Ar kas esate naudoja essence blakstienu pudra, ka ji daro blakstienukems ?
ar kas esate naudoja, ar tikrai ji prailgina blakstienas ?
ar verta pirkti ?
<< naujasis rinkinys padėsiantis sukurti kvapą gniaužiantį dirbtinių blakstienų efektą!
tai taip lengva:
padenk blakstienas mėgstamiausiu essence tušu
nespėjus išdžiūti tušui, padenk blakstienas šia pudra
dar kartelį padenk blakstienas tušu ir būk nustebinta! >>>
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 27, 19:08)
Ar kas esate naudoja essence blakstienu pudra, ka ji daro blakstienukems ?
ar verta pirkti ?
<< naujasis rinkinys padėsiantis sukurti kvapą gniaužiantį dirbtinių blakstienų efektą!
tai taip lengva:
ar verta pirkti ?
tai taip lengva:
O kur jos pirkti yra? Nesu mačiusi dar prie Essence prekių
Gal kas nors atrado ką nors gero ir nebrangaus antakiams dažyti (juodos arba tamsiai rudos spalvos be ryžumo)?
O dar gal kas parekomenduotų gerą ir veiksmingą priemonę odelėms aplink nagus minkštinti/maitinti?
O dar gal kas parekomenduotų gerą ir veiksmingą priemonę odelėms aplink nagus minkštinti/maitinti?
QUOTE(dontstop @ 2012 11 01, 13:08)
Gal kas nors atrado ką nors gero ir nebrangaus antakiams dažyti (juodos arba tamsiai rudos spalvos be ryžumo)?
as perku Estel
ilgai isilaiko, ryski spalva
perku Eurokos'e, kaina apie 10lt
QUOTE(LolitCafe @ 2012 11 03, 13:31)
Turėjau omeny pieštuką kokį
Iš tikrųjų, nesulaukus patarimų, nusipirkau antakių pieštuką Gabriella Salvete. Patinka man šitas gamintojas Pieštukui priekaištų neturiu - labai gerai tiko atspalvis 04 (tamsus, rudas - beveik juodas, be ryžumo), puiki pigmentacija.
Taipogi antrą šansą daviau Gabriella Salvete nagų lakams, ir neprašoviau Matyt, kaip ir pas kitus gamintojus viskas priklauso nuo atspalvio. Buvau užtaikius ant nevykusio, bet nr 113 puikus
Taip pat šį bei tą papirkau iš Eveline
Kartoju serumą lūpoms, vasarą turėjau vyšnių kvapo, šiai žiemai paėmiau braškių
Prekyboje pasirodė nauja anticeliulitinių serumų linija Slim Extreme 4d, pagriebiau tokį
Ir turėčiau atsiprašyti Eveline BB kremo už prastą atsiliepimą , nes pastaruoju metu naudoju jį kiekvieną mielą dieną ir neatsidžiaugiu Vasarą man jis buvo per riebus, palikdavo kažkokį blizgesį, bet rudeniui super
Taipogi pabandymui nusipirkau Belaton aliejuką nagams, bet atsiliepimą paliksiu po poros savaičių
Na ir dar neatsikalbėjau
Taigi radau sau patinkančius Dzintars kvepalus - Reverance Kvapas saldus, vaisinis, su vanile, gan šiuolaikinis, lyginant su kitais Dzintars aromatais. Laikosi kelias valandas. Nelabai pigus variantas, nes 15 ml kaina 9 lt. Toks pat kiekis Kristina 1 man pasibaigė per ~3 sav
QUOTE(dontstop @ 2012 11 03, 13:48)
Iš tikrųjų, nesulaukus patarimų, nusipirkau antakių pieštuką Gabriella Salvete. Patinka man šitas gamintojas Pieštukui priekaištų neturiu - labai gerai tiko atspalvis 04 (tamsus, rudas - beveik juodas, be ryžumo), puiki pigmentacija.
kur pirkote?
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 03, 15:37)
kur pirkote?
Eurokosuose yra Gabriella Salvete stendai
QUOTE(dontstop @ 2012 11 03, 14:44)
O gal esi naudojus Gabriella Salvete kuri is akiu piestuku , kuris ilgai isilaiko ? Tokiu oru mano akys asroja, tai beveik visas pravedimas ir nuplaukia.
QUOTE(dontstop @ 2012 11 03, 14:44)
reikės apžiūrėti, kai ten būsiu
o nagų lakai gerai laikosi? kokia spalvytė buvo netikusi?
QUOTE(dontstop @ 2012 11 03, 13:48)
Ir turėčiau atsiprašyti Eveline BB kremo už prastą atsiliepimą , nes pastaruoju metu naudoju jį kiekvieną mielą dieną ir neatsidžiaugiu Vasarą man jis buvo per riebus, palikdavo kažkokį blizgesį, bet rudeniui super
kokia dabar jo kaina? gal kur akcija yra?
QUOTE(dontstop @ 2012 11 03, 14:48)
o aš užvakar Catrice pieštuka prigrebiau (tamsiai ruda su šepeteliu kitam gale) nes tingejau nudažit, niekad nenaudojau jokiu priemoniu antakiams tik chemini dažyma tiesa buvau šešlius esence antakiams nupoirkus, tai po pirmo karto iškeliavo į šiukšliadežę
o čia dabar kas man susisuko galvoj bet kad pabandžius jau įsimylejau vakar net miegot eigama mupiešiau sau tokius antakius kad ir neploviau tai ir nuejau miegot, ir ryte jie buvo vietoj nieks nenusitryne