Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(kristinelez @ 2012 11 28, 12:17)
Norejau paklausti ar Martinoj pirkote tuos eveline produktus,ir kur mazdaug buna padeti tiel upu balzamai,nes Parko Martinoje kaip ir nemaciau tokiu?(As kaip ziopla tai nieko nematau kol kas pirstu nepabaksnoja ir neparodo  doh.gif  unsure.gif ).
Ir ar tas balzamas kunui,tikrai gerai drekina ir tinka atopinei odai?
Dekui uz ats.

Aš pirkau Šeškinės Martinoje, tai jie buvo sudėti dėžutėje prie Eveline dekoratyvinės kosmetikos, pati sunkiai pastebėjau biggrin.gif O dėl balzamo - na mano oda nėra atopinė, tik dabar pastaruoju metu baisiai sausėti pradėjo (ir šiaip turiu silpnybę visokiems kūno losjonas, balzamams, sviestams.. ax.gif ), kol kas atsiliepimai tokie - lengvas, labai malonaus kvapo, gerai įsigeriantis. Aš prisibijojau, kad bus labai riebus ir paliks plėvelę, bet to tikrai nėra. Mano odai drėkinimo lyg ir pakanka. Ir už pakuotę 10 balų, labai patogu su tokiu dozatoriumi mirksiukas.gif

QUOTE(Karjeriste @ 2012 11 28, 12:36)
Kaip Jums jo kvapas/skonis? smile.gif

Kvapo jis beveik neturi, vos jaučiasi, primena lyg kokį kremą.. Bet tikrai vos jaučiamas, todėl sunku kažką pasakyti, gal čia mano uoslė susilpnėjusi smile.gif O skonio atseit neturi, bet aš vakar truputį per daug užsiterliojau ant lūpų, todėl teko netyčia paragauti, nu neskanus labai doh.gif Nors, tepant tiek, kiek reikia, to skonio visai nesijaučia ir nemaišo mirksiukas.gif Kol kas tikrai patinka.
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2012 11 28, 05:40)
Jeigu nesmūgiuoji į vienus vartus, tai negalima žaisti išvis (čia apie savo nuomnės turėjimą)?

Kad nepasiginčyti susirinkom, jeigu nepatinka tai nei laikom, nei laukiam bye1.gif
Atsakyti
isigijau lorealio extraordinary oil,kaip pataret,tai aciu,mano poreikius tenkina,kvapas fantastiskas.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 11 28, 00:39)
Visgi paėmiau tas putas, sudomino aprašymas  blush2.gif Jeigu bus įdomu, galėsiu palikti atsiliepimą po kelių dienų naudojimo.

įdomu 4u.gif
Geras tušas LUX VISAGE XXL silikoniniu šepetuku,su raudonu užrašu(11,60lt.),vakarykštis pirkinys,praėjo pusdienis,nė kruopelė nenubyrėjo:
http://kosmetista.ru...tzivi/6779.html
user posted image

XXL yra 3 rūšių,bet internete kol kas neradau atsiliepimų apie kitus .
Visas asortimentas:
http://www.luxvisage.by/catalog/tush
Parduotuvėlėje Vilkpėdėje,kur Flormar,yra dar 3D ir Secret,keliais litais pigesni
http://irecommend.ru...x-visage-secret
Apie 3D,nors ir naujausias,atsiliepimai internete ne kokie. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 28 lapkričio 2012 - 14:56
Sveikos merginos,

paskaiciau temute,bet istiesu ne visa mirksiukas.gif Turiu klausimeli,ka manote apie Flormar produkcija?radau salia namu parduotuve,kuri sia kosmetika prekiauja,bet neesu didele megeja eksperementuoti su pigia kosmetika,bet vat seseliu pasirinkimas didelis,tik idomi ju kokybe?gal kas perkate,naudojate? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2012 11 28, 05:40)
Tą patį, ką ir šiame forume apskritai- reiškiu savo nuomonę ( tai nustebino jus ar ne?). Jeigu nesmūgiuoji į vienus vartus, tai negalima žaisti išvis (čia apie savo nuomnės turėjimą)?
Galima pagalvoti nors viena iš čia esančių pakratys kojas, jei negaus kuo pigiau aliejaus plaukų galiukam, savaiminio įdegio kremo ar dar kokio š.

Smūgiavimas į vienus vartus čia ne prieko, bet šiaip, tai nesilankau temose, kurios manęs nedomina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 11 28, 13:26)
Kvapo jis beveik neturi, vos jaučiasi, primena lyg kokį kremą.. Bet tikrai vos jaučiamas, todėl sunku kažką pasakyti, gal čia mano uoslė susilpnėjusi smile.gif O skonio atseit neturi, bet aš vakar truputį per daug užsiterliojau ant lūpų, todėl teko netyčia paragauti, nu neskanus labai  doh.gif Nors, tepant tiek, kiek reikia, to skonio visai nesijaučia ir nemaišo  mirksiukas.gif Kol kas tikrai patinka.

Aš tokį raudoną turiu, tai laaabai kvepia, ant lūpų irgi super atrodo, bet jau skonis tai doh.gif vien dėl jo nežinau ar kartočiau šį serumą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 11 28, 17:17)
Sveikos merginos,
paskaiciau temute,bet istiesu ne visa mirksiukas.gif Turiu klausimeli,ka manote apie Flormar produkcija?radau salia namu parduotuve,kuri sia kosmetika prekiauja,bet neesu didele megeja eksperementuoti su pigia kosmetika,bet vat seseliu pasirinkimas didelis,tik idomi ju kokybe?gal kas perkate,naudojate? mirksiukas.gif

Šešėliai nuostabūs, taip pat blizgūs skaistalai ir bronzeriai ir terakotinės serijos - pigmentacija nereali, labai smulkus malimas, bet ne visoms patinka toks blizgus finish'as rolleyes.gif
Tušas nepatiko visai.
Lakai kai kurie fantastiški, itin ilgai laiko, net po 10 dienų, bet kai kurie labai šiaip sau.. .nuo atspalvio priklauso ax.gif
Lūpų blizgesys pasirodė itin pigmentuotas, nelipnus, bet nenutaikiau spalvos, tad pardaviau iškart.
Visumoj Flormar gamintojas yra vienas iš mano favoritų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 11 28, 18:45)
Aš tokį raudoną turiu, tai laaabai kvepia, ant lūpų irgi super atrodo, bet jau skonis tai  doh.gif vien dėl jo nežinau ar kartočiau šį serumą unsure.gif

Va va, tas skonis tai tikrai nekoks... doh.gif Dėl to aš jo labai stengiuosi nepadauginti. O šiaip galiu pasakyti, kad tikrai puikiai drėkina. Pastaruoju metu ėmė labai lūpos sausėti, nuolat jaučiau diskomfortą jeigu nepasitepdavau lūpų balzamu, o šis serumas tikrai pagelbėjo. O tas raudonas suteikia ir spalvą? Kvapas jo man patiko, visus uosčiau, tai tikrai neblogai kvepia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 11 28, 20:50)
Lakai kai kurie fantastiški, itin ilgai laiko, net po 10 dienų, bet kai kurie labai šiaip sau.. .nuo atspalvio priklauso  ax.gif

Pritariu dėl lakų, turiu ne vieną Flormar, tai dauguma išties laikosi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 11 28, 19:50)
Šešėliai nuostabūs, taip pat blizgūs skaistalai ir bronzeriai ir terakotinės serijos - pigmentacija nereali, labai smulkus malimas, bet ne visoms patinka toks blizgus finish'as  rolleyes.gif
Tušas nepatiko visai.
Lakai kai kurie fantastiški, itin ilgai laiko, net po 10 dienų, bet kai kurie labai šiaip sau.. .nuo atspalvio priklauso  ax.gif
Lūpų blizgesys pasirodė itin pigmentuotas, nelipnus, bet nenutaikiau spalvos, tad pardaviau iškart.
Visumoj Flormar gamintojas yra vienas iš mano favoritų  thumbup.gif

Aciu,teks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 11 28, 20:52)
O tas raudonas suteikia ir spalvą?

Nesuteikia spalvos 4u.gif
Aš turėjau vyšninį, dabar turiu braškinį - nejaučiu jokio nemalonaus skonio unsure.gif
Atsakyti
Turiu bekvapį. Nėra tas skonis toks bjaurus man, bet padeda tai labai gerai smile.gif
Atsakyti