Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 10 21, 22:44)
1.lengvai tepasi,yra tik 3 atspalviai šiuo metu,nes 040 išėmė iš prekybos.
2.rašiau apie maybelline ,ne apie avon.Iš išbandytų maybelline pudrų super stay 24h geriausiai dengė,ilgiausiai išliko.
O blizgesiui pamažinti naudokite matinį kremą po makiažo pagrindu .

as suprantu kad apie maybeli, bet kazkada turejau is avon, tai denge gerai, bet dienai man pasirode per storas sluoksnis gaunasi dengimo. vakarui gal istiesu neblogai.

o skaiciau kad dar kitos giria ir naudoja isfiksuoti makiaza Catrice prime ant fine biria
raso kad veiduka padaro matiniu, uzfiksuoja ir neleidzia nuteketi makiazui.
ar esate kuri naudojusi ?
Atsakyti
Seniai norėjau išbandyti išgirtus youtubėje šešėlius Bell Fashion and matt, bet po nesekmės su 5 spalvų Bell paletėmis vis sukdavau apie juos ratus, bet nedrįsau pirkti. Ir va, pagaliau išbandžiau smile.gif

user posted image

Puikūs šešėliai bigsmile.gif Net turint omeny, kad aš labai nemėgstu matinių... Itin smulkus malimas, šilkinė tekstūra, puiki pigmentacija. Pasidengia r retušuojasi kuo nuostabiausiai. Atspalvį pasirinkau 513, deja, nepavyko rasti foto - nebanalus pilkai violetinis ir pudrinis rožinis atspalviai, kasdieniam makiažui thumbup.gif Ir kaip nekeista, man užtenka vien šitos 2 spalvų paletės blink.gif Likau labai patenkinta, ko gero, dairysiuos ir kitų atspalvių rolleyes.gif
Atsakyti
GAl kas zino gera kondicionieriu, ar kaukyte ar aliejuka ar kazka plaukuciams kad jie butu slidesni.
Dar jie lyg viskas ok, purus, bet toki neslystantys, kietoki. kirpeja net sako reikia kad jis slystu ,o dar toki kieti.
ji istepe kazkokio aliejuko, tai buvo super plaukuciai, slidus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 26, 21:33)
GAl kas zino gera kondicionieriu, ar kaukyte ar aliejuka ar kazka plaukuciams kad jie butu slidesni.
Dar jie lyg viskas ok, purus, bet toki neslystantys, kietoki. kirpeja net sako reikia kad jis slystu ,o dar toki kieti.
ji istepe kazkokio aliejuko, tai buvo super plaukuciai, slidus thumbup.gif

šitą Delia aliejuką naudoju, su argano aliejumi, kvapas puikus, labai švelnūs ir slidūs plaukai juo pasitepus thumbup.gif
dabar Eurokose jis su nuolaida kainuoja 16,84 Lt.
user posted image
Atsakyti
Gal kas žinot kokį gerą kūno spalvos pieštuką, kad tiktų waterline?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 10 26, 22:57)
šitą Delia aliejuką naudoju, su argano aliejumi, kvapas puikus, labai švelnūs ir slidūs plaukai juo pasitepus thumbup.gif
user posted image

kada naudojams pries, po plovimo?
dozatorius tai pilama i ranka ir tepama? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 23, 18:50)
Seniai norėjau išbandyti išgirtus youtubėje šešėlius Bell Fashion and matt, bet po nesekmės su 5 spalvų Bell paletėmis vis sukdavau apie juos ratus, bet nedrįsau pirkti. Ir va, pagaliau išbandžiau  smile.gif

user posted image

kur yra pirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 10 26, 22:57)

o paskui greit nesusiriebaluoja plaukuciai ?
cia po plovimo jis naudijamas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 27 spalio 2012 - 11:42
QUOTE(dontstop @ 2012 10 23, 20:50)
Seniai norėjau išbandyti išgirtus youtubėje šešėlius Bell Fashion and matt,

sitie seseliai tikrai verti demesio smile.gif

QUOTE(kristynka* @ 2012 10 27, 12:41)
o paskui greit nesusiriebaluoja plaukuciai ?
cia po plovimo jis naudijamas ?

serumas labai lengvas, neapsunkina plauku, net jei truputi padaugini, as jau antra buteliuka naudoju, patinka smile.gif
naudojamas po plovimo, tepu ant dregnu ar sausu plauku
Atsakyti
Esu turėjusi Golden Rose 3D mascara, tikrai labai patiko ,ketinu vėl pirkti:
https://www.google.l...hNsSK4gT68YDgBA
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 10 27, 13:25)
Esu turėjusi Golden Rose 3D mascara, tikrai labai patiko ,ketinu vėl pirkti:
https://www.google.l...hNsSK4gT68YDgBA

gal dar pasisakytu apie si , ar koki kita lb lb gera 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(merselle @ 2012 10 27, 10:46)
kada naudojams pries, po plovimo?
dozatorius tai pilama i ranka ir tepama?  4u.gif

aš tepu sausus plaukus, neriebina jų, o padaro slidžius, tiesius ir švelnius.Ant pirštų užpilu 3-4 lašelius ir paskirstau ant galiukų.
Atsakyti