Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Tutti @ 2012 12 07, 19:00)
neradau jūsų posto, koks bb kremas labiausiai tiko jūsų riebiai odai? smile.gif mane domina, kris mažiausiai blizga. Nekenčiu ,,šlapio veido" efekto, tai pradžiai užsisakiau Missha maskuojantį, pirmą kart bandysiu BB smile.gif
Ir dar, ar ant BB kremo tinka tepti matinę kompaktinę/birią pudrą?

ra6iau jau missha signature, galima ant viršaus det bet ka, kas patinka, del matiniu nieko pasakyt negaliu nes man nepatinka tokios teksturos, del to kad reikia modeliot veida, turejau viena panašu į matiška tai mizon sun auksineje pakuoteje, tarp kit ko puikus riebiai odai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 12 06, 23:26)
uzeikite i 13 sandeli nuo krafto ir i14 ten yra kelios kosmetikos pardes tikrai rasite

As siom dienom irgi ju ieskojau tai visur apziurejau turejo tik po viena spalva arba porinius, 5-iu spalvu Bell neradau. Radau tik 4 ir 5 sandeliuose (nuo Krafto) po pora siu 5 spalvu paleciu, bet mano ieskomu rudu atspalviu nei ten nei ten nebuvo. Dontstop, paziurekit ten gal bus jusu ieskomos spalvytes. smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 12 06, 23:51)
Nėra jau ir Urmo bazėse, ir niekur kitur  schmoll.gif

Radau 5 sandely ta kurios norejau palete is 4 spalvu thumbup.gif , isbandziau, sie seseliai tikrai geris, nesitikejau wub.gif Dar maciau pilku-juodu ir rudu blizgiu atspalviu paletes. 4u.gif Manojoje spalvos dvi matines dvi su lengvu spindesiu. Tik mano paletes pakuote nematyta, gal kito leidimo
user posted image
Atsakyti
Is bell situ poriniu nemazas pasirinkimas gundziausi pirkt kad isbandyt kokybe, kazin ji tokia kaip ir 5-iu spalvu? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 12 11, 17:29)
Tik mano paletes pakuote nematyta, gal kito leidimo
user posted image

užpraeita savaite nupirkau vilkpedes koslinoj thumbup.gif , man taip patiko kad dažausi kiekviena diena wub.gif butent šios spalvos kurios nuotraukoje
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 12 11, 18:29)
Radau 5 sandely ta kurios norejau palete is 4 spalvu thumbup.gif
user posted image

O gal ir nagų lakų ten matėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 11, 19:50)
užpraeita savaite nupirkau vilkpedes koslinoj thumbup.gif , man taip patiko kad dažausi kiekviena diena wub.gif butent šios spalvos kurios nuotraukoje

Ir pas mane ta pati drinks_cheers.gif tai jau laukiu ryto kada galesiu vel dazytis jais. rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2012 12 11, 21:48)
O gal ir nagų lakų ten matėt? bigsmile.gif

Maciau smile.gif
Atsakyti
Gal yra merginų galinčių rekomenduoti nebrangų blakstienų tušą atsparų vandeniui ir kokį pigų lūpdažį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeira @ 2012 12 16, 01:16)
Gal yra merginų galinčių rekomenduoti nebrangų blakstienų tušą atsparų vandeniui ir kokį pigų lūpdažį? 4u.gif

O kas yra nebrangus? ax.gif
Galiu parekomenduoti stai toki atsparu vandeniui tusa "Architect", jo kaina apie 19 Lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bori: 16 gruodžio 2012 - 18:11
QUOTE(Hiver @ 2012 12 11, 17:29)
Dontstop, paziurekit ten gal bus jusu ieskomos spalvytes. smile.gif

Ačiū labai, Hiver, kaip tik važiavau šiandien į bazes ir kaip gerai, kad prieš išvažiuodama įkišau nosį į temą thumbup.gif Taigi radau trokštamą Bell 5 spalvų paletę 5 sandėly, jau spėjau ir išbandyti, pirmi įspūdžiai neblogi rolleyes.gif Ten pat mačiau nemažai Flormar produkcijos, bent jau tos nuostabios 4 spalvų šešėlių paletės tikrai buvo thumbup.gif O aš dar pabandymui papirkau Fleur šešėlių paletę, senokai norėjau, bet vis nebuvo progos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeira @ 2012 12 16, 01:16)

jei vilnietė,parekomenduočiau atsparų vandeniui X10 SCULPTING Flormar,kaina apie 9 lt už daug ml.Dažo natūraliai,bet tikrai išlieka,nenutrupa.Esu pirkusi Vilkpėdės Koslinoje.Lūpdažiai visai nieko Eveline pvz.Aqua platinum.
Nors mačiau,kad Martinoje giria perka ir kažkokius pigius už 3 lt. (ne Eveline)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 16 gruodžio 2012 - 20:27
QUOTE(bori @ 2012 12 16, 19:08)
O kas yra nebrangus?  ax.gif
Galiu parekomenduoti stai toki atsparu vandeniui tusa "Architect", jo kaina apie 19 Lt

Na iki 30lt..o jis ryskiai dazo?nes man tik porai kartu porai kartu i menesi reikės, iprastini as turiu ,reikia ryskaus ir atsparaus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2012 12 16, 21:26)
jei vilnietė,parekomenduočiau atsparų vandeniui X10 SCULPTING  Flormar,kaina apie  9 lt už daug ml.Dažo natūraliai,bet tikrai išlieka,nenutrupa.Esu pirkusi Vilkpėdės Koslinoje.Lūpdažiai visai nieko Eveline pvz.Aqua platinum.
Nors mačiau,kad Martinoje giria perka ir kažkokius pigius už  3 lt. (ne Eveline)

Kauniete smile.gif O lupdaziai tikriausiai Bell?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 07, 14:30)
euporetiškam veidukui siulyčiau nr23, dauguma į geltonumą, bet yra google įveskit bet kuri dominanti ir paspauskit vaizdai išmes kruva paveiksliuku su nuotraukom pvz missha signature
dienos metu jeigu riebi oda manau išlis blizgesis, bet nesu dar atradus tokio kuris sulaikytu, o tie kurie sulaiko ilgesniam laikui tai kemša bezbožnai doh.gif , dauguma bibiku yra švytintis tokie satininiai butent del to satininio efekto ir veidas atrodo lyg fotošopintas, o del aliejaus tai pilnas ebay čia
jeigu pačiai darytis tai nupirkit alieju ekologišku prekiu parduotuveje it polisorbat80 įveskit google ir išmes kruva parduotuviu internete ir šeip kur galima nusipirkti 4u.gif

pirkau šita greitas atsiuntimas saugus supakavimas, perku iš šio pardavejo ne pirma karta  thumbup.gif

misha signature 45ml artai 40ml radau už 88Lt, čia normali, neišpūsta kaina? unsure.gif
Atsakyti