Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(l'eau @ 2012 10 18, 10:29)
aš jau gerus septynerius metus peru avon su glicerinu - tiesiog puikus, labai gerai pamaitina
user posted image

Labukas
As irgi sita labai ilgai naudojau, bet dabar nepatinka kazkodel. Pabandziau si, man dabar super, rankom ir nagam, pirkau assorti:
My Webpage
Raso: intensyviai drekinantis ranku ir nagu kremas 100% gryno kokoso aliejaus
Cia radu ir balzamo lupoms, isivaizduoju, koks turetu buti geras, man paugliui sunui taip reikia, jei kas pamatysit, praneskit 4u.gif
http://www.amazon.co...m/dp/B0034LPSFO
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2012 11 03, 16:42)
kokia dabar jo kaina? gal kur akcija yra? ax.gif

buvo rašyta,kad Eveline Martinoje bus lapkritį 30 proc.muolaida.Kažin ar yra?
Ir kaip atspalviai šio BB kremuko?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 03, 15:53)
O gal esi naudojus Gabriella Salvete kuri is akiu piestuku , kuris ilgai isilaiko ? Tokiu oru mano akys asroja, tai beveik visas pravedimas ir nuplaukia. doh.gif

Gabriella Salvete pieštukus aš naudoju jau kokius 6 metus smile.gif Vis turiu kosmetinėj bent vieną kokį, man jie labai patinka, nes puikiai pigmentuoti, riebūs, daug įdomių atspalvių. Bet deja nieko negaliu pasakyti apie laikymosi, nes ant mano sausų vokų absoliučiai visi pieštukai (o taip pat bet kokie šešėliai) laikosi kaip prikalti. Aš nei bazių nenaudoju, nei waterproof, nes man man tiesiog nereikia, tokie vokai..

QUOTE(mylimaa @ 2012 11 03, 16:19)

o nagų lakai gerai laikosi? kokia spalvytė buvo netikusi?

Laikosi pusėtinai, tas mano nevykęs atspalvis (126, alyvinis) lupdavosi antrą-trečią dieną, šis labiau vykęs kol kas trečia diena be pokyčių ax.gif

QUOTE(I.J. @ 2012 11 03, 17:42)
kokia dabar jo kaina? gal kur akcija yra? ax.gif

Aš pirkau dar vasarą, nepamenu kainos, tiesą sakant blush2.gif Gal 13-15 lt
QUOTE(julkanos @ 2012 11 03, 18:50)
o aš užvakar Catrice pieštuka prigrebiau

Turėjau ir aš, bet šviesokas man prie juodų plaukų unsure.gif

QUOTE(xde @ 2012 11 03, 23:29)

Tikrai buvo, bet rodos ne visai Eveline produkcijai, tik kai kuriom prekėm g.gif

BB kremo yra 2 atspalviai - šviesus ir tamsus biggrin.gif Bet kažkaip aš manau, kad gal tiek ir gana, nes jis pats iš savęs labai permatomas, tai spalvos nesuteikia, labai ją derint prie odos atspalvio kaip ir nereikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 11 04, 00:29)

Nuolaida paprastiems kremams ir kaukems, kai kuriems kuno pieneliams ir kt. Maskuojamuosius piestukus pirkau iprasta kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 lapkričio 2012 - 10:41
QUOTE(Victorious @ 2012 11 04, 11:40)
Nuolaida paprastiems kremams ir kaukems, kai kuriems kuno pieneliams ir kt. Maskuojamuosius piestukus pirkau iprasta kaina.[B]

Kokius gal galima foto? 4u.gif
Atsakyti
noriu palikti atsiliepimus apie keletą produktų, apie kuriuos sužinojau šioje temoje.

1. bandžiau 3 organic shop šampūnus. mano plaukai linkę riebaluotis, o galiukai sausi. labiausiai patikęs šampūnas žvilgesiui, antroje vietoje būtų šampūnas minkštinantis, paskutinėje apimčiai. keisčiausia, kad šampūnas žvilgesiui ne tik suteikdavo blizgesio, neapsunkindavo, bet ir pakeldavo plaukus nuo šaknų labiau nei skirtas apimčiai didinti. minkštinantis šampūnas patiko, plaukai žvilga, gražiai krenta. labiausiai nepatiko šampūnas apimčiai, apimties nesuteikdavo, plaukai greičiau riebaluodavosi.

2. bandžiau 2 organic shop plaukų kaukes. Labiau patiko atstatanti su avokadu ir medumi. Naudojau vietoj kondicionieriaus, bet plaukų kaukės ne stiprioji firmos pusė, nes stipraus poveikio nepastebėjau, kaip kondicionierius tiko. naudojau plaukų galiukams. stiprinanti su figomis ir migdolais išvis nesusipratimas, nesupratau, ką ji daro. poveikis šioks toks kaukės palaikius ilgiau nei pusvalandį, nei lengviau išsišukuodavo, nei žvilgėjo.

3. Organic therapy šveitiklis veidui labai patiko, tokio ir ieškojau. Man nepatinka grubūs šveitikliai, todėl mano atsiliepimas kiek kitoks nei mėgstančių abrikosų kauliukų švietiklį (šito nebandžiau, bet turėjau Himalaya herbals su graikiškais riešutais). Man patiko, nes šveitiklis neaštrus, vientisas (nėra taip, kad atskirai kremas, atskirai grūdeliai) ir malonaus kvapo.

4. Organic therapy dušo želė ramiam miegui pirkau, nes kitos šios firmos dušo želė kvapas buvo bjaurus, o šitos patiko, bet prausiantis išlenda toks sintetinis pieno/cukraus/karamelės/senų saldainių/cukraus vatos ar miltelių kvapas. nekartosiu. odos nesausina. beje, gal galėtumėte patarti kokią kitą nebrangią, neblogos sudėties dušo želė, kad nesausintų odos?

5. dr sante putos, plaunu makiažo likučius (akis nuvalau biodermos sensibio vandeniu), patinka, kad nuprausia gerai, nesausina odos, palieka tokią apsaugą ant veido, bet ne plėvelę.

nuomonės subjektyvios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 04 lapkričio 2012 - 19:01
QUOTE(xde @ 2012 11 04, 00:29)

Seskines Martinoje, tikrai jokiu nuolaidu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2012 11 04, 18:33)
Kokius gal galima foto? 4u.gif

user posted image
Sis skystas buvo girtas forume. Na, kaip uz tokia kaina - neblogas. Atrodo kokybiskas. Radau sviesia spalva. Patogu dengti, skirstyti. Gana ekonomiskas. Maskuoja vidutiniskai ir neapkrauna odos. Islieka irgi vidutiniskai (reiketu papildomai fiksuoti). Tepu paakius. Konsultante minejo, jog jis labiau tinkamas normaliai, sausesnei odai.

user posted image
Sitas sausas maskuoklis kaip tik riebesnei odai. Man jis geriau, stipriau maskuoja, ilgiau islieka. Prisitaikiau sviesia spalva. Patinka labiau nei skystas. Tiesa, paakiams nelabai netinkamas. Sis atrodo labai skalsus.
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 11 05, 18:27)

Sia savaite jau turi prasideti visose Martinose.
Atsakyti
Victorious dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 11 05, 18:27)

Šiaurės miestelio Martinoje visai eveline kosmetikai 30proc. nuolaida, šiandien apsipirkau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galėtumėt patarti labai gerai drėkinantį kūno kremą / sviestą ar kažką panašaus? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti