QUOTE(Hiver @ 2012 12 19, 16:18)
Dziaugiuosi kad radot.
O kaip Fleur, as irgi juos maciau rupejo pabandyti, kaip kokybe ar patiko?
Taigi, porą žodžių apie Bell ir Fleur šešėlius
1. Bell Fashion colour, 405
Neblogi šešėliai, bet neprilygsta Flormar ir Wet n wild
Taipogi 2 spalvų matiniai Bell šešėliai man patiko labiau, nepaisant to, kad matinių šešėlių aš aplamai nemėgstu ir nenaudoju - pati kokybė geresnė. Radau internete gan tikslius swatch'us, tai norėčiau ir čia juos perkelti, su savais komentarais.
Bazė viduriuke - kaip bazė neveikia, kaip šešėliai tuo labiau. Miltukinė tekstūra, pabrėžia voko sausumą, manieji vokai net šerpetoja dabar
, tai žiūrisi visiškai tragiškai
Šviesiausia spalva - visiškai nepigmentuota ir byra blizgučiai betepant - taip pat nenaudosiu
Pilka - ant manęs žiūrisi kaip visai matinė, turi violetinį atspalvį. Gera spalva kasdienai, man labai patiko
Tamsiausia spalva - slyvinė/bordo, su blizgučiais. Labai nemėgstu atskirų blizgučių efekto, bet ši tikrai labai graži. Žiūrisi puošniai, tinka vakarui, blizgučiai įvairiaspalviai. Labai įdomus šešėlis
Žalia - pigmentacija irgi ne stebuklas, bet šiaip ypatingų priekaištų neturiu
Visumoj - puikus atspalvių derinys, bet deja dėl kokybės tik 3 atspalviai iš 5 naudotini
Ir antra paletė - Fleur 122
Toje vietoje, kur pirkau šiuos šešėlius (bazė, 5 sand) man pažėrė bent kelioliką tokių palečių variantų, deja visose dominuoja rudi atspalviai, kurių aš nemėgstu ir nenaudoju. Taigi ir šioje 122 paletėje mane sudomino tik 2 atspalviai - žalias ir šampano. Kadangi foto nei šiokia, nei tokia (atsiprašau, geresnės neradau
), tai išvardinsiu visas spalvas: šilta vidutinio tamsumo ruda, žalia, panaši į žalią iš Bell paletės, bet tonu šviesesnė ir šiltesnė, balta, šampano, taupinė, kuri ant akių tiesiog nuobodžiai pilka. Šešėliai gan vidutiniškos kokybės. Silpnoka pigmentacija. Tiesą sakant, man patiko ir planuoju naudoti tik šampano spalvą, kuri labai tinka dienai kaip highlighter'is po antakiu - labai geras smulkus šimeris, o pigmentacijos tokiam atspalviui daug nereikia. Nekartočiau ir kitoms nerekomenduočiau ko gero
Kaina nėra didelė - 11 lt, bet tiek pat kainuoja 100 kartų geresnės Essence 4 spalvų paletės