Siandien catrice lupu pieštukus-dazus ant rankos bandžiau, kai nuėjau i wc rankų plauti, tai teko pavargti, nes nebuvo muilo.
Ateinu su atsiliepimais apie Dr.Sante putas su agurkais:
Na visai man jos patinka Švelnios, puikiai nuprausia. Gaiviai kvepia, tik gal jautresnes kvapams gali šiek tiek erzinti, nes tas 'agurkų' kvapas tikrai intensyvus. Vienintelis minusas kol kas - nors rašo, kad drėkinančios odą, nusiprausus ir iškart nepatepus veido kremu, jaučiasi tempimas. Nekenčiu to jausmo Na bet kol kas esu jomis visai patenkinta.
Šiandien nusipirkau:
Himalaya maitinamasis veido kremas:
Kažkuriam žurnale buvo mėginėlis (su neįprastai dideliu kiekiu kremo, užteko gan ilgam išbandymui), pabaigusi mėginėlį pagalvojau, kad pirksiu, kai tik išnaudosiu turimus kremus. Neištvėriau Užsukau į Eurovaistinę, ten kaip tik buvo jam nuolaida (kaina juokinga, nesiekia 6lt su nuolaida). Nuostabiai drėkina odą, labai malonus, ir puikiai tinka kaip makiažo pagrindas.
Ir dar - apie dvi savaites naudoju Eveline blakstienų serumą (man rodos jau ne kartą buvo aptartas forume):
Labai patinka Jau dabar matau, kad daug mažiau blakstienų iškrenta valant makiažą, ir vis ilgesnės atrodo Aš jį tepu prieš blakstienų tušą, taigi jis dar sustiprina ilgumo įspūdį. Labai patinka
Na visai man jos patinka Švelnios, puikiai nuprausia. Gaiviai kvepia, tik gal jautresnes kvapams gali šiek tiek erzinti, nes tas 'agurkų' kvapas tikrai intensyvus. Vienintelis minusas kol kas - nors rašo, kad drėkinančios odą, nusiprausus ir iškart nepatepus veido kremu, jaučiasi tempimas. Nekenčiu to jausmo Na bet kol kas esu jomis visai patenkinta.
Šiandien nusipirkau:
Himalaya maitinamasis veido kremas:
Kažkuriam žurnale buvo mėginėlis (su neįprastai dideliu kiekiu kremo, užteko gan ilgam išbandymui), pabaigusi mėginėlį pagalvojau, kad pirksiu, kai tik išnaudosiu turimus kremus. Neištvėriau Užsukau į Eurovaistinę, ten kaip tik buvo jam nuolaida (kaina juokinga, nesiekia 6lt su nuolaida). Nuostabiai drėkina odą, labai malonus, ir puikiai tinka kaip makiažo pagrindas.
Ir dar - apie dvi savaites naudoju Eveline blakstienų serumą (man rodos jau ne kartą buvo aptartas forume):
Labai patinka Jau dabar matau, kad daug mažiau blakstienų iškrenta valant makiažą, ir vis ilgesnės atrodo Aš jį tepu prieš blakstienų tušą, taigi jis dar sustiprina ilgumo įspūdį. Labai patinka
Greičiausiai kažkurios atsiliepimai :
http://venividi.lt/s...rekomendacijos/
http://venividi.lt/s...rekomendacijos/
eveline BB kremas light atspalvio nupirkau ir nusivyliau, viena karta išbandžiau ir turbut keliaus į šiukšliadežę, net negaliu pasakyt konkrečiai del ko nes man viskas blogai kaip dengesi kaip nešiojasi kaip maskuoja ir t.t bet mano nuomone tokia del to kad jau trejus metus svaigstu del azijetišku BBibiku ir jiems nera lygiu
pudra apie kuria čia rašiau tiesiog wow, kiekviena diena varau net namie sedint idealiausiai atitaikiau spalva ir išvis man ji super , labai panaši į estee lauder smart makeup, vien žo vykes produktas išlaiko puikiausiai visa diena nereikia nieko taisyt , maskuoja gerai
pudra apie kuria čia rašiau tiesiog wow, kiekviena diena varau net namie sedint idealiausiai atitaikiau spalva ir išvis man ji super , labai panaši į estee lauder smart makeup, vien žo vykes produktas išlaiko puikiausiai visa diena nereikia nieko taisyt , maskuoja gerai
Julkanos, papasakokit apie tuos azijietiškus BB kremus
O gal jau kažkur esate rašiusi? Ačiū
QUOTE(body @ 2012 12 05, 13:40)
Julkanos, papasakokit apie tuos azijietiškus BB kremus
tema buvo kremai su spalva bet ne kremines pudros tai ten aptarinejom , esu išbandžius apie 20-25vnt skirtingu, siunčiosiu iš ebay meginius ir pilnus dydžius, kaina ju 20-50lt (juokinga skaityti kosmetikos išparduotuveje apie tai kas parduoda kad pradine po 40-60baksu tokiu yra vienetai ir ju rast ebay reikia dar pasistengt) jie visi yra labai šviesus (spalvos arba į geltonumą arba į ružavumą) bet puikiai prisitaiko prie veido odos aišku išbalina, bet yra gi bronzeriai drauges kurios turi sausa oda tai joms tinka beveik visi man riebiaodei reikejo paieškoti , pagrindinis ju privalumas kad padaro veido oda lygia ir ne blizgančia bet tokia kaip švytinti iš vidaus (daug kas lygina su kiaušiniu paviršium ) naudojant azijetiškus bibikus reiketu daug demesio skirt ju nuemimui (aš naudoju išpradžiu hidrofillini alieju paskui prausikli) nes laikosi ojojoj , vien su prausikliu sudetinga nuplaut, o taip aliejus ištirpina o paskui prausiklis nuplauna galutinai ir neišsasini odos
hidrofilinis aliejus tai aliejus kuri tepi ant sausos odos sausom rankos ir įtrini į veida ir akis, ištirpdo visa bet koki makiaža patekus į akis nieko neatsitinka, bet kai pradedi ji nuplaut jis pasiverčia pieneliu ir puikiausiai nusiplauna , tuom ir skyriasi nuo paprasto aliejaus, pirkau japoniška pradžioj dabar pati darausi gaunasi pigiai ir daug (150ml su mama kartu kiekviena diena naudojam daugiau negu 1,5men) vynogiu kauliuku alieju maišau su vit e (100ml+10ml + 15-20ml polisorbato80) polusorbato 80 turi but 10-15%nuo bazinio (bet koks alieju mišinys kuris jums patinka, eterinius nededu nes tie kurie man tinka bijau kad gali dirgint akis (arbatmedžio kadagiu ir t,t)), jis parduodamas parduotuvese kosmetikos gaminimui ir butent jis padaro alieju skystesni ir lengvai nuplaunama su vandeniu kaip skant дешево и сердито
Ačiū labai, man jūsų postai neįkainojami
Julkanos, gal galit rekomenduot kokį azijietišką BB kremą riebiaodėms?
QUOTE(Title @ 2012 12 05, 23:03)
Julkanos, gal galit rekomenduot kokį azijietišką BB kremą riebiaodėms?
missha signature
nr21 arba nr23 man jie nelabai ir skyriasi
mačiau MD forume parduoda viena nare ji ir dar kitus, pirkau pas ją Missha VitaM, ji vilniete, paieškoje įveskit missha arba Skinfood ir išmes
skinfood bandžiau tai pat geri, bet neturi to tokio ryškaus švytejimo (man patinka kad spindesys butu)
QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 22:34)
missha signature
mačiau MD forume parduoda viena nare ji ir dar kitus, pirkau pas ją Missha VitaM, ji vilniete, paieškoje įveskit ir išmes
mačiau MD forume parduoda viena nare ji ir dar kitus, pirkau pas ją Missha VitaM, ji vilniete, paieškoje įveskit ir išmes
neradau tokios nares is Vilniaus
QUOTE(I.J. @ 2012 12 05, 23:37)
neradau tokios nares is Vilniaus
tai ne nares ieškoti reikia o tarp drabužiu
kaip Tau bibikas iš eveline, ne pertamsus?
QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 22:38)
tai ne nares ieškoti reikia o tarp drabužiu
ne, man labai gerai
per drabuzius irgi neradau