Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 09 04, 21:11)
QUOTE(akacijaorama @ 2012 09 04, 20:10)

Čia plačiai šnekame apie Organic Shop ir ne tik.Paskaitykite paskutinius puslapius mirksiukas.gif ir:
http://www.supermama...?...&p=57062492

varysiu pirkti kauke ir sampuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 09 05, 16:02)
varysiu pirkti kauke ir sampuna thumbup.gif

aš jau įsigijau ir OŠ volume šampūną,ir kremus-aliejus rankoms bei naujienas iš Love2mic organic-dušo gelį ir porą šampūnų.
Beje,minėto volume šampūno man kvapas kaip tik vienas maloniausių-egzotiškas,kaip ir rašoma sandal ir indian nut wub.gif Su nuolaida jie po 9,99.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 05, 16:26)
aš jau įsigijau ir OŠ volume šampūną,ir kremus-aliejus rankoms bei naujienas iš Love2mic organic-dušo gelį ir porą šampūnų.
Beje,minėto volume šampūno man kvapas kaip tik vienas maloniausių-egzotiškas,kaip ir rašoma sandal ir indian nut  wub.gif Su nuolaida jie po 9,99.

siu sampunu nematete? 4u.gif
kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 09 04, 20:10)
Gerb. dontstop>>> paskaitau temutę ir susidariau įspūdį, kad Jūs išmanot apie Elevitos parduotuvių prekes. Labai sudominot tuo Organic shop rankų kremu. Smalsumo vedina įlidau į elevitos internetinę parduotuvę. Gal esat bandžiusi ar girdėjot atsiliepimų apie 911, Organic shop, Love 2 mix šampūnus, kurie sustabdytų plaukų slinkimą? Taip pat apie Organic veido šveitiklius, druską- perlus voniai bei Danielle Laroche rankų kremą ir veido kaukes?  ax.gif Iš anksto dėkuj už atsakymus  4u.gif
Gal ir kitos mergaitės ką nors žinot?  smile.gif

Deja, nieko iš to, ką išvardinot, nebandžiau ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju OŠ šampūną blizgesiui ir kaukę su avokadu ir medumi. Man šampūnas jau ir taip pakelia plaukus nuo šaknų, kuo labai stebėjausi, nes visi tie blizgesio suteikiantys dažnai riebina ir apskina plauką. plaukai blizga. Patinka ir kaukė, ją naudoju vietoj kondicionieriaus. kad jau nuolaida, tai gal reikės nuvažiuot nusipirkt ir kitų šampūnų.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 09 05, 17:27)
siu sampunu nematete?  4u.gif
kur pirkote?

Elevitoje.
Love 2 mix organic šampūnus-naujienas ir pirkau:
user posted image
intensyvus stiprinantis su čili ir apelsinais 4,99
ir user posted image
atstatantis su laminavimo efektu,mango ir avokadu . 4,99
Prie jų balzamų nėra,tik plaukų kaukės.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 05, 20:48)
Elevitoje.
Love 2 mix organic šampūnus-naujienas ir pirkau:
user posted image
intensyvus stiprinantis su čili ir apelsinais  4,99
ir user posted image
atstatantis su laminavimo efektu,mango ir avokadu .  4,99
Prie jų balzamų nėra,tik plaukų kaukės.

Kurios ilgiau naudojat situs sampunus ,ka galit pasakyt ,ar neatsiranda pleiskanu , nes jie po pirmo karto visi atrodo super ax.gif . Kaip ju sudetis ? Ar vien tik Elevitoj ju galima isigyt , kur dar ju galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 05, 16:26)
Beje,minėto volume šampūno man kvapas kaip tik vienas maloniausių-egzotiškas,kaip ir rašoma sandal ir indian nut  wub.gif Su nuolaida jie po 9,99.

QUOTE(xde @ 2012 09 05, 19:48)
Elevitoje.
Love 2 mix organic

elevita.lt OS man rodo po 11,99 , o Love 2 mix Organic po 6,99Lt g.gif ar jūs iš ten pirkote? ar dar papildomą nuolaidą turite, kad jum kainos kitokios gavosi? blush2.gif Labai noriu išbandyti OS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 06 rugsėjo 2012 - 10:24
QUOTE(xde @ 2012 09 05, 19:48)
Elevitoje.

klaipedoje tokiso parduotuves nera blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 06, 11:23)
elevita.lt OS man rodo po 11,99  , o Love 2 mix Organic po 6,99Lt g.gif ar jūs iš ten pirkote? ar dar papildomą nuolaidą turite, kad jum kainos kitokios gavosi? blush2.gif Labai noriu išbandyti OS smile.gif

internetinėje parduotuvėje ,deja,brangiau.
Pirkau Vilkpėdėje pagrindinėje parduotuvėje,pačiai įdomu ar Elevitoje pvz.Ateities g. tokios pat kainos kaip Vilkpėdėje ar ne...Kažkada kažką žiūrėjau Viršuliškių Elevitoje,tai buvo brangiau norima prekė.
QUOTE(aksome @ 2012 09 06, 10:36)
Kurios ilgiau naudojat situs sampunus ,ka galit pasakyt ,ar neatsiranda pleiskanu , nes jie po pirmo karto visi atrodo super  ax.gif . Kaip ju sudetis ?

paskaitau rusiškai atsiliepimus :
http://www.irecommen...
http://www.irecommen...ve 2mix organic
Daug atsiliepimų ir apie OŠ šampūnus,balzamus,beje,nemažai neigiamų,kad išsausina plauką ir t.t.Čia pagirtas OŠ volume šampūnas ten ganėtinai išpeiktas dėl plaukų sausinimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 06 rugsėjo 2012 - 12:37
QUOTE(xde @ 2012 09 06, 13:34)
internetinėje parduotuvėje ,deja,brangiau.
Pirkau Vilkpėdėje pagrindinėje parduotuvėje,pačiai įdomu ar Elevitoje pvz.Ateities g. tokios pat kainos kaip Vilkpėdėje ar ne...Kažkada kažką žiūrėjau Viršuliškių Elevitoje,tai buvo brangiau norima prekė.

ačiū, viskas aišku tada 4u.gif
Atsakyti
xde>>> jeigu domina kažkurios kelios prekės, tai galiu pažiūrėti Elevitoj Ateities g. Tuoj į ją eisiu. Na visų prekių nesužiūrėsiu, bet kelių kainas pažiūrėti nesunku ax.gif
Atsakyti