Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(I.J. @ 2012 12 05, 23:41)
ne, man labai gerai thumbup.gif
per drabuzius irgi neradau g.gif  g.gif

g.gif
skinfood
missha jau pardave, bet paklauskit nes sake turi skirtingu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 05 gruodžio 2012 - 22:45
QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 22:44)
g.gif
skinfood
missha jau pardave, bet paklauskit nes sake turi skirtingu 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2012 12 05, 23:50)

bet jeigu eveline medium geras atspalvis tai azietiški išbalins labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 22:52)
bet jeigu eveline medium geras atspalvis tai azietiški išbalins labai 4u.gif

supratau.... bet tu taip graziai aprasei, kad norisi isbandyti daba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2012 12 05, 23:57)
supratau.... bet tu taip graziai aprasei, kad norisi isbandyti daba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

užeik kavos su kokiu indeliu nupilsiu kelems kartams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 23:05)
užeik kavos su kokiu indeliu nupilsiu kelems kartams biggrin.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri kaunietė žinos, kur bazėse galima rasti Bell 5 spalvų šešėlių paletes? Bandžiau savaitgalį ieškotis, bet kai bazėse nesiorientuoju, tai .. adata šieno kupetoje.. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos, o tuos BB kremus ne pigiau būtų siųstis iš čia? o ir siuntimas nemokamas ax.gif per daug nesidomėjau nei kas jie,nei kam, tiesiog pamačiau kad plepat,tai ir parodžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 12 06, 03:20)
Merginos, o tuos BB kremus ne pigiau būtų siųstis iš čia? o ir siuntimas nemokamas ax.gif  per daug nesidomėjau nei kas jie,nei kam, tiesiog pamačiau kad plepat,tai ir parodžiau 4u.gif

gal ir pigu , bet neradau nei amorepacific gaminiu nei solwasoo nei missha g.gif man šie gamintojai patikimi ir žinomi visai azijai, o siuntetes iš čia? čia kinai ar koreječiai?
Atsakyti
poster_offtopic.gif Aš ir įsiterpsiu dėl BB kremų, aš esu pirkusi Skin79 iš šio puslapio lcosmetic-love.com/. Norinčios pabandyti įvairius BB kremukus tai dabar ten akcija už maždaug 7$ galima gauti 12 įvairių BB mėginukų (plačiau). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2012 12 06, 12:51)
poster_offtopic.gif  Aš ir įsiterpsiu dėl BB kremų, aš esu pirkusi Skin79 iš šio puslapio lcosmetic-love.com/. Norinčios pabandyti įvairius BB kremukus tai dabar ten akcija už maždaug 7$ galima gauti 12 įvairių BB mėginukų (plačiau).  4u.gif

esu nekarta pirkus iš šios pardavejos per ebay thumbup.gif
Atsakyti
julkanos, gal esate bandžiusi Missha M Perfect Cover? būčiau dėkinga už atsiliepimus apie šį BB kremą 4u.gif
Atsakyti