Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Tutti @ 2012 11 06, 14:40)
Šiaurės miestelio Martinoje visai eveline kosmetikai 30proc. nuolaida, šiandien apsipirkau  smile.gif

nuo ketvirtadienio ir visose Maximose XXX -30 proc.:
https://docs.google......_campaign=pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 07 lapkričio 2012 - 23:52
QUOTE(xde @ 2012 11 08, 00:52)
nuo ketvirtadienio ir visose Maximose XXX -30 proc.:
https://docs.google......_campaign=pdf

Merginos, o gal kuri nesenai pirkot Eveline BB cream? Gal atsimenat, kiek kainavo? Nes labai noriu nusipirkti, bet Maxima visada per "nuolaidas" kainas užsikelia, tai apsigauti nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maddison @ 2012 11 08, 21:35)
Merginos, o gal kuri nesenai pirkot Eveline BB cream? Gal atsimenat, kiek kainavo? Nes labai noriu nusipirkti, bet Maxima visada per "nuolaidas" kainas užsikelia, tai apsigauti nenoriu  doh.gif

vakar martinoj buvo ~13lt +30% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maddison @ 2012 11 08, 20:35)
Merginos, o gal kuri nesenai pirkot Eveline BB cream? Gal atsimenat, kiek kainavo? Nes labai noriu nusipirkti, bet Maxima visada per "nuolaidas" kainas užsikelia, tai apsigauti nenoriu  doh.gif

Maximoje mačiau,kad ~9,5
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2012 11 07, 21:13)
Is Eveline man patiko tusas "Очарование Гейши".  ax.gif

QUOTE(xde @ 2012 11 07, 23:22)
man -volumix fiberlast sidabrinis

ačiukas už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Gal yra galinčių parekomenduoti kokį kremuką jaunai veido odai (riebiai), su ganėtinai gera sudėtimi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 10 lapkričio 2012 - 00:06
Labai patiko šampūnas ir balzamas Čistaja linija, beržinė serija

user posted image

šita serija skirta visai šeimai, tad nieko daug iš jos nesitikėjau ax.gif Bet buvau maloniai nustebinta - mano sausiems plaukams puikiai tiko bigsmile.gif Plaukai po šių priemonių labai purūs, lengvi, gražiai krenta ir labai ilgai išlieka švarūs. 10 balų, seniai jau neturėjau tokių gerų priemonių plaukams good.gif
Atsakyti
Donststop o kiek mokėta? kur pirkta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 11 10, 08:32)
Labai patiko šampūnas ir balzamas Čistaja linija, beržinė serija

šita serija skirta visai šeimai, tad nieko daug iš jos nesitikėjau  ax.gif  Bet buvau maloniai nustebinta - mano sausiems plaukams puikiai tiko  bigsmile.gif  Plaukai po šių priemonių labai purūs, lengvi, gražiai krenta ir labai ilgai išlieka švarūs. 10 balų, seniai jau neturėjau tokių gerų priemonių plaukams  good.gif

Kiek laiko naudojate? Man visi bandyti CL šampūnai iš pradžių labai patikdavo, bet paskui labai išsausindavo plauką.
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 11 10, 12:44)
Donststop o kiek mokėta? kur pirkta? ax.gif

Mama pirko Klaipėdoje, Kaune nesu mačius, kainos tiksliai nežinau, manau, iki 10 lt kiekvienas ax.gif
QUOTE(Malena @ 2012 11 10, 13:29)
Kiek laiko naudojate? Man visi bandyti CL šampūnai iš pradžių labai patikdavo, bet paskui labai išsausindavo plauką.

Naudoju nuo rugsėjo vidurio 4u.gif Man buvo patikęs dar vienas ČL šampūnas, gal su dilgėlėm, o balzamų nebuvau iki šiol bandžius. Anas šampūnas patiko mažiau, nors irgi buvo neblogas smile.gif
Atsakyti
Gal kuriam Vilniaus Eurokos matėte pirkt? savaitgalį buvau 3 ir neradau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 11 11, 14:23)
Gal kuriam Vilniaus Eurokos matėte pirkt? savaitgalį buvau 3 ir neradau doh.gif

Jau esi bandžiusi ją? Aš susigundžiau po komentarų, bet jokio gerumo nepastebėjau. Gal tik kvapas biggrin.gif
Atsakyti