Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(julkanos @ 2012 12 23, 18:18)
klausiau pardaveju tai sake, кушать хочется все равно biggrin.gif

lotuliukas.gif
Būtų stebuklas, jei būtų kitaip.
Atsakyti
Aš buvau susidomėjus tuo blizgių, bet nepatiko, kad yra atskirų blizgučių unsure.gif Be to, įvertinau, kad kiek bandžiau kitų Eveline blizgių, man nei vienas nepatiko taip jau kad labai. Visi su trūkumėliais.. unsure.gif
Atsakyti
Droge nusipirkau mažą kiekį eksperimentui, labai patiko, pagriebiau ir didelį kiekį (6,99 per akciją) plaukai švelnūs, nesusišiausę, kvapas neįkyrus. Kartosiu būtinai!
user posted image

Su šventėm newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 12 16, 20:10)
Ačiū labai, Hiver, kaip tik važiavau šiandien į bazes ir kaip gerai, kad prieš išvažiuodama įkišau nosį į temą  thumbup.gif  Taigi radau trokštamą Bell 5 spalvų paletę 5 sandėly, jau spėjau ir išbandyti, pirmi įspūdžiai neblogi  rolleyes.gif  Ten pat mačiau nemažai Flormar produkcijos, bent jau tos nuostabios 4 spalvų šešėlių paletės tikrai buvo  thumbup.gif O aš dar pabandymui papirkau Fleur šešėlių paletę, senokai norėjau, bet vis nebuvo progos  rolleyes.gif

Sveiki,

buvau bazėse prieš kelias dienas specialiai ėjau į 5 sandėlį Flormar šešėlių nu bet neradau, lyg visą apėjau blush2.gif čia tuose geltonuose sandėliuose?
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2012 12 24, 15:59)
Sveiki,

buvau bazėse prieš kelias dienas specialiai ėjau į 5 sandėlį Flormar šešėlių nu bet neradau, lyg visą apėjau  blush2.gif čia tuose geltonuose sandėliuose?

Aš labai nesiorientuoju bazėse, nelabai ten apsipirkinėju, tad bijau nusišnekėti, gal kas pataisys blush2.gif Man rodos, nuo įėjimo iš pradžių eina tokie pilki/rudi sandėliai, su gražiomis arkomis, šalia dar traukinukas. Paskui per vidurį raudoni sandėliai. Ir jau toliausiai nuo įėjimo geltoni. Tai šešėlius aš pirkau pilkuose/ruduose 4u.gif Bet gal ką painioju, nes man rodos geltono 5 ir nėra g.gif , jie eina nuo 11 gal.. Bet galiu klysti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 12 11, 16:29)
Radau tik 4 ir 5 sandeliuose (nuo Krafto)

QUOTE(ventus @ 2012 12 24, 14:59)
specialiai ėjau į 5 sandėlį Flormar šešėlių nu bet neradau, lyg visą apėjau  blush2.gif čia tuose geltonuose sandėliuose?

As kalbejau apie sandeli nuo saldainiu fabriko puses 4u.gif sioje nuotraukoje pazymetas bordo spalva (vadinamas vakarine galerija) , o jus tikriausiai buvote kur geltona spalva (geltonoji galerija)
user posted image

Dontstop teisingai sako, cia tas kur is abieju pusiu traukinukai stovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 27 gruodžio 2012 - 00:15
QUOTE(Hiver @ 2012 12 27, 02:13)
As kalbejau apie sandeli nuo saldainiu fabriko puses 4u.gif sioje nuotraukoje pazymetas bordo spalva (vadinamas vakarine galerija) , o jus tikriausiai buvote kur geltona spalva (geltonoji galerija)
user posted image

Dontstop teisingai sako, cia tas kur is abieju pusiu traukinukai stovi.

Taip buvau geltonam sandėlyje, ačiū merginos, teks keliauti vėl, bais noriu tuos šešėlius išmėginti 4u.gif
Atsakyti
mergaites,
o kiek kainuoja tie garsieji flormar 4 spalvu seseliai?atsprasau jei praleidau...
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2012 12 28, 14:24)
mergaites,
o kiek kainuoja tie garsieji flormar 4 spalvu seseliai?atsprasau jei praleidau...

9.60lt vilpedeje
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2012 12 28, 15:24)
mergaites,

Šiandien bazėje mokėjau 12lt už paletę rodytą keliuose psl atgal, taip pat dar buvo pilkų- rudų spalvų paletė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ventus: 29 gruodžio 2012 - 22:19
QUOTE(ventus @ 2012 12 29, 22:19)
Šiandien bazėje mokėjau 12lt už paletę rodytą keliuose psl atgal

Na ir kaip jie jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 12 30, 02:47)
Na ir kaip jie jums? smile.gif

dar nesidažiau tik vakar pirkau, išbandžiau tik ant rankos, tai galiu pasakyti tik tiek, kad lengvai tepasi spalva gan intensyvi perbraukus vienąkart ir ne taip lenvai nusivalė nuo rankos, teko plauti ypač tas tamsias spalvas, tai gal išties neblogai laikysis 4u.gif

man įdomu ar naudojate tuos Flormar šešėlius kur po vieną spalvą yra, berods baltam indelyje, ar jie geri? šiandien užmačiau tam 5 sandėlyje 4u.gif
Atsakyti