Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(body @ 2012 12 17, 21:54)
Gal naudojat kokį pigų nebrangų paakių kremą?
Turiu Eveline rutuliuką, bet dabar norisi konors riebesnio smile.gif

iš to paties eveline biggrin.gif
user posted image
user posted image
pirmas toks sakyčiau tiršesnis, sunkesnis
abu turi perlinio perlamutrinio švytejimo, bet be blizgučiu
abu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 gruodžio 2012 - 00:08
QUOTE(Dzeira @ 2012 12 16, 22:15)
Na iki 30lt..o jis ryskiai dazo?nes man tik porai kartu porai kartu i menesi reikės, iprastini as turiu ,reikia ryskaus ir atsparaus  ax.gif

Dazo tikrai ryskiai. Sepetelis gal tik pradzioj nelabai patogus atrodo, pripratint ranka reikia rolleyes.gif na, bet gal ne visoms taip...
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2012 12 18, 02:08)
Dazo tikrai ryskiai. Sepetelis gal tik pradzioj nelabai patogus atrodo, pripratint ranka reikia  rolleyes.gif na, bet gal ne visoms taip...

Matau jus is Kauno,kur galima ji isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeira @ 2012 12 18, 11:35)
Matau jus is Kauno,kur galima ji isigyti? smile.gif

Reiktu kreiptis i faberlic kosmetikos konsultante mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 12 16, 18:10)
Taigi radau trokštamą Bell 5 spalvų paletę 5 sandėly, jau spėjau ir išbandyti, pirmi įspūdžiai neblogi  rolleyes.gif  Ten pat mačiau nemažai Flormar produkcijos, bent jau tos nuostabios 4 spalvų šešėlių paletės tikrai buvo  thumbup.gif O aš dar pabandymui papirkau Fleur šešėlių paletę, senokai norėjau, bet vis nebuvo progos  rolleyes.gif

Dziaugiuosi kad radot. thumbup.gif O kaip Fleur, as irgi juos maciau rupejo pabandyti, kaip kokybe ar patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 12 19, 16:18)
Dziaugiuosi kad radot. thumbup.gif O kaip Fleur, as irgi juos maciau rupejo pabandyti, kaip kokybe ar patiko? 4u.gif

Taigi, porą žodžių apie Bell ir Fleur šešėlius ax.gif

1. Bell Fashion colour, 405

user posted image

Neblogi šešėliai, bet neprilygsta Flormar ir Wet n wild ax.gif Taipogi 2 spalvų matiniai Bell šešėliai man patiko labiau, nepaisant to, kad matinių šešėlių aš aplamai nemėgstu ir nenaudoju - pati kokybė geresnė. Radau internete gan tikslius swatch'us, tai norėčiau ir čia juos perkelti, su savais komentarais.

Bazė viduriuke - kaip bazė neveikia, kaip šešėliai tuo labiau. Miltukinė tekstūra, pabrėžia voko sausumą, manieji vokai net šerpetoja dabar blush2.gif , tai žiūrisi visiškai tragiškai

user posted image

Šviesiausia spalva - visiškai nepigmentuota ir byra blizgučiai betepant - taip pat nenaudosiu

user posted image

Pilka - ant manęs žiūrisi kaip visai matinė, turi violetinį atspalvį. Gera spalva kasdienai, man labai patiko

user posted image

Tamsiausia spalva - slyvinė/bordo, su blizgučiais. Labai nemėgstu atskirų blizgučių efekto, bet ši tikrai labai graži. Žiūrisi puošniai, tinka vakarui, blizgučiai įvairiaspalviai. Labai įdomus šešėlis smile.gif

user posted image

Žalia - pigmentacija irgi ne stebuklas, bet šiaip ypatingų priekaištų neturiu

user posted image

Visumoj - puikus atspalvių derinys, bet deja dėl kokybės tik 3 atspalviai iš 5 naudotini ax.gif

Ir antra paletė - Fleur 122

user posted image

Toje vietoje, kur pirkau šiuos šešėlius (bazė, 5 sand) man pažėrė bent kelioliką tokių palečių variantų, deja visose dominuoja rudi atspalviai, kurių aš nemėgstu ir nenaudoju. Taigi ir šioje 122 paletėje mane sudomino tik 2 atspalviai - žalias ir šampano. Kadangi foto nei šiokia, nei tokia (atsiprašau, geresnės neradau blush2.gif ), tai išvardinsiu visas spalvas: šilta vidutinio tamsumo ruda, žalia, panaši į žalią iš Bell paletės, bet tonu šviesesnė ir šiltesnė, balta, šampano, taupinė, kuri ant akių tiesiog nuobodžiai pilka. Šešėliai gan vidutiniškos kokybės. Silpnoka pigmentacija. Tiesą sakant, man patiko ir planuoju naudoti tik šampano spalvą, kuri labai tinka dienai kaip highlighter'is po antakiu - labai geras smulkus šimeris, o pigmentacijos tokiam atspalviui daug nereikia. Nekartočiau ir kitoms nerekomenduočiau ko gero unsure.gif g.gif Kaina nėra didelė - 11 lt, bet tiek pat kainuoja 100 kartų geresnės Essence 4 spalvų paletės mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinau, kad čia daug mėgstančių apsipirkti Martinoje yra, tai noriu pasidalinti šiandienos pastebėjimais.
Norėjau nusipirkti lūpų dažų. Peržiūrėjau Deko, tai beveik visi pagaminti 2011 01-05 mėn. Golden rose galiojimas ant pakuotės parašytas iki 2008 kažkurio mėnesio, kitų iki 2009. Čia viskas buvo Vitebsko Martinoje. Būkit atsargio ir žiūrėkit datas
4u.gif
Atsakyti
Pritariu Taboo, ir aš nė kartą pastebėjau, kad Martinoje pilna produktų su net jau pasibaigusių galiojimo terminu doh.gif (bet aš vis tiek perku ir pirksiu šitoje parduotuvėje smile.gif Nes kai kurių produktų kitur tiesiog nėra smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 12 23, 09:46)
Pritariu Taboo, ir aš nė kartą pastebėjau, kad Martinoje pilna produktų su net jau pasibaigusių galiojimo terminu  doh.gif  (bet aš vis tiek perku ir pirksiu šitoje parduotuvėje  smile.gif  Nes kai kurių produktų kitur tiesiog nėra  smile.gif )

drinks_cheers.gif visada tikrinu, megejai jie ten tarp geru įkišti su jau pasibaigusiu galiojimu, ypač naujai atidarant parduotuve (keliose buvau kaip tik atsidare karolineškese ir šeškineje) tai toks įspudis kad visa šlamšta suvežė doh.gif puse prekiu su besibaigiančiais ir dar dalis su pasibaigusiu galiojimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 12 20, 23:20)
Taigi, porą žodžių apie Bell ir Fleur šešėlius  ax.gif

Aciu uz atsiliepimus. 4u.gif Gal as tada apseisiu be Fleur, geriau tada i dvispalvius Bell pasidairysiu. ax.gif
Atsakyti
As kai karta buvau Martinoje sudomino toks Eveline liekninantis lupu blizgis "Goodbye Appetite" su zaliosios kavos ekstraktu, ar kuri nors bandet? Nelipnus, dauguma buvo zerintys atspaviai su blizguciais

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 12 23, 15:40)
As kai karta buvau Martinoje sudomino toks Eveline liekninantis lupu blizgis "Goodbye Appetite" su zaliosios kavos ekstraktu, ar kuri nors bandet? Nelipnus, dauguma buvo zerintys atspaviai su blizguciais

user posted image

klausiau pardaveju tai sake, кушать хочется все равно biggrin.gif
Atsakyti