QUOTE(snaige10 @ 2012 11 27, 13:34)
Tik pareiškiau savo nuomonę, nesu niekaip susijusi nei su Faberlic nei su Eveline kompanijomis. Jeigu pasakyčiau, kad man patinka labiausiai "Drogas" parduotuvė: kur gali rasti ir tos pačios pigiausios kosmetikos, tai negi sakysite, kad esu šios parduotuvės bendrasavininkė?
Šiais laikais nieko neįmanoma pagirti (kalbant net apie žmones), o tai būsi susietas nesamais ryšiais
Mano nuomone, jeigu neįperki geros/normalios kosmetikos tai geriau išvis nepirkti, (nei prisipirkti visokio š). Apskritai, tai čia kosmetikos kompanijų išmislas, kad moteriai reikia 20 skirtingų kremų veidui ir kūnui, bei dar tiek pat tik x2 dekoratyvinės kosmetikos, kitaip neatitiks grožio standartų.
Nusišnekėjot žiauriai. Geriau jau patyletumėt.
Prieš tai pati užvarėt, kad merginos Martiną giria, o pati ką paskui parašėt?
O jau postą apie kosmetikos gamintojų išmislus tai iš vis pasilaikykit sau arba diskutuokit pvz "supermamų paplepėjimai" temoje. Čia merginos giria pigias, bet ne prastas priemones. Ne kiekviena turi tiek pinigo, kad Dioro ir Šanelio vardus išlaikyt arba pvz Faberlico platintojus. Tuo labiau, kad absoliučiai visos (tiek pigios, tiek prabangios) firmos naudoja TUOS PAČIUS BAZINIUS INGREDIENTUS. Taip kad tylim bobos, nes turgus yra Kalvarijų gatvėj, o ne Supermamų forume.