KittyKitty Nenusimik taip jau is karto Manau blogai, kad nesodino vieno geriausio galima tikrai buvo, cia is savo patirties sakau, labai panasi situacija buvo, 3 diena fragmentuoti mazai lasteliu, bet sodino, veliau dar ir augino iki blastukes ir ji uzaugo isodino ir ja, tik mano atveju buvo negimdinis
Labai tikiuosi, kad augs, gi nemazas skaiciu embrionuku turit, o del vyro, reikia jam paguodos, ir nieko jis cia nekaltas.
Simba sekmes
Delena
Terze
leiliuke
nekantrioji
taitiek
Soriuks jei ko nepaminejau
QUOTE(Citas @ 2012 09 03, 14:03)
jezau kaip ziauru , bet dar nenurasykit visus savo vaikuciu, man daktarai ne karta sake, akd todel ir augina iki blastukiu kad atordo pradzioje esantys leti jie ima ir issiverzia i prieki, tai ziurekim gal tas kur 6 lasteliu ar 4 ims ir pasidarys pirmunai
O treijsas del dvieju saliu nusisnekejo!!!! nes man UK per vieninteli sekminga kibima butent taip ir dare, dejo puiku 3 dienu ir paskui viena blastuke ir pabreze kad dar neisaiskinta moksliskai kodel bet toks budas tikrai stipriai pagerina sancus
Laikykimes kaciuk visos drauge
O treijsas del dvieju saliu nusisnekejo!!!! nes man UK per vieninteli sekminga kibima butent taip ir dare, dejo puiku 3 dienu ir paskui viena blastuke ir pabreze kad dar neisaiskinta moksliskai kodel bet toks budas tikrai stipriai pagerina sancus
Laikykimes kaciuk visos drauge
KITTYKITTY,ziauri tikrai situacija,BET...nenurasyk savo dar mazuliu,juk gali isaugti ir neviena grazi blastocista-o tikrai tikiuosi kad taip ir bus ir labai pritariu Cituko isreikstai nuomonei. Niekas nekaltas tokioj situacijoje,bet vilties kibirkstele yra ir turi buti...linkiu daug stiprybes,sekmes ir kad pagaliau Dievulis paziuretu ir i musu skyreli ir musu maldeles isgirstu.
Jaudinuosi ir laukiu kartu su tavimi,kaciuk.Paverk jei sunku,nelaikyk sirdelej nuoskaudos ir tikiuosi kad po viso sito,tokios juodos nakties isvysi sioj savaitej saules skaistu spinduliuka.
EGK ir TERZE kumsciai suspausti,neisivaizduoju kaip jus laikotes bet mano sirdis spurda ir LABAI LABAI noriu jus su fejeverkais islydeti jau i kita skyreli
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 13:47)
Sveikos, draugytes,
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu..
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu..
nenurasyk dar savo vaikuciu ju pas tave daug ir dar viskas gali pasisukti i geraja puse, o as uz tai palaikysiu kumstukus
QUOTE(simbute @ 2012 09 03, 14:28)
KittyKitty Nenusimik taip jau is karto Manau blogai, kad nesodino vieno geriausio galima tikrai buvo, cia is savo patirties sakau, labai panasi situacija buvo, 3 diena fragmentuoti mazai lasteliu, bet sodino, veliau dar ir augino iki blastukes ir ji uzaugo isodino ir ja, tik mano atveju buvo negimdinis
Labai tikiuosi, kad augs, gi nemazas skaiciu embrionuku turit, o del vyro, reikia jam paguodos, ir nieko jis cia nekaltas.
Simba sekmes
Delena
Terze
leiliuke
nekantrioji
taitiek
Simba sekmes
Delena
Terze
leiliuke
nekantrioji
taitiek
Sveika,matau einam koja kojon,mes irgo karaujuka leisim penktadieni jei viskas bus gerai dar turiu tris testus Elvitos firmos,stiprumas 20 ui,tik neapsisprendziu kada gadinti kad nebutu per anksti?
visom mergaitem
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 03, 10:35)
*pataisiau i 1, bet kazkaip kankina mane abejones
**oi, dar tik po poros savaiciu pas G, ir paskui atsakymu laukimas pranesiu
**oi, dar tik po poros savaiciu pas G, ir paskui atsakymu laukimas pranesiu
* Rosita skaiciuodavo ne isodinimus, bet stimuliacijas Cia siaip ,jeigu kam idomu kaip anksciau budavo
** ponia, man jus baisiai rupite Sakykit, koki bent sezona ar menesi nusimato jusu startas ?
Ziuriu daug laukianciu.Sekmes jum visom, jezau kaip butu gerai, kad pavarytumet teigiamu testu......Kazkaip varganai sitas skyrelis pastaruoju metu gyvena
Na o as tikiuosi jau spali prasysiuos i saraseli Laukiu ant dienu savo valkatu pareinant, tada minsiu pasidaryti ta onkocitologinie tepineli, ar kaip jis ten, tikiuosi su juo ten viskas bus gerai ir po spalio mmm is karto varau pas T ir ziuriu ka jis man papasakos O papasakos tikriausiai, kad pries dedant snaigutes, reik man dar KT menesi pagert.Nu bet matysim.
taitiek, manau galima jau kokia 8 diena po isodinimo jautriausia bandyt gadint ir linkiu iziureti diiideli vaiduokli
O as dar tik blokavimo stadijoj, taip sakant klimakse su dipheriline Gal sia savaite ir pradesiu gonali tik
Atiloja, noriu i parasiuka
O as dar tik blokavimo stadijoj, taip sakant klimakse su dipheriline Gal sia savaite ir pradesiu gonali tik
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 14:43)
* Rosita skaiciuodavo ne isodinimus, bet stimuliacijas Cia siaip ,jeigu kam idomu kaip anksciau budavo
na tada tai mano 5-ta stimuliacija (4 buvo nutrauktos)
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 13:47)
Dar nenusiminkite. Turite gi embrioniuku, viskas bus gerai, manau uzaugs iki blasukiu keli tai tikrai. Mano situacija ir buvo sudetinga, rizikavau su vienu folikulu, o gavosi 2, nors tik vienas apsivaisino ta pacia diena, o kitas veliau. Ir tai dar nepraradau vilties, tikiu stebuklais tai ir jus anksciau laiko blogai negalvokite
QUOTE(simbute @ 2012 09 03, 14:55)
taitiek, manau galima jau kokia 8 diena po isodinimo jautriausia bandyt gadint ir linkiu iziureti diiideli vaiduokli
aisku,reiskias ne taip supratau nu tada su startu tave
nezinau ar jis cia skaitosi jautrus 20 iu?gal mergaites ka pakomentuos?
Triumfante, o tu naturaliam cikle planuoji vaikiukus pasiimt?
Beta1, o kodel KT skiria?.. Man kazkaip neminejo, kad reiketu...
Beta1, o kodel KT skiria?.. Man kazkaip neminejo, kad reiketu...
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 14:47)
Beta, tai jau beveik viena koja starte, su kuo ir sveikinu.
Del KT, manau, kad nevisuomet skiria. Tiesa, kiek snaiguciu turit?
Del KT, manau, kad nevisuomet skiria. Tiesa, kiek snaiguciu turit?
Nu jau beveik Cia atrodo toli toli dar viskas, o dabar jau reikia ir veiksma pradet.....Man KT greiciausiai skirs, nes pas mane ta viena kiauside persidirba nabage ir megsta cistuotis Tai kad jos upa numust, man beveik visuomet skiria KT.Bet gal dabar kas pasikeite, nezinau Bet sprendziant is to, kad mmmm veluoja kas menesi po pora dienu, tai matyt nieko naujo siame fronte.
Beje, nezinau kada tavo susitikimas bus, bet tikiuosi gal kartu gausim patrizniot O sniagutes tai pas mane 7, bet augins iki blastu, o turint omeny, kad uzsaldytos jos buvo ne kazin kokios kokybes, tai vilciu arti nulio.Tiesiog zinau, kad reikia ta dalyka atlikti pries pradedant nauja stimuliacija ir tiek.
Papildyta:
Stryga, jeigu pas tave cistos negyvena, tai tau nereik ir tu KT Cia tik man taip Tiesigo pries kiekviena stimuliacija ar pries naigutes, is esmes pries bet ka darant visuomet gaudavau menesi KT, tai nematau, kodel ir sis kartas turetu buti kitoks.
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 14:43)
** ponia, man jus baisiai rupite Sakykit, koki bent sezona ar menesi nusimato jusu startas ?
*tai vat tame ir reikalas, kad skaiciuodama stimuliacijas, bet tai Delenos stimuliacijos nebuvo iki galo, tai net nezinau, kaip cia man skaiciuoti ja
** as tikiuosi, kad rezultatai po G bus geri ir dar spesiu i sesti i rugsejo menesio traukini
** o jus ponicka, laukiam laukiam
QUOTE(simbute @ 2012 09 03, 14:55)
i parasiuka idesiu is karto, kai tik pradesi gonali leistis