Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Tutti @ 2012 11 06, 16:40)
Šiaurės miestelio Martinoje visai eveline kosmetikai 30proc. nuolaida, šiandien apsipirkau  smile.gif

ką pirkote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 11 07, 18:37)
ką pirkote? blush2.gif

paakių kremą
user posted image
labai patogi pakuotė, lengvai tepasi, tas rutuliukas labai šaltas,tai atgaivina paakius, norisi tepliotis ir tepliotis biggrin.gif Dar tik keliskart naudojau.
Dar paėmiau kremą krūtinei ir anticeliulitinį kremą žalioj pakuotėj. Bet jau anticeliulitinio kremo sudėtis kokia baisi, kartą pabandžiau, nežinau ar toliau naudosiu.
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 11 07, 17:55)
Sveikos. Gal galėtumėt patarti labai gerai drėkinantį kūno kremą / sviestą ar kažką panašaus? Ačiū. 4u.gif

Man nėra nieko geriau kaip TBS kūno sviestai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 11 07, 18:55)
Sveikos. Gal galėtumėt patarti labai gerai drėkinantį kūno kremą / sviestą ar kažką panašaus? Ačiū. 4u.gif

Kūno pienelis Organic therapy (Elevita) man buvo geriausias iš pastarųjų smile.gif

QUOTE(Medlieva @ 2012 11 07, 20:05)
Man nėra nieko geriau kaip TBS kūno sviestai thumbup.gif

Kai tuo tarpu nežinau, kur dėt ta TBS sviestą, nuo vasaros stovi, nepritaikau to riebalo niekur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 11 07, 19:11)
Kai tuo tarpu nežinau, kur dėt ta TBS sviestą, nuo vasaros stovi, nepritaikau to riebalo niekur  unsure.gif

Kokį turit? Jie skirtingi savo poveikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 11 07, 19:58)
paakių kremą

Turiu šitą rutuliuką nuo pavasario pabaigos dar, skalsus smile.gif Naudoju vieną kartą dienoj, rytais. Padeda atsimerkti, kai reikia anksti keltis biggrin.gif Rimto kremo neatstoja, IMHO, trūksta drėkinimo, maitinimo, bent mano sausiems paakiams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2012 11 07, 20:13)
Kokį turit? Jie skirtingi savo poveikiu mirksiukas.gif

Mėlynių kvapo unsure.gif Rimtai jie kažkuo skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 11 07, 19:16)
Mėlynių kvapo  unsure.gif  Rimtai jie kažkuo skiriasi? g.gif

Taip, vieni skirti normaliai odai, kiti sausai. Iš mano turėtų greipfrutų buvo lengvesnis, o braškių ir moringų sausesniai odai, jie man labiau tiko. o jūs saviškį gal kulnams sunaudosit.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 07, 19:30)
Taip, vieni skirti normaliai odai, kiti sausai. Iš mano turėtų greipfrutų buvo lengvesnis, o braškių ir moringų sausesniai odai, jie man labiau tiko. o jūs saviškį gal kulnams sunaudosit.

Net nežinojau, kad jie skiriasi blush2.gif .Aš turiu papajų, tai labai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 07, 20:30)

Galvojau, kad tik kvapu skiriasi, tiesą sakant, pagal kvapą ir rinkausi g.gif Ant maniškio mėlyninio parašyta dry skin, bet kai bandžiau sutepti sausoms blauzdoms, po poros savaičių jos išsausėjo iki šerpetojimo sad.gif Grįžau prie to metu turėto Eveline, kuris 100 kartų veiksmingesnis, bet tuo pačiu ir neriebus sad.gif Kažkaip nenutaikiau, esu turėjus prieš 5-6 metus kito kvapo TBS, lyg įspūdžiai buvo teigiami mastau.gif (arba jau nepamenu biggrin.gif )
Atsakyti
merginos.tai kuris iš Eveline tušas geriausias(lengvai nuvalomas) ? išbandyčiau.kaip tik nuolaida Martinoje

Atsakyti
Is Eveline man patiko tusas "Очарование Гейши". ax.gif

http://irecommend.ru...ges/1/5656b.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 07 lapkričio 2012 - 21:15
QUOTE(Mantilė @ 2012 11 07, 21:00)
merginos.tai kuris iš Eveline tušas geriausias(lengvai nuvalomas) ?

man -volumix fiberlast sidabrinis
QUOTE(fantasyja @ 2012 11 07, 21:13)
Is Eveline man patiko tusas "Очарование Гейши".  ax.gif
http://irecommend.ru...ges/1/5656b.jpg

gal dar kas tokį naudojote?Nepamenu,kad būtų apie jį daugiau atsiliepimų...
Atsakyti