Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(mylimaa @ 2012 12 06, 15:15)
julkanos, gal esate bandžiusi Missha M Perfect Cover? būčiau dėkinga už atsiliepimus apie šį BB kremą 4u.gif

nuo jo mano meile ir prasidejo, tirštas "riebesnis" puikiai maskuoja ir laikosi, žiemai tas pats, bet vasara su plaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kuriose vietose Kaune be urmo bazes galima rasti Flormar kosmetikos (konkreciai domina seseliai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 06, 14:38)
nuo jo mano meile ir prasidejo, tirštas "riebesnis" puikiai maskuoja ir laikosi, žiemai tas pats, bet vasara su plaukiu biggrin.gif

riebesniai odai turbūt nelabai tiktų?greit blizgėtų g.gif ir svarbiausia ar nekemša porų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 12 06, 20:02)
riebesniai odai turbūt nelabai tiktų?greit blizgėtų g.gif ir svarbiausia ar nekemša porų? blush2.gif

aš riebia ode, tai manau kad žiemai tiktu, man nekimšo, yra bibikai SKIN79, man visi baisiausiai kimšo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 06, 21:52)
aš riebia ode, tai manau kad žiemai tiktu, man nekimšo, yra bibikai SKIN79, man visi baisiausiai kimšo doh.gif

reiks galvot, labai sudominot su tais BB kremukais biggrin.gif aš kaip tik žiūrinėjuosi kokios apsaugos nuo saulės, manau tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 12 06, 00:51)
Gal kuri kaunietė žinos, kur bazėse galima rasti Bell 5 spalvų šešėlių paletes? Bandžiau savaitgalį ieškotis, bet kai bazėse nesiorientuoju, tai .. adata šieno kupetoje..  blush2.gif  smile.gif

uzeikite i 13 sandeli nuo krafto ir i14 ten yra kelios kosmetikos pardes tikrai rasite
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2012 12 06, 17:45)
Merginos, kuriose vietose Kaune be urmo bazes galima rasti Flormar kosmetikos (konkreciai domina seseliai) 4u.gif

Nėra jau ir Urmo bazėse, ir niekur kitur schmoll.gif
QUOTE(linivo @ 2012 12 06, 23:26)
uzeikite i 13 sandeli nuo krafto ir i14 ten yra kelios kosmetikos pardes tikrai rasite

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 12:59)
tema buvo kremai su spalva bet ne kremines pudros tai ten aptarinejom , esu išbandžius apie 20-25vnt skirtingu, siunčiosiu iš ebay meginius ir pilnus dydžius, kaina ju 20-50lt (juokinga skaityti kosmetikos išparduotuveje apie tai kas parduoda kad pradine po 40-60baksu doh.gif  lotuliukas.gif tokiu yra vienetai ir ju rast ebay reikia dar pasistengt) jie visi yra labai šviesus (spalvos arba į geltonumą arba į ružavumą) bet puikiai prisitaiko prie veido odos aišku išbalina, bet yra gi bronzeriai mirksiukas.gif drauges kurios turi sausa oda tai joms tinka beveik visi man riebiaodei reikejo paieškoti biggrin.gif , pagrindinis ju privalumas kad padaro veido oda lygia ir ne blizgančia bet tokia kaip švytinti iš vidaus (daug kas lygina su kiaušiniu paviršium  biggrin.gif ) naudojant azijetiškus bibikus reiketu daug demesio skirt ju nuemimui (aš naudoju išpradžiu hidrofillini alieju paskui prausikli) nes laikosi ojojoj , vien su prausikliu sudetinga nuplaut, o taip aliejus ištirpina o paskui prausiklis nuplauna galutinai ir neišsasini odos thumbup.gif

hidrofilinis aliejus tai aliejus kuri tepi ant sausos odos sausom rankos ir įtrini į veida ir akis, ištirpdo visa bet koki makiaža patekus į akis nieko neatsitinka, bet kai pradedi ji nuplaut jis pasiverčia pieneliu ir puikiausiai nusiplauna , tuom ir skyriasi nuo paprasto aliejaus, pirkau japoniška pradžioj dabar pati darausi gaunasi pigiai ir daug (150ml su mama kartu kiekviena diena  naudojam daugiau negu 1,5men) vynogiu kauliuku alieju maišau su vit e (100ml+10ml + 15-20ml polisorbato80) polusorbato 80 turi but 10-15%nuo bazinio (bet koks alieju mišinys kuris jums patinka, eterinius nededu nes tie kurie man tinka bijau kad gali dirgint akis (arbatmedžio kadagiu ir t,t)), jis parduodamas parduotuvese kosmetikos gaminimui ir butent jis padaro alieju skystesni ir lengvai nuplaunama su vandeniu kaip skant дешево и сердито biggrin.gif

auksinis postas, aciu 4u.gif mano oda misri, uzsisakiau ta meginuku rinkini- ziuresiu, gal ir man missha kaip stebuklas pasirodys biggrin.gif jau n laiko noriu pereit prie bb kremu kasdienai-tingiem rytam, bet kiek bandziau, man visi labai poras kimsdavo, tai naudoju tonalini krema tiesiog, bet rezultatas ne tas.
turiu biski klausimu- tas missha maciau yra triju atspalviu, ir jie visi sviesus. o i ruzavuma ar i geltonuma? ar dienos eigoj islenda blizgesys, ar issilaiko oda labiau matine del to bb? gal galit rekomenduoti koki nebrangu hidrofilini alieju? kur buna pirkti polisorbato?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 12 07, 14:28)
turiu biski klausimu- tas missha maciau yra triju atspalviu, ir jie visi sviesus. o i ruzavuma ar i geltonuma? ar dienos eigoj islenda blizgesys, ar issilaiko oda labiau matine del to bb? gal galit rekomenduoti koki nebrangu hidrofilini alieju? kur buna pirkti polisorbato?

euporetiškam veidukui siulyčiau nr23, dauguma į geltonumą, bet yra google įveskit bet kuri dominanti ir paspauskit vaizdai išmes kruva paveiksliuku su nuotraukom pvz missha signature
dienos metu jeigu riebi oda manau išlis blizgesis, bet nesu dar atradus tokio kuris sulaikytu, o tie kurie sulaiko ilgesniam laikui tai kemša bezbožnai doh.gif , dauguma bibiku yra švytintis tokie satininiai butent del to satininio efekto ir veidas atrodo lyg fotošopintas, o del aliejaus tai pilnas ebay čia
jeigu pačiai darytis tai nupirkit alieju ekologišku prekiu parduotuveje it polisorbat80 įveskit google ir išmes kruva parduotuviu internete ir šeip kur galima nusipirkti 4u.gif

pirkau šita greitas atsiuntimas saugus supakavimas, perku iš šio pardavejo ne pirma karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 07 gruodžio 2012 - 14:33
pamiršau viena iš pagrindiniu taisykliu doh.gif
užtepus bb krema reikia duot jam laiko "atsisest" ant odos ~10-15 min 4u.gif tik tada bus galutinis rezultatas, nes pirmos minutes beveik visada tragiškos biggrin.gif t.y. balta kauke
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 07, 17:27)
pamiršau viena iš pagrindiniu taisykliu doh.gif
užtepus bb krema reikia duot jam laiko "atsisest" ant odos ~10-15 min 4u.gif tik tada bus galutinis rezultatas, nes pirmos minutes beveik visada tragiškos biggrin.gif t.y. balta kauke

neradau jūsų posto, koks bb kremas labiausiai tiko jūsų riebiai odai? smile.gif mane domina, kris mažiausiai blizga. Nekenčiu ,,šlapio veido" efekto, tai pradžiai užsisakiau Missha maskuojantį, pirmą kart bandysiu BB smile.gif
Ir dar, ar ant BB kremo tinka tepti matinę kompaktinę/birią pudrą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 07 gruodžio 2012 - 18:01
QUOTE(leglute @ 2012 12 07, 11:44)
o kur vilniuje yra kokios kokybiskesnes, bet nelabai brangios arba tiesiog geresnem kainom kosmetikos?

Elevita - geriausia Vilniaus kosmetikos parduotuvė rolleyes.gif
Atsakyti