Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(stryga @ 2012 09 03, 15:07)
Triumfante, o tu naturaliam cikle planuoji vaikiukus pasiimt?

Ne, su vaistukais migdysim kiausides ir auginsim gleivine tobulam susitikimui, vel pilva badysiu, nu bet verta del to stebuklo. wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 15:10)
Nu jau beveik  unsure.gif

Pas mane jos irgi parazitkos amziais pridirba, bet dabar kaip suprantu, viskas bus vienu metu.
Pamatysi kaip viskas gausis puikiai, bus taip, kaip noresi, tu sitai sugebi. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes,

Nu va, pasirodo, reikejo siandien deti verysad.gif bet is kur man zinoti, kai gyd taip sako, tai taip ir darai..
Aciiu visoms, as tikrai suprantu,kad dar yra bent siokia tokia tikimybe, aisku, tikesiuos, lauksiu, tiesiog.. Kai jau taip skraidziau ant debeselio, kai jau atrode, si karta tikrai viskas gerai.. As jau ir tiket bijau, nes paskui tas kritimas labai skaudus.
As i sita IVF ejau nuo vasario 6 dienos. Anakart nepavyko stimuliacija, susivarius visus vaistus, dabar dar ir punkcija apturejau, ir jeigu man vel nieko neides, jeigu net neturesiu ko laukti.. Kaip tada reikes..toliau...
angel_sadangel.gif:
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 15:10)
Nu jau beveik  unsure.gif  Cia atrodo toli toli dar viskas, o dabar jau reikia ir veiksma pradet.....Man KT greiciausiai skirs, nes pas mane ta viena kiauside persidirba nabage ir megsta cistuotis  tongue.gif  Tai kad jos upa numust, man beveik visuomet skiria KT.Bet gal dabar kas pasikeite, nezinau  rolleyes.gif  Bet sprendziant is to, kad mmmm veluoja kas menesi po pora dienu, tai matyt nieko naujo siame fronte.

Beje, nezinau kada tavo susitikimas bus, bet tikiuosi gal kartu gausim patrizniot  tongue.gif  O sniagutes tai pas mane 7, bet augins iki blastu, o turint omeny, kad uzsaldytos jos buvo ne kazin kokios kokybes, tai vilciu arti nulio.Tiesiog zinau, kad reikia ta dalyka atlikti pries pradedant nauja stimuliacija ir tiek.
Papildyta:
Stryga, jeigu pas tave cistos negyvena, tai tau nereik ir tu KT  mirksiukas.gif  Cia tik man taip  tongue.gif  Tiesigo pries kiekviena stimuliacija ar pries naigutes, is esmes pries bet ka darant visuomet gaudavau menesi KT, tai nematau, kodel ir sis kartas turetu buti kitoks.

Beta, o kodel snaigutes ne kaszin kokios kokybes, kad augint jas?.. Cia is esmes snaigutes blogiau, nei sviezi?.. Imu triznioti ax.gif Beje, ir mano 7 snaigutes...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 15:31)
Aciu, mergytes,

Nu va, pasirodo, reikejo siandien deti verysad.gif bet is kur man zinoti, kai gyd taip sako, tai taip ir darai..

tu dabar ramiai ilsekis ir tikek 4u.gif liudesys ir nervavimasis - tau ne draugas 4u.gif apkabinu 4u.gif

QUOTE(stryga @ 2012 09 03, 15:32)
Imu triznioti  ax.gif Beje, ir mano 7 snaigutes...

baik tryznioti 4u.gif mano snaigutes visos kuo graziausiai atsilo ir visos pas mane pateko, tik deja rezultatas buvo ne toks kaip norejau, tik kaip dabar zinau, ne snaigutese beda buvo, o mano NK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 03, 15:41)
baik tryznioti  4u.gif mano snaigutes visos kuo graziausiai atsilo ir visos pas mane pateko, tik deja rezultatas buvo ne toks kaip norejau, tik kaip dabar zinau, ne snaigutese beda buvo, o mano NK  4u.gif

Pasakei ir sventa, baigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 15:31)
Aciu, mergytes,

Aciiu visoms, as tikrai suprantu,kad dar yra bent siokia tokia tikimybe, aisku, tikesiuos, lauksiu, tiesiog.. Kai jau taip skraidziau ant debeselio, kai jau atrode, si karta tikrai viskas gerai.. As jau ir tiket bijau, nes paskui tas kritimas labai skaudus.
As i sita IVF ejau nuo vasario 6 dienos. Anakart nepavyko stimuliacija, susivarius visus vaistus, dabar dar ir punkcija apturejau, ir jeigu man vel nieko neides, jeigu net neturesiu ko laukti.. Kaip tada reikes..toliau...
angel_sadangel.gif:

reikia eiti tik pirmyn, folikulai auga, apsivaisina, bet gi negali nuleisti ranku. Patikek, pasiimsi blastukes tai jau tikrai. Kiek supratau, tai tas T...kita karta gal ir persistengia su savo nuteikimais... As ir ejau visus metus iki punkcijos, ir dabar vis stengiuosi tiketi...nes kuo toliau, tuo mano atveju sunkiau. O pas tave tai tikrai viskas iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 13:47)
Sveikos, draugytes,
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu.. Tikriausiai,viskas baigta verysad.gif

KittyKitty, nu kad niekas dar nebaigta tai tikrai, aš nenoriu niekaip galvoti, kad iš tokio kiekio nei vienas nedaugs iki blastukės g.gif Būk gera, pasistenk kiek tik gali tikėtis ir lauk trečiadienio 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 09 03, 14:30)
EGK ir TERZE kumsciai suspausti,neisivaizduoju kaip jus laikotes bet mano sirdis spurda ir LABAI LABAI noriu jus su fejeverkais islydeti jau i kita skyreli 4u.gif

Ačiū 4u.gif Aš labai tikiuosi, kad man Terzė pramins platų kelią ax.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 14:43)
Na o as tikiuosi jau spali prasysiuos i saraseli  blush2.gif  Laukiu ant dienu savo valkatu pareinant, tada minsiu pasidaryti ta onkocitologinie tepineli, ar kaip jis ten, tikiuosi su juo ten viskas bus gerai ir po spalio mmm is karto varau pas T ir ziuriu ka jis man papasakos  tongue.gif  O papasakos tikriausiai, kad pries dedant snaigutes, reik man dar KT menesi pagert.Nu bet matysim.

Sveikutė sugrįžus 4u.gif Bet ir tu mane aplenksi 4u.gif Na nieko, bus man kelias pas nestuke.gif platesnis

QUOTE(Atiloja @ 2012 09 03, 15:19)
** as tikiuosi, kad rezultatai po G bus geri ir dar spesiu i sesti i rugsejo menesio traukini  mirksiukas.gif

O tu tai žiūriu sprinterė biggrin.gif

Gerai, kad daug yra laukiančių HCG skaičiukų, labai tikiuosi gerų naujienų PAGALIAU 4u.gif
Atsakyti

ui , kokia situacija... unsure.gif
stiprybes 4u.gif

o pas mane panasu, kad gimtadienio dovanos nebus... siandien testukas nulinis..
kazin ar dar to 3ienio reiks su hcg unsure.gif
Atsakyti
Kitty, skaiciau ir negalejau patiketi... Asaros telkiasi akyse... bet tu stipri, tu tikrai turi vilti i savo blastuke'es!!
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 03, 16:21)

stiprybes 4u.gif

gal dar nerodo, kiek dienu po isodinimo?
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 14:07)

Man siandien taip liudna del tu musu visu nesekmiu, na kur gi ziuri tas aukstai..

Taip....

4u.gif
Papildyta:

stiprybes 4u.gif

Eracka, tu LT? As skaiciau siandien internete, kad musu LT visi nestumo testai rodo nuo 25... Na jautresnio neradau...
Tai manau jei su tokiu darei, tai dar nesivadovauk..
Atsakyti

Nepripazistu jokiu NT! Jie visi brokuoti. Pvz. man ne karto II nerode, tai kaip jais tiket?! Na ir kas, kad niekad nescia nebuvau... Laukiu tavo graziu hcg skaiciuku ir kumsciu neatleidziu!
Papildyta:
Terze, labai laukiu tavo nestumo blush2.gif Kaip jautiesi?
Atsakyti