Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Unera @ 2012 11 26, 14:32)
Gal parekomenduotumėte  vertą dėmesio kremuką paakiams

Man labiausiai patiko Rasa, Nevskaja kosmetika (super drėkinantis):

user posted image

Ir prausiklis jų fantastiškas:

user posted image

QUOTE(kristynka* @ 2012 11 27, 18:34)
Kokius is pigesniu parekomenduotume gerus seselius ?

Mano favoritai:

Flormar
Wet n wild
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 11 27, 15:31)
as turiu nujaji Loreal aliejuka su geltonu lipduku, lyg sausiems plaukams

kadangi buvau jų pristatyme L'oreal buveinėje ,abu išbandžiau,o naudojimui pasirinkau su geltonu lipduku visų tipų plaukams.Jo sudėtyje nėra alkoholio,o aliejuke dažytiems plaukams+UV su raudonu lipduku yra.Kaip aiškino pristatyme,jis reikalingas sudėtyje dėl UV.Kiti aliejai jų sudėtyse analogiški.Žinoma,alkoholio kvapas greitai pradingsta,bet pradžioje juntamas.
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2012 11 26, 23:47)
Kuo patinka? Kaip tik rytoj planuoju į Martiną užlėkti smile.gif

bandžiusi nesu,bet yotube ir forumuose geri atsiliepimai ir apie cucumber,ir apie milk protein serijas.O iš cucumber vienas labiausiai giriamų produktų ir yra šios prausimosi putos.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 27, 18:18)
aga biggrin.gif
Kalbant apie naują Loreal serumą plaukam aš irgi mokėjau kažkur 23lt, bet jo tikrai nekartočiau schmoll.gif Kitų pigių nelabai esu bandžiusi, lygint galiu tik su brangesniais.

O kodel nekartotumete? Kuom nepatinka? smile.gif
Atsakyti
O man tai labai patinka L'Oreal aliejukas plaukams. Plaukai lieka svelnus, purus,blizgantys. Turiu butent ta, kuris skirtas dazytiems plaukams, nebijau as to alkoholio jame, ka jau toks kiekis ten pakenks. Bet kad jis jau nera is pigiuju..
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 11 27, 20:26)
bandžiusi nesu,bet yotube ir forumuose geri atsiliepimai ir apie cucumber,ir apie milk protein serijas.O iš cucumber vienas labiausiai giriamų produktų ir yra šios prausimosi putos.

Visgi paėmiau tas putas, sudomino aprašymas blush2.gif Jeigu bus įdomu, galėsiu palikti atsiliepimą po kelių dienų naudojimo.

QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 27, 23:49)
O man tai labai patinka L'Oreal aliejukas plaukams. Plaukai lieka svelnus, purus,blizgantys. Turiu butent ta, kuris skirtas dazytiems plaukams, nebijau as to alkoholio jame, ka jau toks kiekis ten pakenks. Bet kad jis jau nera is pigiuju..

Aš taip pat naudoju tą aliejų dažytiems plaukams. Pasaka thumbup.gif Nuostabiai suglotnina plaukus, lieka tokie švelnūs, blizgantys. Manau tikrai kartosiu, nors jo ilgam užtenka, tai kol susinaudos gal ir atsibos.

Mano šiandienos pirkiniai:

Eveline balzamas kūnui (sausai, labai sausai ir atopinei odai):

user posted image

Eveline maitinamasis kremas veidui ir kūnui:

user posted image

Eveline regeneruojamasis serumas lūpoms (ėmiau klasikinį, be kvapų):

user posted image

Ir jau minėtos Dr.Sante prausimosi putos su agurkais:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 11 27, 15:57)
ką jūs tada veikiate šioje temoje? smile.gif

Tą patį, ką ir šiame forume apskritai- reiškiu savo nuomonę ( tai nustebino jus ar ne?). Jeigu nesmūgiuoji į vienus vartus, tai negalima žaisti išvis (čia apie savo nuomnės turėjimą)?
Galima pagalvoti nors viena iš čia esančių pakratys kojas, jei negaus kuo pigiau aliejaus plaukų galiukam, savaiminio įdegio kremo ar dar kokio š.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 27, 23:49)

apie koki loreal aliejuka konkreciai kalbama,susidomejau ir as smile.gif gal foto galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 11 28, 07:55)
apie koki loreal aliejuka konkreciai kalbama,susidomejau ir as smile.gif gal foto galima? smile.gif

As tai kalbu apie L'Oreal Elvive Extraordinary Oil dazytiems plaukams su raudonu kamsteliu:).
Atsakyti
Va šitas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O kokia jo kainyte? Ar ilgam uztenka?
Atsakyti
QUOTE(Orestes)
Mano šiandienos pirkiniai:

Eveline balzamas kūnui (sausai, labai sausai ir atopinei odai):

user posted image

Norejau paklausti ar Martinoj pirkote tuos eveline produktus,ir kur mazdaug buna padeti tiel upu balzamai,nes Parko Martinoje kaip ir nemaciau tokiu?(As kaip ziopla tai nieko nematau kol kas pirstu nepabaksnoja ir neparodo doh.gif unsure.gif ).
Ir ar tas balzamas kunui,tikrai gerai drekina ir tinka atopinei odai?
Dekui uz ats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 28 lapkričio 2012 - 11:18
QUOTE(kristinelez @ 2012 11 28, 11:17)
Norejau paklausti ar Martinoj pirkote tuos eveline produktus,ir kur mazdaug buna padeti tiel upu balzamai,nes Parko Martinoje kaip ir nemaciau tokiu?(As kaip ziopla tai nieko nematau kol kas pirstu nepabaksnoja ir neparodo  doh.gif  unsure.gif ).
Ir ar tas balzamas kunui,tikrai gerai drekina ir tinka atopinei odai?
Dekui uz ats.

Ne manes klausiate, bet visada budavo prie kasos padeti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2012 11 28, 00:39)

Kaip Jums jo kvapas/skonis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 28 lapkričio 2012 - 11:37