Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2012 11 17, 08:50)
Prieš kurį laiką apsistojau prie lietuviškų Ecodenta  smile.gif  Man patinka labiau, nei kur kas brangesnės Splat, ROCS, jau nekalbant apie kolgeitus-blendamedus  smile.gif
Dar iš prekybcentrių asortimento gerą įspūdį paliko L'angelica, kelis kartus kartojau.

Šį mėnesį pirkau juodą Ecodentą, ir nusivyliau. Pati pasta juodos spalvos, su anglimi. Man toks jausmas, kad jis visgi tamsina dantukus, t y reikia dvigubai ilgiau skalauti burną norint visiškai ją išplauti. O rytais prieš darbą ir taip to laiko nėra. Jos skonis labai aštrus, lyginant su kitomis Ecodentomis, net graužia liežuvį. Taigi bijau, kad neprisiversiu pabaigti šios tūtelės  blush2.gif

As irgi ecodenta perku, naudojam ir atsargu turiu uzsipirkus smile.gif Patinka, tinka abiem su vyru smile.gif

QUOTE(xde @ 2012 11 17, 13:50)
Man daugiafunkcė patiko.Balinamosios nebandysiu,nes skaičiau,kad daug kam labai jautrino dantis.O rūpi išbandyti:
http://www.biok.lt/i...id=1103&pid=593
Gal yra jau naudojančių?

Nusipirkau ir sita, bet dar nenaudojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 11 17, 07:50)
Dar iš prekybcentrių asortimento gerą įspūdį paliko L'angelica, kelis kartus kartojau.

Ismeginau siandiena sita, patiko, manau dar daug kartu pakartosiu thumbup.gif Apskritai ilga laika lasindavau ant dantu pastos arbatmedzio eterinio aliejaus, buvau tiek pripratus kad jam pasibaigus, niekaip neradau dantu pastos kuri paliktu toki pati gaivos pojuti, kaip arbatmedzio e.a. Tai pamacius kad si dantu pasta su arbatmedziu, griebiau negalvodama ir neapsirikau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėt pasiūlyti nebrangų, bet gerą maskuoklį? smile.gif Mano oda mišri.
Atsakyti
QUOTE(Salvachita @ 2012 11 17, 23:44)
Sveikos, gal galėtumėt pasiūlyti nebrangų, bet gerą maskuoklį? smile.gif Mano oda mišri.

Ką maskuosit - paakius ar kitus plotus?
Atsakyti
Kitus plotus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvachita @ 2012 11 18, 12:54)
Kitus plotus smile.gif

Tuomet gal kitas patars..
Atsakyti
QUOTE(Salvachita @ 2012 11 17, 23:44)

kalbeta jau šimta kartu biggrin.gif bet pakartosiu
man tiesiog tobulas (naudoju pigmentinems demems ant makiažo)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 19, 23:14)
kalbeta jau šimta kartu biggrin.gif  bet pakartosiu
man tiesiog tobulas (naudoju pigmentinems demems ant makiažo)
user posted image

meeergaitės, pasakykit kur kaune galiu nusipirkt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(first @ 2012 11 20, 19:30)
meeergaitės, pasakykit kur kaune galiu nusipirkt  cray.gif

Martina parduotuvėse 4u.gif Skubėkite,lapkritį nuolaida Eveline kosmetikai 4u.gif
Atsakyti
Perverčiau temą, bet nelabai randu atsiliepimų apie blakstienų tušus... Gal ką rekomenduosite, kad nebyrėtų ir nedirgintų akių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 22, 10:06)
Perverčiau temą, bet nelabai randu atsiliepimų apie blakstienų tušus... Gal ką rekomenduosite, kad nebyrėtų ir nedirgintų akių? smile.gif

Flormar 10XXL-nebyra,dažo gan natūraliai,atskiria,nelipina;
eveline Volumix fiberlast sidabrinis
baltarusiškas Relouis ~12,5 martinoje.Man bandytas extra volume,o yra 4 rūšių-extra lash,extra length,extra sensation.
Visi bandyti man netrupėjo iki vakaro ,nedirgindavo.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 11 22, 10:51)
Flormar 10XXL-nebyra,dažo gan natūraliai,atskiria,nelipina;
eveline Volumix fiberlast sidabrinis
baltarusiškas Relouis ~12,5 martinoje.Man bandytas extra volume,o yra 4 rūšių-extra lash,extra length,extra sensation.
Visi bandyti man netrupėjo  iki vakaro ,nedirgindavo.

Dėkui, išsisaugojau 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti