Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Miaška @ 2012 11 24, 18:40)
Su platintojomis tingiu užsiimt, tai nuėjau į Martiną ir papirkau rekomenduotą Eveline volume fiberlash sidabrinį

Faberlic bent jau sertifikuota kosmetika, turi įvairių apdovanojimų ir t.t. Minėta "Eveline" man viena prasčiausių kosmetikos kompanijų išvis- tikras chemijos medžiagų kapinynas. Na, bet jums spręsti.
Apskritai šią temą galima būtų pervardinti į tai, ką galima nuspirkti "Martinoje", skamba kaip reklama parduotuvės: ko nepaklausi, atsakymas galima įsigyti "Martinoje" ir kitos parduotuvės prekiauja pigia ir gera kosmetika.
Atsakyti
o ka naudoti plauku suglotninimui,galiukams?

turejau Joanna produkcijos,seruma galiukams bei seruma "rzepa" ,patiko kvapai,pirmasis buteliukas veike stebuklingai o veliau- nieko,net sakyciau sausino siek tiek.

mano plaukai normalus,tik labai veliasi ir galai sausi...
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2012 11 27, 09:41)
Faberlic bent jau sertifikuota kosmetika, turi įvairių apdovanojimų ir t.t. Minėta "Eveline" man viena prasčiausių kosmetikos kompanijų išvis- tikras chemijos medžiagų kapinynas. Na, bet jums spręsti.
Apskritai šią temą galima būtų pervardinti į tai, ką galima nuspirkti "Martinoje", skamba kaip reklama parduotuvės: ko nepaklausi, atsakymas galima įsigyti "Martinoje" ir kitos parduotuvės prekiauja pigia ir gera kosmetika.

neišlaike platintojos siela lotuliukas.gif
o faberlic atidarai indeli ir valgyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif ta pati chemija tik kaina užkelta doh.gif
prieš tai kaip pilti š... ant eveline bent jau pasidomekit
apdovanojimais
martinoje yra dydžiausias pasirinkimas del to ir dažniausiai minima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 11 27, 10:49)
o ka naudoti plauku suglotninimui,galiukams?

turejau Joanna produkcijos,seruma galiukams bei seruma "rzepa" ,patiko kvapai,pirmasis buteliukas veike stebuklingai o veliau- nieko,net sakyciau sausino siek tiek.
mano plaukai normalus,tik labai veliasi ir galai sausi...

Pati naudoju Rich ir Chi, bet pas mama bandziau Loreal Elvive Extraordinary Oil, neikiek nenusileido aniems. Dabar per nuolaidas galima gana nebrangiai nusipirkti. Manau, kai pabaigsiu anuos, pirksiu šį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 27, 11:23)
o faberlic atidarai indeli ir valgyk lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ta pati chemija tik kaina užkelta  doh.gif
prieš tai kaip pilti š... ant eveline bent jau pasidomekit
martinoje yra dydžiausias pasirinkimas del to ir dažniausiai minima 4u.gif

Tik pareiškiau savo nuomonę, nesu niekaip susijusi nei su Faberlic nei su Eveline kompanijomis. Jeigu pasakyčiau, kad man patinka labiausiai "Drogas" parduotuvė: kur gali rasti ir tos pačios pigiausios kosmetikos, tai negi sakysite, kad esu šios parduotuvės bendrasavininkė? Šiais laikais nieko neįmanoma pagirti (kalbant net apie žmones), o tai būsi susietas nesamais ryšiais blink.gif
Mano nuomone, jeigu neįperki geros/normalios kosmetikos tai geriau išvis nepirkti, (nei prisipirkti visokio š). Apskritai, tai čia kosmetikos kompanijų išmislas, kad moteriai reikia 20 skirtingų kremų veidui ir kūnui, bei dar tiek pat tik x2 dekoratyvinės kosmetikos, kitaip neatitiks grožio standartų.
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2012 11 27, 13:34)
Tik pareiškiau savo nuomonę, nesu niekaip susijusi nei su Faberlic nei su Eveline kompanijomis. Jeigu pasakyčiau, kad man patinka labiausiai "Drogas" parduotuvė: kur gali rasti ir tos pačios pigiausios kosmetikos, tai negi sakysite, kad esu šios parduotuvės bendrasavininkė? Šiais laikais nieko neįmanoma pagirti (kalbant net apie žmones), o tai būsi susietas nesamais ryšiais  blink.gif
Mano nuomone, jeigu neįperki geros/normalios kosmetikos tai geriau išvis nepirkti, (nei prisipirkti visokio š). Apskritai, tai čia kosmetikos kompanijų išmislas, kad moteriai reikia 20 skirtingų kremų veidui ir kūnui, bei dar tiek pat tik x2 dekoratyvinės kosmetikos, kitaip neatitiks grožio standartų.

Nusišnekėjot žiauriai. Geriau jau patyletumėt. doh.gif Prieš tai pati užvarėt, kad merginos Martiną giria, o pati ką paskui parašėt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jau postą apie kosmetikos gamintojų išmislus tai iš vis pasilaikykit sau arba diskutuokit pvz "supermamų paplepėjimai" temoje. Čia merginos giria pigias, bet ne prastas priemones. Ne kiekviena turi tiek pinigo, kad Dioro ir Šanelio vardus išlaikyt arba pvz Faberlico platintojus. Tuo labiau, kad absoliučiai visos (tiek pigios, tiek prabangios) firmos naudoja TUOS PAČIUS BAZINIUS INGREDIENTUS. Taip kad tylim bobos, nes turgus yra Kalvarijų gatvėj, o ne Supermamų forume. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 11 27, 13:55)
Pati naudoju Rich ir Chi, bet pas mama bandziau Loreal Elvive Extraordinary Oil, neikiek nenusileido aniems. Dabar per nuolaidas galima gana nebrangiai nusipirkti. Manau, kai pabaigsiu anuos, pirksiu šį. smile.gif

paziurejau youtube filmuku su atsiliepimais,na suzavejo,bet jis toks ne is pigesniu-apie 30 kainuoja?

idomu ar skalsus,nes pvz tas miniatiurinis biosilk buteliukas visai skalsiai naudojosi..
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2012 11 27, 12:34)
Tik pareiškiau savo nuomonę, nesu niekaip susijusi nei su Faberlic nei su Eveline kompanijomis. Jeigu pasakyčiau, kad man patinka labiausiai "Drogas" parduotuvė: kur gali rasti ir tos pačios pigiausios kosmetikos, tai negi sakysite, kad esu šios parduotuvės bendrasavininkė? Šiais laikais nieko neįmanoma pagirti (kalbant net apie žmones), o tai būsi susietas nesamais ryšiais  blink.gif

ką jūs tada veikiate šioje temoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 11 27, 15:16)
paziurejau youtube filmuku su atsiliepimais,na suzavejo,bet jis toks ne is pigesniu-apie 30 kainuoja?

idomu ar skalsus,nes pvz tas miniatiurinis biosilk buteliukas visai skalsiai naudojosi..

as turiu nujaji Loreal aliejuka su geltonu lipduku, lyg sausiems plaukams
po dvieju savaiciu naudojimo galiu pasakyti, kad vertas demesio
uztenka 1-2 paspaudimu
pirkau Droge kai akcija buvo, mokejau lyg 23lt g.gif bet talpa net 100ml thumbup.gif
Atsakyti
Kokius is pigesniu parekomenduotume gerus seselius ?
dar turiu tris spalvytes is siu
http://www.beautyand...3a8838038a48ee6
spalvytes sudeliotos sitaip
http://makeupforlife...o-eyeshadow.jpg

Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 27, 10:23)

thumbup.gif lotuliukas.gif kaip prajuokinot!
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 27, 17:39)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  kaip prajuokinot!

aga biggrin.gif

Kalbant apie naują Loreal serumą plaukam aš irgi mokėjau kažkur 23lt, bet jo tikrai nekartočiau schmoll.gif Kitų pigių nelabai esu bandžiusi, lygint galiu tik su brangesniais.
Atsakyti