Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 09 06, 20:59)
as jai rasiau i skype,irgi tylu ramu....tikrai gal kas nutiko,nes pritariu Betai-ji tikrai i toki zmogu nepanasi  schmoll.gif

Niekaip nepatikeciau, kad zmogus pasikeite tel. nr.,ismete visus kontaktus ir visiskai atsiribojo, nes reikia pabegti su keliais tukstanciais afroditei paaukotu pinigeliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 19:04)
Niekaip nepatikeciau, kad zmogus pasikeite tel. nr.,ismete visus kontaktus ir visiskai atsiribojo, nes reikia pabegti su keliais tukstanciais afroditei paaukotu pinigeliu  schmoll.gif

na taip.... o ir i sm pries menesi tik jungesi,matyt atostogauja ir tiek.parasiau jai i az,palaukim dar truputi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 22:04)
Niekaip nepatikeciau, kad zmogus pasikeite tel. nr.,ismete visus kontaktus ir visiskai atsiribojo, nes reikia pabegti su keliais tukstanciais afroditei paaukotu pinigeliu  schmoll.gif

yra tokiu,kurie del keliu banknotu,nesa muila. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 09 06, 21:09)
yra tokiu,kurie del keliu banknotu,nesa muila. doh.gif

Baikit bajerius mergos doh.gif Ar bent isivaizduojat, kiek tas zmogus del musu stengiasi ? ar kiekviena iseitu i viesuma, i seima pries politikus ginti muus lieciancius istatymus ir pan. ? Manau yra labai negrazu ja sitaip smeizti viesoj erdvej.....Gal isvykus, gal nutiko kas ? Nepykit, bet gal Afrodite ir jos akcija siuo metu nera pirmutinej vietoj ? Maza kokiu prioritetu atsiranda pas zmogu guvenime.Ateis laikas, pasirodys pati ir manau jai bus laaabai nesmagu, kad buvo pavadinta aferiste pabegusi su zmoniu aukotais pinigais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 06 rugsėjo 2012 - 20:23
Raminames, nes tuoj vel naujus namus statyti reikes. smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Gal geriau padainuojam ir pasvajojam? mirksiukas.gif biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 22:15)
Baikit bajerius mergos  doh.gif  Ar bent isivaizduojat, kiek tas zmogus del musu stengiasi ? ar kiekviena iseitu i viesuma, i seima pries politikus ginti muus lieciancius istatymus ir pan. ? Manau yra labai negrazu ja sitaip smeizti viesoj erdvej.....Gal isvykus, gal nutiko kas ? Nepykit, bet gal Afrodite ir jos akcija siuo metu nera pirmutinej vietoj ? Maza kokiu prioritetu atsiranda pas zmogu guvenime.Ateis laikas, pasirodys pati ir manau jai bus laaabai nesmagu, kad buvo pavadinta aferiste pabegusi su zmoniu aukotais pinigais  unsure.gif

as ne jai taikau,persiprasau jei taip pagalvojai ar supratai.as aplamai kalbejau,kad yra tokiu zmoniu.as net mintyse taip negalvojau,kad galetu taip padaryt tuo labiau as jos nepazystu ir negaliu smeist zmogaus kurio nepazystu.
mano nuosirdziausi atsiprasymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 09 06, 18:48)
Kittykitty,KAS LIECIA MANO REIKALUS-TAI AS ZINAU TIEK PAT KIEK IR TU.EUROMERGELE DINGUSI, NE VIENAS TELEFONAS NURODYTAS VA NETURI RYSIO.ZODZIU,SEKMES EUROMERGELEI IR VA.HAPPYANGEL,UZDARE TEMUTE IR VISKAS.
GALECIAU DAUG PARASYTI....NES PASIULYMU SULAUKAU LABAI IVARIU NET TOKIU KAD PAPASAKOTI ISTORIJA ZINIASKLAIDAI.BET LAI VISI ATLEIDZIA MAN,TEGUL TURI PINIGUS JOS, AISKU JEI JIE YRA IR GYVENA SVEIKAI IR SMAGIAI.KUO DIDZIAUSIOS JOMS SEKMES. mirksiukas.gif

Merginos,man labai gaila bet ar gerai perskaitete,o gal as neaiskiai parasiau g.gif As nevadinu jos nei aferiste, nei kazkokia kitokia ir pan.Net noro nebuvo izeisti kazka.Nesuprantu kodel taip pasirode. unsure.gif
As tik parasiau tai ko visos mane kiekviena diena klausineja.As nieko nezinau, bandziau susisiekti neisejo.Patikekit sulaukiau ivariu issakymu sia tema.
Pagaliau visiems keista kad nuo liepos ziniu jokiu neturiu,keista ir man. Realiai as pavargau nuo visko. angel_sadangel.gif
Ir pasikartosiu dar karta lai VA sekasi kuo geriausiai,dabar mane kamuoja kitos bedos ir pavargau nuo pastoviu priekaistu kad as neverta,kad turiu siela apvalyti,kad kitus izeidineju ir pan.Na tikrai labai gaila.
Geriau iseinu is cia nes susidaro ispudis kad ka prasau iskart galima prikibt,kad as tik visus izeidineju ir noriu skaudinti ir tyciotis. verysad.gif cray.gif cry.gif galit toliau sakyt kokia as nedora ir apmetyti kuo norit pomidorai2.gif
Mergaites,linkiu sulaukti graziu skaiciuku ir pasiekti nuostabios svajones kuri po 9 menesiu krykstautu jums ant rankyciu.Bukit laimingos,lai angelai sargai buna salia-o mano sirdies dalele visada su jumis net jei jums as ir nepatinku.Sekmes 4u.gif
CIA KAD VISOMS UZTEKTU IR ATEITU SIE MAZIUKAI GREICIAU PAS JUS wub.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 06, 16:29)
Sapnavau, kad mano PRG labai zemas ir T liepe daug morku valgyti  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 16:32)
man  irgi  ryt  baisi diena  eisiu  priduoti  kraujuka

sekmes rytoj 4u.gif

QUOTE(taitiek @ 2012 09 06, 16:44)
Sveikos,mano kraujo rezultatas sestadieni,siandien 10 dpi ir 7 diena po blast.,nestumo testas neigiamas verysad.gif

neprisigalvok - blogus NT naudoji mirksiukas.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 16:49)
Liniuote matau, bet galvoju, gal ne visos ten yra smile.gif

ne visos, bet kuriu ten nera, tai apie HCG diena galima tik pasvajoti, kad informuos sad.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 16:55)
*kur tau viena  irnesakyk.gif visus tris bandziau  lotuliukas.gif

**Mergiotes, kas zino ir pamena wawariuka, tai didziaaaausi linkejimai ir buckiai nuo jos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  sake, kad kai ji gris, kad visos jos drauges jau butu nestukiu sarasuose  biggrin.gif  zodziu nei vienoS, kad cia neliktu  rolleyes.gif

* lotuliukas.gif
** linkejimai Warwariukui 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 09 06, 17:04)
Hm, jei darei 3V ir nepadejo, tai ties kazkuriuo V susimuliavai  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Citas @ 2012 09 06, 18:00)
pasiilgau Warwariuko su jos bajeriais  blush2.gif  jauciu kad vis tik as jos sulauksiu cia  cool.gif

net nesvajok - uz pakarpos istempsiu mirksiukas.gif
QUOTE(Terze @ 2012 09 06, 19:27)
Dabar jauciuosi kaip kvaisa, kad taip pasielgiau  doh.gif  Nu pragmatiskai pagalvojau, o dabar galvoju, kad durnai...  blush2.gif 

lotuliukas.gif bet grynai - nestukiskes nuotaikos lotuliukas.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 20:50)
Del euromergeles ir akcijos pinigeliu.........Teko bendrauti su Ruta ir man ji niekaip nebutu panasi i ta, kuri pabega su zmoniu rinktais pinigeliais akcijai  schmoll.gif  Visa gyveima jos nepazistu, taciau niekaip nepavadinciau jos nei aferiste, nei kuom nors panasiu.Net minciu nekiltu  unsure.gif Zmogus is visu savo jegu stengiasi palaikyti VA veikla, savanoriskai be jokio atlygio aukoja savo jegas, laika ir deda dideles pastangas musu visu labui.Gal zmogui kas nors nutiko ar dar kas, kad negali siuo metu susisiekti ? aplinkybiu jokiu nezinau, bet maza kas zmogui gali atsitikti ir jis laikinai del vienokiu ar kitokiu priezasciu gali buti nepasiekiamas..... ?

drinks_cheers.gif

Afrodite, tau dar vienass wub.gif
Atsakyti
Afrodite, saulyt, kazkas butent to galbut ir siekia, tave palauzti, o tu laikykis ir as salia taves pastovesiu, tau uz rankos palaikysiu, nepasiduosim! wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Sivakar planas 3V, taigi nepykit, esu geros nuotaikos. lotuliukas.gif
Atsakyti
AFRODITE69 as uz tave friends.gif 4u.gif
TRIUMFANTE 4u.gif cia tau uz gera nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 20:50)
Kitty, aciu, "paguodei" del nauju atsiradusiu mmm simptomu  doh.gif  biggrin.gif Vis dar tikiuosi, kad cia trumpalaikis efektas......  unsure.gif

Del euromergeles ir akcijos pinigeliu.........Teko bendrauti su Ruta ir man ji niekaip nebutu panasi i ta, kuri pabega su zmoniu rinktais pinigeliais akcijai  schmoll.gif  Visa gyveima jos nepazistu, taciau niekaip nepavadinciau jos nei aferiste, nei kuom nors panasiu.Net minciu nekiltu  unsure.gif Zmogus is visu savo jegu stengiasi palaikyti VA veikla, savanoriskai be jokio atlygio aukoja savo jegas, laika ir deda dideles pastangas musu visu labui.Gal zmogui kas nors nutiko ar dar kas, kad negali siuo metu susisiekti ? aplinkybiu jokiu nezinau, bet maza kas zmogui gali atsitikti ir jis laikinai del vienokiu ar kitokiu priezasciu gali buti nepasiekiamas..... ?

Nu aisku, trumpalaikis, tuoj pastosi ir praeis mirksiukas.gif as is tikruju norejau paguosti, nes man taip yra ir su hormonais viskas gerai doh.gif sorry, juk tikrai gali buti, kad tau tai praeis.

Siandien kazkokia nesusipratimu diena doh.gif , nu net minciu nebuvo galvot, kad EM pasisavino pinigus, tai net teoriskai neimanoma turbut ir is viso, jos visos skiria savo laika ir energija VA neatlyginti ai, pati EM yra labai nukentejusi nuo nevaisingumo ir tikrai niekada niekam cia nepakenktu, nesuprantu, kaip cia susidare toks ispudis, manau , Afrodite tiesog turejo galvoje, kad sitoj situacijoje jauciamas aplaidumas, tik tiek, nes jeigu zmogus ilgam isvaziuoja, bet zino, kad nuo jo priklauso tokie dalykai, manau, butu naturalu perspeti. Juk Afrodites situacija neeiline, jai labai svarbus laikas. Todel palaikau nuomone,kad nutiko kazkas nelabai gero ir galbut reikia judinti reikalus per kitas VA nares. Tik tiek 4u.gif

AFRODITE, pupa,tu irgi per jautriai sureagavai, manau, suprantu,kad tau skaudi tema, be to,kaip suprantu,isgirsti kazkokiu komentaru,kokiu mes cia negirdim. Mazut, per daug pamatei taip eiluciu, niekas taves cia niekuo nekaltina, neinesi tu jokios destrukcijos, ivyko nesusikalbejimas, kas ka turi galvoje, betgi cia smulkmena, mes tiesiog norim tau padeti ir tikiu, kad tikrai visi linki tau gero,norim,kad butum su mumis ir ne tik stebetum is salies, bet kartu su mumis lauktum stebuklo. Neiseik 4u.gif ir tikrai neteisingai sAkai, kad ka bepasakytum, vis prikimbam,visos visada zavisi tuo,ka parasai, visada dziaugiasi bet kokiu tavo pasisakymu ir manau, nelabai teisinga sakyti,kad mums nepatinki, man rodos, tavo sirdele jau turejo pajausti, kad mes visos tave labai mylim ir labai norim tau gero wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 06 rugsėjo 2012 - 22:21
Tikrai Afrodite niekur neišeik.. merginos kaip supratau, tik svarstė kas galėjo nutikti.. nei viena nieko blogo nepasakė smile.gif
Čia būtent svarbiausias laikas yra tau, todėl ta tema tokia skaudi... juk jei viskas nusikelia dar kuriam laikui, gali tapti pavojinga, todėl is VA reikalinga kuo skubesnė informacija.. Manau, dėl to Afroditė labai pergyvena, kaip ir būtų kiekviena iš mūsų. Todėl tikėkimės, kad greitu laiku sulauksime gerų naujienų.. tik tikrai keista, kad niekas neatsiliepia nei vienu telefonu, nei vienu kontaktu, nejaugi ten dirbo tik vienas žmogus? jeigu būtų buvęs svarstomas tas klausimas, kad EM kažkas nutiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 07 rugsėjo 2012 - 06:57