Sveikos, draugytes,
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu.. Kai ir sakiau, kai turiu daug vilciu ir tikejimo, viskas buna priesingai. Vakar be galo laimingi vaiksciojom po rygos senamiesti, susikibe uz ranku svajoom, kaip auga musu 13 kaciuku, nakti man vel buvo problemos su tualetu, noriu be proto,spaudzia pusle,o nepavyksta, siaip ne taip padariau, bet pusle nuo to spaudimo skaudejo.. Atsileliam ryte, juokaujam, kad turesim daug dvynuku,kol visus po du sudesim.. Einam valgyti, beje, galiu rekomenduot viesbuti Annabella, prie pat klinikos, ramus, jaukus, tik karstu pusryciu nera, gal kitiems ir nereikia, nezinau, sumokejom 125 lt uz dvivieti su pusryciaid. Tai va, as palikau kambary telefona, vyras pasieme, tai i jo ir prisidkambino mums Treijsas, ziuriu,vyro veido israiska nenusakoma, man kojos dreba. Padejo rageli,sako,Treisas norejo pasiulyti siandien nevaziuoti, auginti iki blastocistu. Nu geras, liepe atvaziuoti 10-11val, jau buvo 9.50, kaip suprast nevaziuoti.ai,sako,jeigu jus mau rygoj, tai atvaziuoit. Vyras sako, kalbejo taip, kad atrodo, kazkas blogo. Sakau, ai, vel jis tiesiog taip kalba,kaip tik gerai, jei siulo blastukes. Dar greitai paguglinau, kad blastutes yra prabanga,jeigu yra daug embrionu, galvojam tai turbut visi musu 13 isgyveno. Atvaziuojam, pasakau del to slapinimosi,jis patampo peciais, pasiulo pagerti spanguoliu arbatos ir tiek. Padaro echo , viskas ok, jokios hiperstimuliacijos. Bet.. Tada pradeda kalbeti, ir mano sirdyje kazkas mirsta. Trecia para embrioniukams buvo kritine, dar vakar buvo visi sveiki ir teisingi, o siandien situacija bloga, ne vieno teisingo, visi fragmentuoti ar kokie ten,nesupratau, vienas 9, kitas 7 , abu neteisingo vaizdo dar vienas teisingas, bet ik 6 lyg,kiti 4, as nieko nebepamenu is streso. Zodziu, T sako,yra du varia tai, gliu sudeti dabar 6, bet jus tikrai nepastosite, tai net nelegalu, bet tiesiog nestumo nebus, arba iki treciadienio augint,tikintis,kad bus nors viena blastuke. Sako greiciausiai vyro faktorius suveike. Klausiu. Ar negalima siandien idet vieno geriausio , o kitus auginti,tai jis nusijuoke, kad tai nesamone,taip pasaulyje daro tik dvi salys, Izraelis ir Lietuva, tai yra juokinga ir beprasmiska. Sako, spreskit. Ka cia spresti,sakau, jus geriau zinot. Sako, auginam, buna stebuklu, bet nusiteikit, kad galim nieko neisodinti.
Vaziuojam apgluse ir mintys nesidelioja.. Tiek isivaizdavome,kaip siadien gulesiu masinoje, glostysiu pilveli, vesimes namo burbuliukus , dar daug ju ir uzsalde.. T grieztai pareiske,kad saldyt is viso nera ka. Kaip greitai gali sugriuti pasaulis.. Vyras su asarom akyse,kaltina save, nesamone, kokia cia kalte, jis viska dare, prisiiurejo,negere, tyresi. Gere papildus,vaistu,viska.. Nenuvedziau dukrytes i svente, ir kas is to, griztu tusciomis.. Labai juoda. Jei ir isgyvens, jie netaisyklingi, mano gleivine negera, saldyt neturim ka..kaip ir.. Tikriausiai,viskas baigta