Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(julkanos @ 2012 11 20, 00:14)
kalbeta jau šimta kartu biggrin.gif  bet pakartosiu
man tiesiog tobulas (naudoju pigmentinems demems ant makiažo)
user posted image

Man, misriaodei ne paakiams - kitoms zonoms labiau patinka pries keleta puslapiu minetas "Eveline" sausas - kreminis issukamas maskuoklis. Jei oda linkusi sauseti, pleiskanoti, labiau tiktu sis skystas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 22, 11:06)
Perverčiau temą, bet nelabai randu atsiliepimų apie blakstienų tušus... Gal ką rekomenduosite, kad nebyrėtų ir nedirgintų akių? smile.gif

Jeigu domina būtent nebrangūs tušai blakstienoms, galėčiau rekomenduoti faberlic firmos (rusiški): jie ne visi pigūs (būna ir gana pobrangių), tačiau šios firmos brangieji nuo pigesnių tušų niekuo beveik nesiskiria (o su nuolaida išvis galima nebrangiai įsigyti). Jie gerai laiko, vienintelis minusas, jeigu nepažįstate platintojos (nes čia kaip ir AVON ar Oriflame platinama) tada tikrai gali kilti kėblumų įsigytjant.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 11 22, 12:22)
Man, misriaodei ne paakiams - kitoms zonoms labiau patinka pries keleta puslapiu minetas "Eveline" sausas - kreminis issukamas maskuoklis. Jei oda linkusi sauseti, pleiskanoti, labiau tiktu sis skystas. 4u.gif

aš ji ant rankos pabandžiau tai manau kad užmaskuos ner apgamus blink.gif

p.s. šiandien pamačiau nauja pudra stanevičiaus martynoj (gavau meginuka) bent jau ant rankos super thumbup.gif
user posted image
skirtas mišriai riebiai odai (matinis finišas) bent jau nuo rankos sunkiai nuplaunamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 22, 17:07)
aš ji ant rankos pabandžiau tai manau kad užmaskuos ner apgamus  blink.gif

Na, nemanau, kad kokybiskai uzmaskuotu apgamus. Kreminis maskuoklis tiesiog patvaresnis nei skystas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 lapkričio 2012 - 15:28
QUOTE(Victorious @ 2012 11 22, 16:27)
Na, nemanau, kad kokybiskai uzmaskuotu apgamus. Kreminis maskuoklis tiesiog patvaresnis nei skystas.

man pasirode toks uuhhh lotuliukas.gif riebus nutrint nuo rankos nepaviko iki plovimo thumbup.gif

jau užsitepiau pudra iš meginuko, labai mažai reikia jos manau meginuko užteks trim keturiom denom, žiuresiu kaip laikys , pirmas ispudis superinis oda atrodo tobulai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 22, 15:45)
jau užsitepiau pudra iš meginuko, labai mažai reikia jos manau meginuko užteks trim keturiom denom, žiuresiu kaip laikys , pirmas ispudis superinis oda atrodo tobulai wub.gif

Labai lauksiu atsiliepimo apie naują pudrytę 4u.gif , gal ši puikiai tiktų riebiai odai. Niekaip nerandu sau tinkamos doh.gif . Kokia jos kaina?
Merginos, o gal užmatėt internetinį puslapį, kad prekiautų šia kosmetika, mano kaimuke nėra Martinos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniukass @ 2012 11 22, 18:59)
Labai lauksiu atsiliepimo apie naują pudrytę 4u.gif , gal ši puikiai tiktų riebiai odai. Niekaip nerandu sau tinkamos doh.gif . Kokia jos kaina?
Merginos, o gal užmatėt internetinį puslapį, kad prekiautų šia kosmetika, mano kaimuke nėra Martinos. ax.gif

na dabar dar atrodo lygiai taip pat thumbup.gif niekur nenubego, nedingo ir į raukšleles nesubego
kainos dar nebuvo, nes tik šiandien parduotuve gavo, bet manau kad ne daugiau 13-15lt + dar iki lapkričio pabaigos 30proc nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 22 lapkričio 2012 - 18:55
Liniukass, svarosprekes.lt yra Eveline, tik nedaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Title: 22 lapkričio 2012 - 19:48
QUOTE(Title @ 2012 11 22, 19:48)
Liniukass, svarosprekes.lt yra Eveline, tik nedaug smile.gif

Ačiū 4u.gif , man gi jau prisireikė naujos pudrytės biggrin.gif , tikiuosi, jie greitai atnaujins asortimentą.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 22, 10:06)
Perverčiau temą, bet nelabai randu atsiliepimų apie blakstienų tušus... Gal ką rekomenduosite, kad nebyrėtų ir nedirgintų akių? smile.gif

QUOTE(snaige10 @ 2012 11 22, 14:53)
Jeigu domina būtent nebrangūs tušai blakstienoms, galėčiau rekomenduoti faberlic firmos (rusiški): jie ne visi pigūs (būna ir gana pobrangių), tačiau šios firmos brangieji nuo pigesnių tušų niekuo beveik nesiskiria (o su nuolaida išvis galima  nebrangiai įsigyti). Jie gerai laiko, vienintelis minusas, jeigu nepažįstate platintojos (nes čia kaip ir AVON ar Oriflame platinama) tada tikrai gali kilti kėblumų įsigytjant.

as naudoju si is faberlic
user posted image
Man patinka, atskiria graziai blakstienas, pailgina ir gerai laikosi - netepa, nebyra. Aprasyme raso, kad tinka ir jautrioms akims, maniskes nera labai jautrios, bet linzes kasdien nesioju, nedirgina.
Kaina svyruoja mazdaug nuo 12 iki 19 lt (priklauso nuo kataloginiu akciju).
Atsakyti
Ačiū patarusioms 4u.gif

Su platintojomis tingiu užsiimt, tai nuėjau į Martiną ir papirkau rekomenduotą Eveline volume fiberlash sidabrinį - 11,19 Lt, dar prigriebiau dantų pastą Silica Arctic white - 6,5 Lt, aliejuką plaukų galiukams Aloe vera - 8,59 Lt, ir savo mėgstamą šampūną Čistaja linija - 8,19 Lt thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar yra Lietuvoje pirkti baltarusiškos dekoratyvinės kosmetikos, lyg Relois ar pan vadinasi? ax.gif
Atsakyti