Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(cindy @ 2012 10 02, 16:13)
Blizgesiai geri ir pigūs iš Essence šitokie

kokia kaina ju ?
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 10 02, 15:42)
turejau dvieju rusiu, bet nei vienas nebuvo vertas  ax.gif

Tas pats, visai nepatiko Barchatnye ručki unsure.gif

QUOTE(kristynka* @ 2012 10 02, 15:53)
o koki merginos jus renkates is pigesniu lupu blizgesius ? g.gif

Jau daug metų Essence XXXL shine ir XXL nude man patys geriausi, geresnių dar neatradau 4u.gif

QUOTE(Umberta @ 2012 10 02, 16:56)
rekomenduokit gera maskuokli uz neprabangia kaina 4u.gif

Eveline, jei paakiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 02, 19:03)
Jau daug metų Essence XXXL shine ir XXL nude man patys geriausi, geresnių dar neatradau  4u.gif

o dėl ko geresnių nėra? Nes man asmeniškai essence XXXL na ant lūpų gal gerai atrodo , bet kas iš to gerumo jeigu telaiko max 30min , o ir kaina ne 2LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 02, 18:03)

Eveline, jei paakiam  4u.gif

Gal galit priminti koks konkrečiai ? Lyg kažkada skaičiau, kad jie dviejų rūšių, ar maišau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 10 02, 16:37)
Koks konkrečiai patiko labiausiai?
drinks_cheers.gif kaip ir dauguma Essence gaminių.

Vienas su medumi, kitas su alyvuogėmis smile.gif

QUOTE(kristynka* @ 2012 10 02, 18:03)
kokia kaina ju ?

Kaina apie 8lt jeigu neklystu.

O man Essence patinka, nes gera kaina, man patinkančios spalvos, gerai tepasi ir laiko tikrai dar pusė velnio thumbup.gif Tik va to, kurį visada perku jau nerandu ilgą laiką nė vienam Eurokos ar Droge doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 10 02, 16:57)
man tai tie esence blizgiai nieko gero schmoll.gif  Išmečiau.
Iš esence yra labai geras flomasteris pravedimui.

man toks pasitaike jau padziuves, nes graziai daze vos pora savaiciu g.gif

visai nieko tie essence blizgiai, neturi specifinio kvapo, nera labai lipnus (man aktualu, nes vaikstau palaidais plaukais), per akcija galima uz 3lt nupirkti rolleyes.gif
Atsakyti
man esence labiausiai patinka šie
user posted image
kainuoja apie 4lt, malonus kvapas/skonis o ir laikosi tikrai super ilgai. Ir nesubėga thumbup.gif tokio gero nesu turėjusi. Turiu braškinį, jis suteikia šiek tiek rūžavumo ir turiu coffee,toks rusvas,tai šis mano mėgiamiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 10 02, 17:37)
drinks_cheers.gif kaip ir dauguma Essence gaminių.

Mane tai dar atbaido tokios dišovos pakuotės. Nežinau, aš dažnai geriau sumokėsiu brangiau, bet bus ir produktas geras, ir pakuotė gražesnė. Atrodo, kas mato, kas pas tave stalčiuje guli, bet pačiai daug mieliau- maloniau naudotis..
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 10 02, 15:53)
o koki merginos jus renkates is pigesniu lupu blizgesius ? g.gif

Buvau kazkada UMA tokioj pakuotej gavus - man labai patiko: nesausino lupu, ilgai laikesi, nebuvo lipnus, suteikdvo labai grazu veidrodini blizgesi wub.gif
user posted image

Is temoj jau minetu Essence 'xxxl' patiko - man laikydavo normaliai gana, nors ir nera lipnus visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 10 02, 22:23)
man esence labiausiai patinka šie
user posted image

Kažkada seniai šitą turėjau, tai kaip ne keista, sulaukdavau ne mažai komplimentų, kad graži spalva bigsmile.gif Ir šiaip patiko pats blizgis, tik tiek, kad ta pakuotė, kaip Balalaika sakė, tokia dišova, kad jokio malonumo pasidažyt ax.gif
Atsakyti
vakar droge paemiau kauke ( iki 6lt)

istepus dregnus plaukus toks jausmas kad susausino plaukus, kaip sakant susigere viskas.
bet isplovus plaukai kaip silkiniai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merselle: 03 spalio 2012 - 09:49
QUOTE(Balalaika. @ 2012 10 02, 22:09)
Mane tai dar atbaido tokios dišovos pakuotės. Nežinau, aš dažnai geriau sumokėsiu brangiau, bet bus ir produktas geras, ir pakuotė gražesnė. Atrodo, kas mato, kas pas tave stalčiuje guli, bet pačiai daug mieliau- maloniau naudotis..

Ne vien pakuotėje esmė biggrin.gif
Kažkada pirkau čia labai išgirtą Essence XXL blizgį. Ant lūpų laikėsi blogai, buvo labai lipnus, prasto skonio. Sunaudojau per nepilną mėnesį. Kaina buvo apie 9Lt.
Tuo tarpu Lancome Juicy Tubes blizgis arba Clarins, laikosi tikrai ilgiau. Pakuotės - 15ml., užtenka apie 6mėnesius,tepant kasdien po kelis kartus... Kainuoja apie 40Lt.

Lancome - 40Lt : 6men. = 6.6Lt/men.
Essence - 9Lt x 6men. = 54Lt.

Reziume essence bent jau man neapsimoka pirkti ne tik dėl kokybės, bet ir pinigine prasme, nes bendra suma išiena 54Lt. ( imant 6 mėnesių laikotarpį ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 03 spalio 2012 - 10:47