[quote=Terze,2012 09 06, 08:46]
Terzyt,
aciu
taigi....jeigu viskas gerai, planuojamas isodinimas pirmadieni. O skrydis man penktadieni. Turesiu lygiai 4 dienas atsigauti po ispudziu :-))) neplanavau, kad taip viskas i viena savaite susides. Bet kaip tycia MMM 3 dienas uzsivelino ir visa procedura prasidejo 3 dienomis veliau, stai ir gavosi viskas itemptai. Tikiuosi, kad viskas bus OK ir nenukelines idejimo treciadieniui ar dar veliau :-)))
Ir dar....kai visa IVF procesa pradejom, neturejau zalio supratimo kaip sudetingai ir rimtai cia viskas buna. Dabar jau suprantu...daugiau.... Pilvas kaip ketvirtam nestumo menesyje ispustas....ziuresim i kuria cia suknele seksis ilisti 15 diena :-))) Kaip suprantu, nelabai jis susitrauks...iki to laiko.
Labai uzjauciu del galvos skausmo, bet kaip kazkuri mergaite sake, gaunam tai, ko visos cia siekiam ir norime :-)
[quote=Delena,2012 09 06, 09:05]
Delena,
sekmes ryt. Labai tikiuosi, kad viskas bus tik gerai
[quote=KittyKitty,2012 09 06, 14:51]
Matyt
labai tikiuosi, kad mano reprodukciniai organai ne tik crinona taip puikiai savinsis
KittyKitty,
smagiai tu cia!!! Prajuokinai mane :-) Dziaugiuosi girdedama tavo geresne nuotaika ir smaikstu jumora!!! To ir linkiu!!!
[quote=Pelargonija,2012 09 06, 15:10]
Bet, vadinasi, ir vyrui ir moteriai gali būti antikūnai prieš savo paties organus
[/quote]
TAIP. Musu organizmai gali gaminti antikunius, kurie daro blogus darbus musu paciu organizmuose. Taip yra MB. Butent del tokios diagnozes mums beliko tik IVF+ICSI.
[quote=Terze,2012 09 06, 16:43]
tai ryt trys mergaites: Taitiek, Delena ir tu... Na ir emocinga dienele laukia. Ir dar mano kartotiniai
Oij, mergaites, visoms mums linkiu aukstu skaiciuku!!!
[/quote]
Linkiu ryt jums visoms stebuklingos dienos!!!
O as jungsiuosi skaityti kaip jums visoms sekesi jau po punkcijos.
[quote=taitiek,2012 09 06, 16:44]
Taitiek,
labai noriu dar karta pritarti merginoms, kad testai tikrai buna, kad nerodo....
Papildyta:
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 16:52)
Zinau kaip tau skaudu ir sunku, bet kaujuka visitiek dar turi priduoti maza ka testas klydo , o del pozymiu as irgi nieko nejauciu aprt truputi krutine padidejus ir biski maudzia bet as cia manau kad pries ateinancias mm, nebedaug liko kankintis iki tos nezinios as neisdrysau pasidaryti NT, nes kai po pirmo IVF pasidariau ir pamaciau I atverkiau belekiek, bet vistiek buvo maza viltele gal klydo testas bet sekam=ncia diena pasidariau HCG ir parode 0 tai net nebande mano zirniukai kabintis, tai va tokia liudna mano patirtis. Tai ryt tikiuos stebuklo, bet nesu is tu kuriom daznai tai nutinka. O tu laikykis maza ka dar yra maza viltele.
Simba0220,
stebuklai tikrai nutinka. Jeigu ne daznai, bet jie vistiek nutinka. Linkiu TAU to