Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(buda @ 2012 09 27, 22:18)
Pastebejau,jog martinoje atsirado aliejuku ir et.aliejuku,klausimas : ar buna ten saltalankiu aliejaus?Arba morku?  g.gif

šaltalankių aliejų esu mačiusi.
Atsakyti
IsbandzIau plaukus laminuojanti dazopmaji sampuna, matyt mano plaukuciai per daug jau pazeisti, nes man jis nieko nepagelbejo , spalva islaiko gana gerai, siandien antra karta ploviau, tai spalva ne trupucio nenusiplove. Bet eurokose. Maciau tik 2 spalvas: ruda ir tokia bordo, gal yra ir daugiau spalvu? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 28, 08:13-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 09 28, 08:13)
IsbandzIau plaukus laminuojanti dazopmaji sampuna, matyt mano plaukuciai per daug jau pazeisti, nes man jis nieko nepagelbejo , spalva islaiko gana gerai, siandien antra karta ploviau, tai spalva ne trupucio nenusiplove. Bet eurokose. Maciau tik 2 spalvas: ruda ir tokia bordo, gal yra ir daugiau spalvu?  g.gif

prasau ideti pavadinm arba nuoroda apie ka eina karta 4u.gif
Atsakyti
Iš tobulų pigių daiktų šitas pats tobuliausias biggrin.gif
user posted image

Turiu problematišką galvos odą, tai odos daktarė prirašė naudot šią kaukę, poveikiu nenusivyliau kaip ir anksčiau, o dar kaina... bigsmile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kokį gerą lūpų balzamą 4u.gif Nusipirkau Zelenaja Apteka su šaltalankių aliejumi ir nusivyliau sad.gif Priminė sudžiuvusius pieštukinius klijus, ir kvapas nemalonus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 29, 07:49)
Parekomenduokit kokį gerą lūpų balzamą  4u.gif  Nusipirkau Zelenaja Apteka su šaltalankių aliejumi ir nusivyliau  sad.gif Priminė sudžiuvusius pieštukinius klijus, ir kvapas nemalonus  sad.gif

pats pats geriausias

user posted image
dar
user posted image

Atsakyti
Parekomenduokit kokį gerą lūpų balzamą  4u.gif  Nusipirkau Zelenaja Apteka su šaltalankių aliejumi ir nusivyliau  sad.gif Priminė sudžiuvusius pieštukinius klijus, ir kvapas nemalonus  sad.gif

jeigu norit išgyditi lupas, tai man eile metu nepakeičiamas čistaja linija su šaltalankiais, tiesiog riebiai nakčiai užsitepu, dienos metu naudot sudetinga del "tirpstančios" strukturos ir levo indelio 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už rekomendacijas dėl lūpų balzamo, ieškosiu 4u.gif Gydyti nereikia, lūpos neprobleminės, bet profilaktikai prieš miegą esu įpratusi kažkuo pasitepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 23, 08:50)
Ačiū labai visoms atsakiusioms dėl Dzintars kvepalų  thumbup.gif

Kaune gi yra Dzintars firmine parduotuve 4u.gif kur einant link senamiescio perejos nuo laisves kazkur netoli buvusiu sporto prekiu bigsmile.gif ten kvepalu gausybe doh.gif isejau susisukusia galva 4u.gif
Atsakyti

mano must have - dzintars lupu balzamai (zalim ar orandziniam ipakavime) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 09 29, 22:00)
mano must have - dzintars lupu balzamai (zalim ar orandziniam ipakavime)  wub.gif

Ačiū, turėjau pernai Dzintars Sport žaliam įpakavime, reiks išbandyti oranžiniam smile.gif

Tęsiu epopėją dėl Dzintars kvepalų biggrin.gif
Taigi radau aš Koketę, tiesą, jau namuose išsiaiškinau, kad man reikėjo Koketės 4, o nusipirkau Koketę 1 doh.gif blush2.gif Maža to, šopoholizmo apimta, griebtelėjau dar ir Kristiną 1 ir Solo blush2.gif Taigi, kiekvieną iš kvepalų panešiojus po 1 dieną, priėjau tokių išvadų:
Koketę ir Solo atiduosiu mamai blush2.gif Ne mano kvapai, kažkokie jie man senamadiški unsure.gif Natų, surašytų gamintojo, man nepavyko išgirsti unsure.gif
Kristiną ko gero pasiliksiu, jau ir komplimentų gavau, ir paklausimų, kas čia per kvepalai, kur pirkti, kolegės netiki, kad jie tokie pigūs bigsmile.gif Kvapas vis dėlto ne mano, bet jis toks lengvas ir neįkyrus, kad aš jo beveik nejaučiu, kasdienai tiks.

Visų 3 kvapai lengvi, neįkyrus, labai greitai išgaruoja, maždaug per valandą. Tikėjausi, kad jie laikysis geriau unsure.gif

Jei dar kus pavyks rasti Koketę 4, bent pauostysiu. Bet į firminę parduotuvę nevažiuosiu dėl jų blush2.gif , labai jau man nepakeliui, niekad tuose kraštuose nebūnu 4u.gif Taipogi, jei kas ieško, gal pravers info, kad Maximose ir Iki man nepavyko jų aptikti, radau tik Eurokose, kaina vos 6,71 (tiesa, už 15 ml, bet vis tiek rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 rugsėjo 2012 - 06:59
Isbandziau ekologiska plauku balzama su argano aliejum, na visai patiko, maloniai kvepia, skalsus, plaukai maloniai sukuojasi. Na o kaina isvis juokinga biggrin.gif 15.39lt uz 350 ml ekologiska balzama smile.gif
http://www.kaipsmilg...ean-350-ml.html
PIRKAU NE IS SIOS PARDOS smile.gif
Atsakyti