prasau neteikskite
del blizgiu, tai perku victoria secret, per tarpininkes.
kaina buna 17-23lt, priklauso nuo pirkto kiekio.
laikosi ilgai, kvepia, man uztenka apie metus dazniausiai perku pries Kaledas, sesei, draugems padovanuju. lyg smulkmena, bet lb kokybiska
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 10 03, 10:46)
Ne vien pakuotėje esmė
Kažkada pirkau čia labai išgirtą Essence XXL blizgį. Ant lūpų laikėsi blogai, buvo labai lipnus, prasto skonio. Sunaudojau per nepilną mėnesį. Kaina buvo apie 9Lt.
Tuo tarpu Lancome Juicy Tubes blizgis arba Clarins, laikosi tikrai ilgiau. Pakuotės - 15ml., užtenka apie 6mėnesius,tepant kasdien po kelis kartus... Kainuoja apie 40Lt.
Lancome - 40Lt : 6men. = 6.6Lt/men.
Essence - 9Lt x 6men. = 54Lt.
Reziume essence bent jau man neapsimoka pirkti ne tik dėl kokybės, bet ir pinigine prasme, nes bendra suma išiena 54Lt. ( imant 6 mėnesių laikotarpį ).
Kažkada pirkau čia labai išgirtą Essence XXL blizgį. Ant lūpų laikėsi blogai, buvo labai lipnus, prasto skonio. Sunaudojau per nepilną mėnesį. Kaina buvo apie 9Lt.
Tuo tarpu Lancome Juicy Tubes blizgis arba Clarins, laikosi tikrai ilgiau. Pakuotės - 15ml., užtenka apie 6mėnesius,tepant kasdien po kelis kartus... Kainuoja apie 40Lt.
Lancome - 40Lt : 6men. = 6.6Lt/men.
Essence - 9Lt x 6men. = 54Lt.
Reziume essence bent jau man neapsimoka pirkti ne tik dėl kokybės, bet ir pinigine prasme, nes bendra suma išiena 54Lt. ( imant 6 mėnesių laikotarpį ).
Per pusę mėnesio sunaudojate lūpų blizgio pakuotę?? Na ir tempai Aš tą pakuotę naudoju jau kelis mėnesius
QUOTE(cindy @ 2012 10 03, 11:08)
Per pusę mėnesio sunaudojate lūpų blizgio pakuotę?? Na ir tempai Aš tą pakuotę naudoju jau kelis mėnesius
Aš nerašiau, jog naudojau pusę mėnesio. Neinterpretuokite
25d. ir 14d. manau skirtumas yra.
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 10 03, 11:22)
Aš nerašiau, jog naudojau pusę mėnesio. Neinterpretuokite
Na ne tame esmė
QUOTE(cindy @ 2012 10 03, 17:08)
Na ne tame esmė
Jeigu Jums laiko nuo ryto iki vakaro, valio !
Man maximum valandą laikydavosi ant lūpų. Todėl per visą dieną tekdavo ir vėl ir vėl dažytis.
Todėl nėra prasmės gilintis, kiekvienas renkasi pagal poreikius.
QUOTE(Aguonytė @ 2012 10 02, 19:18)
o dėl ko geresnių nėra? Nes man asmeniškai essence XXXL na ant lūpų gal gerai atrodo , bet kas iš to gerumo jeigu telaiko max 30min , o ir kaina ne 2LT
Matot, man laikymasis nėra svarbus kriterijus Aš sutinku, kad Essence blizgiai nelabai ilgai laikosi. Išties valandą tai maximum, o kadangi aš turiu įprotį nuolat gurkšnot vandenį, tai man jie dar trumpiau laikosi. Bet svarbiausia yra tai, kad jie visiškai nelipnūs. Aš negaliu naudotis lipniais blizgiais, pvz minėtus Juicy tubes 3 pardaviau (gavau dovanų) - klijai Essence turi ir lipnių blizgių seriją - Stay with me, pabandžiau, pardaviau
Antras didelis jų pliusas - kvapas, man jis tiesiog dieviškas
Trečias pliusas - puiki pigmentacija, bet deja, ne visų atspalvių Pvz XXXL nude serijos atsp 01 Pure beauty tiesiog nerealiai balina, visiškai perdengia lūpų spalvą, kelerius metus ieškojau tokio nude atspalvio, kad būtų labai smarkiai balinantis.
Ketvirtas pliusas - aplikatorius ir kakliukas. Šepetėlis didelis, kakliukas platus, rezultate užtenka tik atsukti tūtelę, ištraukti aplikatorių ir ant jo būna tiek blizgio, kad užtenka riebiai padažyti abi lūpas Nežinau, ar aiškiai surašiau, tiesiog paprastai su kitais blizgiais būna taip, kad norint padažyti lūpas reikia kelis kartus pamaknoti aplikatorių į tūtelę, nes su vienu kartu išsiima per mažai blizgio
Reziume - aš nežinau daugiau tokių skaniai kvepiančių, visiškai nelipnių, gerai pigmentuotų ir su patogių aplikatoriumi/kakliuku blizgių šioje kainos kategorijoje Jau kokie 8 metai nuolat naudoju Essence blizgius, paraleliai vis išbandydama kitus, ir brangesnius, ir pigesnius, bet geriau kol kas neatradau. Jei kas žino, kur tokių rasti - praneškit, mielai išbandysiu
QUOTE(baltagėlė @ 2012 10 02, 19:23)
Gal galit priminti koks konkrečiai ? Lyg kažkada skaičiau, kad jie dviejų rūšių, ar maišau?
Pakuotė kaip lūpų blizgio su aplikatoriumi Dar yra storo pieštuko formos - tai ne tas
As perku Essence blizgius, nes man irgi neaktualu, kad ilgai laikytu, pasidazau kai einu su maze i lauka ar prie kitos progos, metams uztenka 1 blizgio ir tai nesunaudoju, uz tat megstu lupu vazelina, per metus istepu kokius 3 piestukus
QUOTE(merselle @ 2012 10 03, 11:48)
as irgi turiu keleta VS blizgiu, kasdienai gerai, kvapnus , graziai ant lupu atrodo, taciau labai lipnus ir saldus perku duty free
QUOTE(dontstop @ 2012 10 03, 19:49)
Pakuotė kaip lūpų blizgio su aplikatoriumi Dar yra storo pieštuko formos - tai ne tas
oo ačiū už tokį iššamų postą , viskas jau man aišku , čia man dėl to , kad aš dievinu lipnius blizgius man essence nelimpa var ir visa esmė būtent lancome lipnūs man dėl to ir labiausiai patinka plius laiko 3h bent , dėl to jie man ir geriausi
QUOTE(Thea! @ 2012 10 02, 23:23)
man esence labiausiai patinka šie
kainuoja apie 4lt, malonus kvapas/skonis o ir laikosi tikrai super ilgai. Ir nesubėga tokio gero nesu turėjusi. Turiu braškinį, jis suteikia šiek tiek rūžavumo ir turiu coffee,toks rusvas,tai šis mano mėgiamiausias
kainuoja apie 4lt, malonus kvapas/skonis o ir laikosi tikrai super ilgai. Ir nesubėga tokio gero nesu turėjusi. Turiu braškinį, jis suteikia šiek tiek rūžavumo ir turiu coffee,toks rusvas,tai šis mano mėgiamiausias
Eurokos kainuoja nepilnai 4lt. Turiu visas rūšis ir tikrai kartosiu, užtenka nakčiai vieną kartą užsitepti ir išsausėjusios lūpos pilnai pamaitintos, tuo labiau, kad kaina juokinga. Tik reikia atsargiai naudot, nes jei tūbelė išsiterlios, to lipnumo net su fairy nenuplausit Tikrai ir kvapas, ir skonis skanus, ir gražiai atrodo ant lūpų lyg blizgis.
Prisiskaičiusi jūsų komentarų apie norfinius nagų lakus, sugalvojau ir pati galų gale išbandyti.
Kadangi nuotraukų internete nėra, tai dedu panašią spalvą:
Numeriukas 633. Ką tik nusilakavau - Spalva nuostabiai graži, kiek tamsesnė nei šioj nuotraukoj, pilnai galima apseiti su vienu sluoksniu, kadangi pigmentacija superinė, bet aš įpratusi visada du užtepti. Ir uždžiuvo gan greitai, dabar labai įdomu, kaip laikysis. Na bet kol kas esu labai patenkinta
Kadangi nuotraukų internete nėra, tai dedu panašią spalvą:
Numeriukas 633. Ką tik nusilakavau - Spalva nuostabiai graži, kiek tamsesnė nei šioj nuotraukoj, pilnai galima apseiti su vienu sluoksniu, kadangi pigmentacija superinė, bet aš įpratusi visada du užtepti. Ir uždžiuvo gan greitai, dabar labai įdomu, kaip laikysis. Na bet kol kas esu labai patenkinta
QUOTE(dontstop @ 2012 10 03, 18:49)
Pasirašau po kiekvienu žodžiu