QUOTE(kristinelez @ 2012 11 28, 12:17)
Norejau paklausti ar Martinoj pirkote tuos eveline produktus,ir kur mazdaug buna padeti tiel upu balzamai,nes Parko Martinoje kaip ir nemaciau tokiu?(As kaip ziopla tai nieko nematau kol kas pirstu nepabaksnoja ir neparodo ).
Ir ar tas balzamas kunui,tikrai gerai drekina ir tinka atopinei odai?
Dekui uz ats.
Ir ar tas balzamas kunui,tikrai gerai drekina ir tinka atopinei odai?
Dekui uz ats.
Aš pirkau Šeškinės Martinoje, tai jie buvo sudėti dėžutėje prie Eveline dekoratyvinės kosmetikos, pati sunkiai pastebėjau O dėl balzamo - na mano oda nėra atopinė, tik dabar pastaruoju metu baisiai sausėti pradėjo (ir šiaip turiu silpnybę visokiems kūno losjonas, balzamams, sviestams.. ), kol kas atsiliepimai tokie - lengvas, labai malonaus kvapo, gerai įsigeriantis. Aš prisibijojau, kad bus labai riebus ir paliks plėvelę, bet to tikrai nėra. Mano odai drėkinimo lyg ir pakanka. Ir už pakuotę 10 balų, labai patogu su tokiu dozatoriumi
QUOTE(Karjeriste @ 2012 11 28, 12:36)
Kaip Jums jo kvapas/skonis?
Kvapo jis beveik neturi, vos jaučiasi, primena lyg kokį kremą.. Bet tikrai vos jaučiamas, todėl sunku kažką pasakyti, gal čia mano uoslė susilpnėjusi O skonio atseit neturi, bet aš vakar truputį per daug užsiterliojau ant lūpų, todėl teko netyčia paragauti, nu neskanus labai Nors, tepant tiek, kiek reikia, to skonio visai nesijaučia ir nemaišo Kol kas tikrai patinka.