Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Orestes @ 2012 11 28, 19:52)
O tas raudonas suteikia ir spalvą? Kvapas jo man patiko, visus uosčiau, tai tikrai neblogai kvepia smile.gif

Turėjau vyšnių kvapo ir nusipirkau paprastą be kvapo. Tai tas vyšnių neturėjo jokio nemalonaus skonio. O paprastas bjauraus skonio ant lupų ir net jausmas pasitepus juo nelabai malonus, bet jis geriau drėkina doh.gif
Atsakyti
Ka manote api esi nagu laka? dar akcija eurokoj
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 11 29, 12:55)

Turiu tokį auksinį ir sidabrinį, tai patinka visai. Normaliai dengiasi, greit džiūna, laikosi irgi neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 11 26, 23:28)
Merginos, o gal parekomenduotumėt kokį nebrangų veido prausiklį mišriai odai? Noriu išbandyti ką nors naujo, pastaruoju metu labai traukia dėmesį Eveline produkcija. Ar turi kas nors gerų atsiliepimų?  4u.gif

Margaritos ekologiškas prausiklis labai neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 11 29, 12:55)
user posted image

Šį mėn pirkau tą laką po 2,49, bet nukainuoti buvo ne visi atspalviai ax.gif Kaip už 2,49 lakas tikrai geras, atsp 113. Bet anksčiau esu pirkusi atsp 126 - nepatiko, dengėsi dryžiais, jau kitą dieną pradėdavo luptis. Taigi viskas priklauso nuo atspalvio. Aš daugiau nepirkčiau, nebent po 2,49 ir tai pagalvočiau smile.gif (Nes Flormar už tokią pat kainą, t y 2,50, geresni ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 11 29, 14:59)
Margaritos ekologiškas prausiklis labai neblogas ax.gif

man pats geriausias,jau nzn kiek esu sunaudojusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 11 29, 15:42)
Šį mėn pirkau tą laką po 2,49, bet nukainuoti buvo ne visi atspalviai  ax.gif  Kaip už 2,49 lakas tikrai geras, atsp 113. Bet anksčiau esu pirkusi atsp 126 - nepatiko, dengėsi dryžiais, jau kitą dieną pradėdavo luptis. Taigi viskas priklauso nuo atspalvio. Aš daugiau nepirkčiau, nebent po 2,49 ir tai pagalvočiau  smile.gif  (Nes Flormar už tokią pat kainą, t y 2,50, geresni  ax.gif )

o nr.113., tai cia gal tas melynas ? man labai reikia melyno nagu lako.
siandien is siu pirkausi su blizguciu tik toki bespalvi, bet daug ka pirkau maniau kad akcijos nera dar, nes lentynoj dar siandien ryte buvo 7.69.
gryzus namo tik perverciau nauja lakstinuka.
as tokio ieskau
http://4.bp.blogspot...Kw/s1600/M2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 lapkričio 2012 - 15:57
QUOTE(kristynka* @ 2012 11 29, 16:55)
o nr.113., tai cia gal tas melynas ?

Aš sakyčiau - tamsiai tamsiai violetinis, su mėlynu undertone rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu tokią spalvą,kaip kristynka* ieško,man išlaiko max dvi dienas,nors dengiasi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2012 12 02, 12:31)
Turiu tokią spalvą,kaip kristynka* ieško,man išlaiko max dvi dienas,nors dengiasi gerai.

koks lako nr ? nes siandien buvau eurokoj, tai padetoss su melynu 2spalvos ir toks tokios elektrines
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 11 28, 11:39)
Va šitas  4u.gif
user posted image

labai fainas su geltonu lipduku man patiko labai pirkau per akcija ,panaudojus 3,4 karta pasiemiau dar 1 kol akcija biggrin.gif
taipat giriu ir garnier aliejuka thumbup.gif geras bus kartojamas
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 12 02, 14:18)
koks lako nr ? nes siandien buvau eurokoj, tai padetoss su melynu 2spalvos ir toks tokios elektrines

113
Atsakyti