kaip jų kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 09 07, 21:07)
merginos, gal kas naudojat  Flormar firmos kompaktines pudras? kaip jų kokybė?

aš pirkau rožineje dežuteje, bet deja pertamsus verysad.gif kokybe thumbup.gif gerai laikosi, gula ne demem , turi spindesio be pavieniu blizgučiu, vien žo kaip už 6,95lt tai thumbup.gif gaila su spalva nepataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 07 rugsėjo 2012 - 20:15
as irgi per tamsia nusipirkau biggrin.gif nezinau, smirda man ta pudra zveriskai... dengiasi lyg ir neblogai, laikosi neypatingai, kaip ir dauguma pudru, bet veidas gan graziai su ja atrodo tik nupudravus. del kvapo ir spalvos nenaudoju, nebent kaip bronzeri koki.. is tu pigiu mano favoritas- rimmel stay matt, kaip tik akcija droge buvo neseniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 09 07, 21:07)

Kokybe, kaip uz 7 lt., tai sakyciau tikrai gan gera, bet jau kvapas doh.gif .
Atsakyti
Merginos, ar Flormar parduotuvė Vilniuje, Vilkpedės bazėje, priešais Elevitą, kartais neužsidarė/nepersikėlė? Vyras buvo praeitą sav, sakė, nedirbo vidury dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 08, 09:05)
Merginos, ar Flormar parduotuvė Vilniuje, Vilkpedės bazėje, priešais Elevitą, kartais neužsidarė/nepersikėlė? Vyras buvo praeitą sav, sakė, nedirbo vidury dienos  g.gif

gal išejus buvo papietaut, nes tikrai dirbo, buvau , pirkau rožiu vandeni, nes nuolaida 30% ir flormar šešelius pavienius nu wub.gif išlaiko visa diena be jokiu baziu thumbup.gif labai pigmentuoti ir ryškus
pirkau šios (man rodos po 4lt)
Nr 21
user posted image

Nr 03
user posted image

ir blizgi matini Nr306
user posted image
user posted image
bet ant manes atrodo žymiai gražiau, lyg riebus skystas lupdažis, čia mano nuomne nekokia nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 08 rugsėjo 2012 - 09:26
QUOTE(Mantilė @ 2012 09 07, 20:07)

Pritariu pasisakusiom. Kvapas doh.gif Spalva net pati šviesiausia turi kažkokio raudonumo. Dengiasi gražiai ir maskuoja šiek tiek. Kainos ir kokybės santykis neblogas, jei spalvą įmanoma atitaikyti. Čia būtent apie pudrą rožinėje pakuotėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 08 rugsėjo 2012 - 09:11
noriu pagirti si belkosmex kremuka:
user posted image
jis siaip skirtas pavieniams spuogeliams tepti,bet jau kuri laika vakarais ji tepu ant viso veido. galiu pasakyti,kad stebuklingai veikia, "uzgesina" tuos aktyvius spuogus, oda palieka lygi ir svari. idomu butu pabandyti kitus sios linijos produktus, pvz prausikli ar tonika, gal kas bandete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 09 08, 13:45)
noriu pagirti si belkosmex kremuka:

o kur pirktas? kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti