Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(dontstop @ 2012 09 22, 15:45)
Gal kas žino, ar LT yra pirkti Dzintars kvepalų (vėl prisižiūrėjau youtubės  doh.gif  blush2.gif )?

kosmadoj ankščiau budavo kruva , ir mačiau fabijoniškiu bazaeje (berods uab spekuliacija)
Atsakyti
Gal kas žino, ar LT yra pirkti Dzintars kvepalų (vėl prisižiūrėjau youtubės  doh.gif  blush2.gif )?

neperseniausiai maciau "Svaros prekese". Dabartiniam ju zurnaliuke Dzintars odekolono tai yra tad turetu buti ir kvepalu
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 09 22, 16:45)

Paieškok kad ir Maximoj ar Eurokos. Čia nemažai pokalbių, kas kur kaip ir už kiek biggrin.gif http://www.supermama...howtopic=395646
Atsakyti

ką būtent žiūrėjai?
Atsakyti
buvau akropoli OS. kainos doh.gif

man tikrai nepasirode pigu.

sampunai 19.49
kaukes 27.49

Atsakyti
As nelabai gilinausi i kainas,bet ka maciau tai buvo apie 15lt. I brangesnius gal nekrito akis nes tik visai prabegom uzmeciau aki g.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms atsakiusioms dėl Dzintars kvepalų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 09 22, 22:11)
As nelabai gilinausi i kainas,bet ka maciau tai buvo apie 15lt. I brangesnius gal nekrito akis nes tik visai prabegom uzmeciau aki  g.gif

ranku, koju kremai apie 6.49-6.99lt
musai, sviestai apie 15.49-15.99

doh.gif

tai viski apsispirkau NS( eurokos dabar -30proc)
Atsakyti
Smalsu, Eurokos yra NS pienelis odos valymui? Kaip tik reikia ax.gif
Atsakyti
Dzintars kvepaliukai tikrai neblogi, ypač auksiniuose flakonėliuose. Gerai laiko. Anksčiau buvo Maximose, Eurokos.
Atsakyti
Labas,gal galit patarti gera ilgai issilaikanti balta piestuka waterline'ui?
iki 15 litu blush2.gif
Atsakyti
Man tai Dzintars kvepalai asocijuojasi su vyriškais sovietiniais kvepalais kažkodėl biggrin.gif Reikėtų dabartinius pauostyti, gal ir visai neblogi kvapai ax.gif
Atsakyti