Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Atiloja @ 2012 09 06, 16:03)
nerode NT jokio vaiduoklio, nors pirkausi viola  4u.gif as tiesiog zinau toki dalyka, kad ne pas visas HCG i slapima issiskiria ir todel NT gali nieko nerodyti  4u.gif
* wub.gif
** blogiausiai siuose tyrimuose (LT) yra tai, kad nelabai kas gali paaiskinti ir paskirti gydyma  doh.gif  ax.gif

Nu va, jeigu nieko negali pakeisti, tai unsure.gif O gal Bykova reguliuoja tuos dalykus? Idomu, kaip savo organizmui isaiskinti, kad nuosavos kiausides nera blogis doh.gif

Terzyt, o tu to tyrimo Santariskese nesidarei, neliepe ji tau?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 06, 16:03)

** blogiausiai siuose tyrimuose (LT) yra tai, kad nelabai kas gali paaiskinti ir paskirti gydyma  doh.gif  ax.gif

va butent..

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 16:21)

Terzyt, o tu to tyrimo Santariskese nesidarei, neliepe ji tau?

Zinok neliepe. Liepe pries punkcija. Bet as nedariau. Uzteko man streso pries pat IVf pasidaryti, kai parode didesnes kileres, nei anksciau. O jau pries punkcija nekartojau, nu vistik jis ten pieno riebuma rodo. O dabar tai net nesake....Tikiuosi ryt ji bus darbe, nes taip taremes...
O kieno skaiciuku laukiam, paziurek pas Atijola ant liniuotes wink.gif

Papildyta:
tuo paciu Linezers ryt pakartosiu hcg ir prg pasidarysiu... Abu jie kainuoja apie 40lt, o LT abu apie 60 lt.... dar galvoju viena diena ilgiau istempus busiu... o dabar sedziu ir kankinuosi.... blush2.gif Sapnavau, kad mano PRG labai zemas ir T liepe daug morku valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 06, 15:29)
va butent..
Zinok neliepe. Liepe pries punkcija. Bet as nedariau. Uzteko man streso pries pat IVf pasidaryti, kai parode didesnes kileres, nei anksciau. O jau pries punkcija nekartojau, nu vistik jis ten pieno riebuma rodo. O dabar tai net nesake....Tikiuosi ryt ji bus darbe, nes taip taremes...

Papildyta:
tuo paciu Linezers ryt pakartosiu hcg ir prg pasidarysiu... Abu jie kainuoja apie 40lt, o LT abu apie 60 lt.... dar galvoju viena diena ilgiau istempus busiu... o dabar sedziu ir kankinuosi....  blush2.gif  Sapnavau, kad mano PRG labai zemas ir T liepe daug morku valgyti  biggrin.gif

man irgi ryt baisi diena eisiu priduoti kraujuka
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 16:32)
man  irgi  ryt  baisi diena  eisiu  priduoti  kraujuka

tai ryt trys mergaites: Taitiek, Delena ir tu... Na ir emocinga dienele laukia. Ir dar mano kartotiniai smile.gif Oij, mergaites, visoms mums linkiu aukstu skaiciuku!!!
Atsakyti
Sveikos,mano kraujo rezultatas sestadieni,siandien 10 dpi ir 7 diena po blast.,nestumo testas neigiamas verysad.gif simptomu jokiu apsoliuciai.,taip kad mergaites nekokios zinios is manes,su vyru gulim ir abu be amo ,nesiseka ,a mums ir viskas ,ZInau kad sakysit dar anksti,bet testai siaipsau nerodo vieno bruksnio cool.gif labai liudna negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 06, 16:29)
va butent..

Papildyta:
tuo paciu Linezers ryt pakartosiu hcg ir prg pasidarysiu... Abu jie kainuoja apie 40lt, o LT abu apie 60 lt.... dar galvoju viena diena ilgiau istempus busiu... o dabar sedziu ir kankinuosi....  blush2.gif  Sapnavau, kad mano PRG labai zemas ir T liepe daug morku valgyti  biggrin.gif

Supratau,
Liniuote matau, bet galvoju, gal ne visos ten yra smile.gif
Teisingai, as irgi prg is karto daryciau. Sekmytes rytoj, bet ir taip aisku , kad viskaas bus gerai 4u.gif bet suprantama, kad visada norisi tu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 16:32)
man  irgi  ryt  baisi diena  eisiu  priduoti  kraujuka

4u.gif 4u.gif

Galetu ir veliau reiketi daryti, taip miela buti PUPO wub.gif

Man nuo pat isodinimo pilva maudzia kaip per mmm, kaip as tuo dziaugiuosi doh.gif , jei kasdien skaudes, nereikes bijoti, kad del mmm skauda doh.gif

Papildyta:
QUOTE(taitiek @ 2012 09 06, 16:44)
Sveikos,mano kraujo rezultatas sestadieni,siandien 10 dpi ir 7 diena po blast.,nestumo testas neigiamas verysad.gif simptomu jokiu apsoliuciai.,taip kad mergaites nekokios zinios is manes,su vyru gulim ir abu be amo ,nesiseka ,a mums ir viskas ,ZInau kad sakysit dar anksti,bet testai siaipsau nerodo vieno bruksnio cool.gif labai liudna negaliu verysad.gif

Ai,va kieno cia palaikymo komanda, supratau 4u.gif baigt prasau DaBAR. Kam jus darot tuos testus.. Siaip sau nerodo? Mano draugei trys testai rode riebu I, tik mmm nebuvo, nuejo pas gyd-6 sav, dabar jau tam I daugiau negu dveji metukai. Ziuriu i jusu kancias ir suprantu, kad niekas manes neprivers to testo daryti, hcg skaicius gauni ir aisku, o cia.. O jeigu velyva implantacija? Afroditei testas nerode, hcg gana mazas buvo, o kabinosi visi trys!! Ramybes, suprantu, baisu, sunku, smaugia, viska suprantu. Bet tai dar tikrai ne pabaiga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 09 06, 15:44)

Zinau kaip tau skaudu ir sunku, bet kaujuka visitiek dar turi priduoti maza ka testas klydo , o del pozymiu as irgi nieko nejauciu aprt truputi krutine padidejus ir biski maudzia bet as cia manau kad pries ateinancias mm, nebedaug liko kankintis iki tos nezinios as neisdrysau pasidaryti NT, nes kai po pirmo IVF pasidariau ir pamaciau I atverkiau belekiek, bet vistiek buvo maza viltele gal klydo testas bet sekam=ncia diena pasidariau HCG ir parode 0 tai net nebande mano zirniukai kabintis, tai va tokia liudna mano patirtis. Tai ryt tikiuos stebuklo, bet nesu is tu kuriom daznai tai nutinka. O tu laikykis maza ka dar yra maza viltele.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 06, 16:13)
tai ar nors viena V padarei??

kur tau viena irnesakyk.gif visus tris bandziau lotuliukas.gif

Mergiotes, kas zino ir pamena wawariuka, tai didziaaaausi linkejimai ir buckiai nuo jos wub.gif wub.gif wub.gif sake, kad kai ji gris, kad visos jos drauges jau butu nestukiu sarasuose biggrin.gif zodziu nei vienoS, kad cia neliktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 09 06, 16:44)

taitiek. buk gera, paklausyk manes. Mano HCG 7 dpi buvo 28. Dabar as jau irgi galvoju visokiu nesamoniu, tipo gal vaistai ir t.t., nors ovitrelio nesileidziu. Gal ir paskubejau su tuo hcg, bet kazkokia ramybe atsirado... Siandien 9 dpi-jokiu pozymiu absoliut, apart temperaturos pazasty 37. Kai grizau is lauko, buvo 36,7. Igavau panika, tai greit vel uzkilo smile.gif Nors jau dabar rami, bet tempa yra. Gal tu irgi pamatuok? O tave gi berods sakei, kad prakaitas musa... Mane irgi pamusa.... Krutys nei padidejo, nei sumazejo...spieneliai nebent nuo testavimo jau skaudus... smile.gif taip, kad as tikiu, kad tau pavyks, tik reikia susikaupti ir islaukti tos hcg dienos....
Atsakyti
[quote=Terze,2012 09 06, 08:46]

Terzyt,

aciu 4u.gif taigi....jeigu viskas gerai, planuojamas isodinimas pirmadieni. O skrydis man penktadieni. Turesiu lygiai 4 dienas atsigauti po ispudziu :-))) neplanavau, kad taip viskas i viena savaite susides. Bet kaip tycia MMM 3 dienas uzsivelino ir visa procedura prasidejo 3 dienomis veliau, stai ir gavosi viskas itemptai. Tikiuosi, kad viskas bus OK ir nenukelines idejimo treciadieniui ar dar veliau :-)))

Ir dar....kai visa IVF procesa pradejom, neturejau zalio supratimo kaip sudetingai ir rimtai cia viskas buna. Dabar jau suprantu...daugiau.... Pilvas kaip ketvirtam nestumo menesyje ispustas....ziuresim i kuria cia suknele seksis ilisti 15 diena :-))) Kaip suprantu, nelabai jis susitrauks...iki to laiko.

Labai uzjauciu del galvos skausmo, bet kaip kazkuri mergaite sake, gaunam tai, ko visos cia siekiam ir norime :-)

[quote=Delena,2012 09 06, 09:05]

Delena,

sekmes ryt. Labai tikiuosi, kad viskas bus tik gerai 4u.gif nestuke.gif

[quote=KittyKitty,2012 09 06, 14:51]
Matyt biggrin.gif labai tikiuosi, kad mano reprodukciniai organai ne tik crinona taip puikiai savinsis biggrin.gif

KittyKitty,

smagiai tu cia!!! Prajuokinai mane :-) Dziaugiuosi girdedama tavo geresne nuotaika ir smaikstu jumora!!! To ir linkiu!!! nestuke.gif

[quote=Pelargonija,2012 09 06, 15:10]

Bet, vadinasi, ir vyrui ir moteriai gali būti antikūnai prieš savo paties organus doh.gif
[/quote]

TAIP. Musu organizmai gali gaminti antikunius, kurie daro blogus darbus musu paciu organizmuose. Taip yra MB. Butent del tokios diagnozes mums beliko tik IVF+ICSI.

[quote=Terze,2012 09 06, 16:43]
tai ryt trys mergaites: Taitiek, Delena ir tu... Na ir emocinga dienele laukia. Ir dar mano kartotiniai smile.gif Oij, mergaites, visoms mums linkiu aukstu skaiciuku!!!
[/quote]

Linkiu ryt jums visoms stebuklingos dienos!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
O as jungsiuosi skaityti kaip jums visoms sekesi jau po punkcijos.

[quote=taitiek,2012 09 06, 16:44]

Taitiek,

labai noriu dar karta pritarti merginoms, kad testai tikrai buna, kad nerodo....

Papildyta:
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 16:52)
Zinau  kaip tau  skaudu  ir  sunku, bet kaujuka  visitiek  dar  turi  priduoti  maza  ka  testas  klydo , o del pozymiu  as irgi nieko  nejauciu  aprt  truputi krutine  padidejus  ir biski  maudzia bet  as cia  manau kad  pries  ateinancias mm, nebedaug liko  kankintis  iki  tos  nezinios  as  neisdrysau pasidaryti NT, nes  kai po  pirmo IVF pasidariau ir  pamaciau I atverkiau belekiek, bet  vistiek buvo  maza  viltele  gal klydo  testas  bet sekam=ncia diena pasidariau  HCG ir parode 0 tai  net  nebande mano zirniukai kabintis, tai va tokia  liudna  mano patirtis. Tai  ryt  tikiuos  stebuklo, bet  nesu  is tu  kuriom  daznai  tai nutinka. O  tu  laikykis  maza  ka  dar yra  maza  viltele.

Simba0220,

stebuklai tikrai nutinka. Jeigu ne daznai, bet jie vistiek nutinka. Linkiu TAU to 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 16:55)
Mergiotes, kas zino ir pamena wawariuka, tai didziaaaausi linkejimai ir buckiai nuo jos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  sake, kad kai ji gris, kad visos jos drauges jau butu nestukiu sarasuose  biggrin.gif  zodziu nei vienoS, kad cia neliktu  rolleyes.gif

Pamenu dar iš IUI temos, perduok ir jai nuo mūsų linkėjimus 4u.gif

O kaip su Afroditės akcija reikalai? Temą uždarė ir "kabo" viskas g.gif

GingerBella 4u.gifO tai IVF padeda tokiu atveju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 06 rugsėjo 2012 - 16:02
simba0220, Taitiek ir as biggrin.gif . Labai labai sunki diena rytoj laukia.
Taitiek, siulau rytoj kartu HCG, nes tikrai ta diena viena nieko neduos. Kaip bus taip blush2.gif . Jei butu galibybe, jau siandien priduociau krauja, o tai pergyvenu, jei mm...prasides, tai net kraujo nenuleisiu...va abidna ir del to bus...

wawariuka ir as pamenu is IUI temeles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 06 rugsėjo 2012 - 16:03