Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Išbandžiau pienelį veidui Eveline, labai gerai nuvalo, niekuom nenusileidžia Loreal pieneliui, kurį naudojau anksčiau. Kai pirkau "Martinoje" buvo akcija ir 400 ml nusipirkau už 11 Lt thumbup.gif

Eveline pienelis
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 10 03, 10:48)
vakar droge paemiau kauke ( iki 6lt)

istepus dregnus plaukus toks jausmas kad susausino plaukus, kaip sakant susigere viskas.
bet isplovus plaukai kaip silkiniai 4u.gif

turėjau kažkada seniai šią kaukę, man tai blogių blogis doh.gif kvapas įkyriai sintetinis, sausino, veldavo plaukus, mečiau be gailesčio lauk rolleyes.gif
Atsakyti
Kalbant apie blizgius, tai užsienyje pirkau tokį

http://www.basic-cos...lipgloss_04.png
blizgį, vandens pagrindu. Kainavo vos 2eurus, o kokybė nereali (gamintojas toks pats kaip ir UMA). Nelipnus, itin gero skonio ir kvapo, nesubėga ir labai maloniai ant lūpų laikosi. Minusas galbūt galėtų būt, kad labai mažai pigmentuotas, bet man tai kartojamas ir kartojamas.
Atsakyti
Gal yra žinančių kur Kaune būtų galima įsigyti šią kaukę? ax.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Naudojote gal kuri nors šią produkciją Petal Fresh? Kokie būtų atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2012 10 09, 21:14)
Sveikos,
Naudojote gal kuri nors šią produkciją Petal Fresh? Kokie būtų atsiliepimai? smile.gif

Turiu veido šveitiklį su alavijais ir abrikosų kauliukais:
user posted image
Šveičia gerai, bet odos nebraižo. Nesausina, net greičiau pariebina kažkiek sakyčiau (čia gal nuo aliejų sudėty?). Tirštas, skalsus, man visai patinka, tik kvapas keistokas, nes nežinau kaip apibūdint.
Atsakyti
Merginos, aš vėl apie lūpų balzamus blush2.gif
Gal kas nors galėtų palyginti Čistaja linija su ramunėlėm ir su šaltalankiais, ar labai jie skiriasi pagal poveikį? Šioje temoje man rekomendavo su šaltalankiais, bet radau tik su ramunėlėm, na ir nepatinka man jis unsure.gif Jokio poveikio unsure.gif Tai nežinau, ar verta ateityje ieškoti būtent su šaltalankiais, ar nebus jis maždaug toks pat? Ar tiesiog bandyti kokį kitą rekomenduotą, kito gamintojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 10, 12:25)
Merginos, aš vėl apie lūpų balzamus  blush2.gif

lūpų balzamus paprastai siunčiuosi iš iherb'o,kaip ir dar daug ką.Puikus kainos ir kokybės santykis,ekologiškas,kelių kvapų:
http://www.iherb.com...oz-4-25-g/45759
Kiekvieno produkto atsiliepimai yra atskirai angliškai,atskirai rusiškai(kiek realiau apibūdina paprastai),verta paskaityti prieš renkantis kažką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 10 spalio 2012 - 16:07
user posted image

gal kas bande ? 4u.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti,gal atradote pati geriausia drekinanti kremuka/seruma kunui? pasidalinkite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 10 17, 02:20)
Noreciau pasiteirauti,gal atradote pati geriausia drekinanti kremuka/seruma kunui? pasidalinkite ax.gif

Garnier, hydralock thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 10 02, 15:42)
jau visai i pabaiga mano NS ranku kremas, net nzn koki cia kita pirkti

aš jau gerus septynerius metus peru avon su glicerinu - tiesiog puikus, labai gerai pamaitina
user posted image
Atsakyti