Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 13:29)
Afrodite, tuk, sirdele, tuk tuk...buk sirdele, buk del manes...  wub.gif  wub.gif
Kaskart klausant asaros rieda, begalo grazu.. wub.gif  cray.gif

Labai dziaugiuosi kad tau patiko.As sios dainos klausausi kiekviena diena ir...dar juk ne ziema ir tuk tuk sirdeles ....tuk tuk bus pas tave.Siunciu gaivu apkabinima 4u.gif dziugu nerealiai kad patiko 4u.gif
Grazios dieneles visoms.
Atsakyti
As irgi nuolat klausau ir klausau, dainuosiu maziukam.. wub.gif
Grazios dieneles ir tau. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, draugytes,
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu.. Kai ir sakiau, kai turiu daug vilciu ir tikejimo, viskas buna priesingai. Vakar be galo laimingi vaiksciojom po rygos senamiesti, susikibe uz ranku svajoom, kaip auga musu 13 kaciuku, nakti man vel buvo problemos su tualetu, noriu be proto,spaudzia pusle,o nepavyksta, siaip ne taip padariau, bet pusle nuo to spaudimo skaudejo.. Atsileliam ryte, juokaujam, kad turesim daug dvynuku,kol visus po du sudesim.. Einam valgyti, beje, galiu rekomenduot viesbuti Annabella, prie pat klinikos, ramus, jaukus, tik karstu pusryciu nera, gal kitiems ir nereikia, nezinau, sumokejom 125 lt uz dvivieti su pusryciaid. Tai va, as palikau kambary telefona, vyras pasieme, tai i jo ir prisidkambino mums Treijsas, ziuriu,vyro veido israiska nenusakoma, man kojos dreba. Padejo rageli,sako,Treisas norejo pasiulyti siandien nevaziuoti, auginti iki blastocistu. Nu geras, liepe atvaziuoti 10-11val, jau buvo 9.50, kaip suprast nevaziuoti.ai,sako,jeigu jus mau rygoj, tai atvaziuoit. Vyras sako, kalbejo taip, kad atrodo, kazkas blogo. Sakau, ai, vel jis tiesiog taip kalba,kaip tik gerai, jei siulo blastukes. Dar greitai paguglinau, kad blastutes yra prabanga,jeigu yra daug embrionu, galvojam tai turbut visi musu 13 isgyveno. Atvaziuojam, pasakau del to slapinimosi,jis patampo peciais, pasiulo pagerti spanguoliu arbatos ir tiek. Padaro echo , viskas ok, jokios hiperstimuliacijos. Bet.. Tada pradeda kalbeti, ir mano sirdyje kazkas mirsta. Trecia para embrioniukams buvo kritine, dar vakar buvo visi sveiki ir teisingi, o siandien situacija bloga, ne vieno teisingo, visi fragmentuoti ar kokie ten,nesupratau, vienas 9, kitas 7 , abu neteisingo vaizdo dar vienas teisingas, bet ik 6 lyg,kiti 4, as nieko nebepamenu is streso. Zodziu, T sako,yra du varia tai, gliu sudeti dabar 6, bet jus tikrai nepastosite, tai net nelegalu, bet tiesiog nestumo nebus, arba iki treciadienio augint,tikintis,kad bus nors viena blastuke. Sako greiciausiai vyro faktorius suveike. Klausiu. Ar negalima siandien idet vieno geriausio , o kitus auginti,tai jis nusijuoke, kad tai nesamone,taip pasaulyje daro tik dvi salys, Izraelis ir Lietuva, tai yra juokinga ir beprasmiska. Sako, spreskit. Ka cia spresti,sakau, jus geriau zinot. Sako, auginam, buna stebuklu, bet nusiteikit, kad galim nieko neisodinti.
Vaziuojam apgluse ir mintys nesidelioja.. Tiek isivaizdavome,kaip siadien gulesiu masinoje, glostysiu pilveli, vesimes namo burbuliukus , dar daug ju ir uzsalde.. T grieztai pareiske,kad saldyt is viso nera ka. Kaip greitai gali sugriuti pasaulis.. Vyras su asarom akyse,kaltina save, nesamone, kokia cia kalte, jis viska dare, prisiiurejo,negere, tyresi. Gere papildus,vaistu,viska.. Nenuvedziau dukrytes i svente, ir kas is to, griztu tusciomis.. Labai juoda. Jei ir isgyvens, jie netaisyklingi, mano gleivine negera, saldyt neturim ka..kaip ir.. Tikriausiai,viskas baigta verysad.gif
Atsakyti
Katyte, labai labai uzjauciu... 4u.gif Bet vis dar viliuosi ir spaudziu kumscius! 4u.gif
Papildyta:
O siaip mergytes, matau, cia tikras rudeninis sujudimas, uzuodziu derliu wub.gif
Labai laukiu graziu ziniu, cia tiek ju bus, kad kiekvienos ir neisvardinsi mirksiukas.gif
Triumfante, aciu, kad prisiminei, bet pas mane kol kas aisku, kad nieko neaisku... O pas tave ar kas nors aisku? mirksiukas.gif
Skaitau ir laukiu, kada dabar krutancios bruzdancios musu PUPO ir beveik PUPO pabers virusiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 13:47)
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu..

verysad.gif verysad.gif jezau kaip ziauru verysad.gif , bet dar nenurasykit visus savo vaikuciu, man daktarai ne karta sake, akd todel ir augina iki blastukiu kad atordo pradzioje esantys leti jie ima ir issiverzia i prieki, tai ziurekim gal tas kur 6 lasteliu ar 4 ims ir pasidarys pirmunai wub.gif
O treijsas del dvieju saliu nusisnekejo!!!! nes man UK per vieninteli sekminga kibima butent taip ir dare, dejo puiku 3 dienu ir paskui viena blastuke ir pabreze kad dar neisaiskinta moksliskai kodel bet toks budas tikrai stipriai pagerina sancus 4u.gif
Laikykimes kaciuk visos drauge wub.gif
Atsakyti
Kitty, linkiu, kad viskas baigtusi laimingai. wub.gif
Papildyta:
Strygut, kodel neaisku? 4u.gif
As tikejausi mes kartu? wub.gif

Man siandien taip liudna del tu musu visu nesekmiu, na kur gi ziuri tas aukstai..
Atsakyti
Aij, taigi as kokia sklerotike, kol viska perskaiciau, pamirsau doh.gif doh.gif doh.gif
Triumfante, kokie fantastiski namuciai!!! wub.gif Linkiu is ju tau iskeliauti pas nestuke.gif , aisku ir kitom mergaitem, nu bet mes tai sutarem kartu gimdyt, ka? mirksiukas.gif Ka manai apie tokia neramiu biciu kompanija?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stryga: 03 rugsėjo 2012 - 13:12
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 13:47)
Sveikos, draugytes,
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu.. Kai ir sakiau, kai turiu daug vilciu ir tikejimo, viskas buna priesingai. Vakar be galo laimingi vaiksciojom po rygos senamiesti, susikibe uz ranku svajoom, kaip auga musu 13 kaciuku, nakti man vel buvo problemos su tualetu, noriu be proto,spaudzia pusle,o nepavyksta, siaip ne taip padariau, bet pusle nuo to spaudimo skaudejo.. Atsileliam ryte, juokaujam, kad turesim daug dvynuku,kol visus po du sudesim.. Einam valgyti, beje, galiu rekomenduot viesbuti Annabella, prie pat klinikos, ramus, jaukus, tik karstu pusryciu nera, gal kitiems ir nereikia, nezinau, sumokejom 125 lt uz dvivieti su pusryciaid. Tai va, as palikau kambary telefona, vyras pasieme, tai i jo ir prisidkambino mums Treijsas, ziuriu,vyro veido israiska nenusakoma, man kojos dreba. Padejo rageli,sako,Treisas norejo pasiulyti siandien nevaziuoti, auginti iki blastocistu. Nu geras, liepe atvaziuoti 10-11val, jau buvo 9.50, kaip suprast nevaziuoti.ai,sako,jeigu jus mau rygoj, tai atvaziuoit. Vyras sako, kalbejo taip, kad atrodo, kazkas blogo. Sakau, ai, vel jis tiesiog taip kalba,kaip tik gerai, jei siulo blastukes. Dar greitai paguglinau, kad blastutes yra prabanga,jeigu yra daug embrionu, galvojam tai turbut visi musu 13 isgyveno. Atvaziuojam, pasakau del to slapinimosi,jis patampo peciais, pasiulo pagerti spanguoliu arbatos ir tiek. Padaro echo , viskas ok, jokios hiperstimuliacijos. Bet.. Tada pradeda kalbeti, ir mano sirdyje kazkas mirsta. Trecia para embrioniukams buvo kritine, dar vakar buvo visi sveiki ir teisingi, o siandien situacija bloga, ne vieno teisingo, visi fragmentuoti ar kokie ten,nesupratau, vienas 9, kitas 7 , abu neteisingo vaizdo dar vienas teisingas, bet ik 6 lyg,kiti 4, as nieko nebepamenu is streso. Zodziu, T sako,yra du varia tai, gliu sudeti dabar 6, bet jus tikrai nepastosite, tai net nelegalu, bet tiesiog nestumo nebus, arba iki treciadienio augint,tikintis,kad bus nors viena blastuke. Sako greiciausiai vyro faktorius suveike. Klausiu. Ar negalima siandien idet vieno geriausio , o kitus auginti,tai jis nusijuoke, kad tai nesamone,taip pasaulyje daro tik dvi salys, Izraelis ir Lietuva, tai yra juokinga ir beprasmiska. Sako, spreskit. Ka cia spresti,sakau, jus geriau zinot. Sako, auginam, buna stebuklu, bet nusiteikit, kad galim nieko neisodinti.
Vaziuojam apgluse ir mintys nesidelioja.. Tiek isivaizdavome,kaip siadien gulesiu masinoje, glostysiu pilveli, vesimes namo burbuliukus , dar daug ju ir uzsalde.. T grieztai pareiske,kad saldyt is viso nera ka. Kaip greitai gali sugriuti pasaulis.. Vyras su asarom akyse,kaltina save, nesamone, kokia cia kalte, jis viska dare, prisiiurejo,negere, tyresi. Gere papildus,vaistu,viska.. Nenuvedziau dukrytes i svente, ir kas is to, griztu tusciomis.. Labai juoda.  Jei ir isgyvens, jie netaisyklingi, mano gleivine negera, saldyt neturim ka..kaip ir.. Tikriausiai,viskas baigta verysad.gif

Kitty tikrai suprantu kaip jauciates,stiprybe jums,laikysiu kumstukus uz jus 4u.gif
Atsakyti
[quote=KittyKitty,2012 09 03, 13:47]
Sveikos, draugytes,
Vaziuojam namo su sasvo sugriuvusiu pasauleliu..

Labai uzjauciu, stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 03, 14:12)
Aij, taigi as kokia sklerotike, kol viska perskaiciau, pamirsau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Triumfante, kokie fantastiski namuciai!!!  wub.gif Linkiu is ju tau iskeliauti pas  nestuke.gif , aisku ir kitom mergaitem, nu bet mes tai sutarem kartu gimdyt, ka?  mirksiukas.gif Ka manai apie tokia neramiu biciu kompanija?..  mirksiukas.gif

Tikiuosi su kompanija iskeliauti. wub.gif drinks_cheers.gif
Neatsakiai, kodel neaisku del taves, juk mm jau parejo, kada pas T vaziuoji? wub.gif

Terziuk, kaip tu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 14:07)
Strygut, kodel neaisku?  4u.gif
As tikejausi mes kartu?  wub.gif

Ir as tikiuosi... bet supratau, kad su mano pomegiais i nuotykius nera jokios prasmes sakyt op, kol dar net duobes nematai, jau nekalbant apie sokima... Siaip tikiu, kad viskas bus gerai, tik nelabai isivaizduoju, kada lotuliukas.gif . Kol kas T is manes laukia idealiu foliu ir gleivines. Tada as laukiu is savo maziuku sekmingo atsilimo... O siandien dienai laukiu tik susitikimo su T. Zodziu, slepiuos po siumeciais rudeniniais lapais kol kas rolleyes.gif
Papildyta:
O kaip tu dabar, irgi pasislepus visa, Triumfanciuk? wub.gif Kas pas tave aiskaus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 03, 14:16)
Zodziu, slepiuos po siumeciais rudeniniais lapais kol kas  rolleyes.gif

As irgi dar nesakau op, bet sirdele jau virpa. wub.gif Tikekimes, kad mus lydes sekme ir uz rankuciu susikibe iseisim laimingai. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 09 03, 14:18)
O kaip tu dabar, irgi pasislepus visa, Triumfanciuk?  wub.gif Kas pas tave aiskaus?  mirksiukas.gif

Dar truputi slepiuosi, nors ta jauduli sunku nuslepti darosi. wub.gif Aisku tik tai, kad arteja susitikimas. wub.gif
Atsakyti