Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 14:38)
Betut, linkiu greiciau sulaukti 4u.gif

Derektyvas: kur dingsta mano crinonas? biggrin.gif niekas nekrenta, apatiniai svarus.

tai gerai, pasisavina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 14:47)
Delena, pasidarykite hcg ir bus ramu.  smile.gif  4u.gif

Garai, supratau, tyliu ir laukiu rytojaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 14:42)

Kitty, tai gal pasisavini.  4u.gif

Matyt biggrin.gif labai tikiuosi, kad mano reprodukciniai organai ne tik crinona taip puikiai savinsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 14:49)
Garai, supratau, tyliu ir laukiu rytojaus  blush2.gif

Stresavimas nieko nepakeis ir pakenkti tikrai gali. smile.gif 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 14:51)
Matyt biggrin.gif labai tikiuosi, kad mano reprodukciniai organai ne tik crinona taip puikiai savinsis biggrin.gif

Bus dvynukai, bus. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Po pasisekusio IVF liko vaistai gonal 900, pakuote neatplesta, laikau saldytuve, gyvenu Londone UK, merginom gyvenanciom UK mielai parduociau. Per AZ
Atsakyti
Triumfante, Tavo paveiksliukas jėgovas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 13:19)
Kaip suprast prieš kiaušides? Tai čia moters antikūnai prieš savo pačios organus? Nieko nesuprantu, prieš spermą būtų aišku, o kaip čia suprast? O tokiu atveju galima tuos antikūnus sumažinti?
Ačiū, Atiloja 4u.gif
Pelargonija, o tu tą tyrimą dareisi?

Tu manęs neklausk, visi imuniniai tyrimai X-failai, man blondinei nesuprantami rolleyes.gif
Jie atrodo taip:
Mano:
Antikūnų dėl nevaisingumo nustatymas moterims
AK prieš zona pellucida NEIGIAMAS
AK prieš Theca ląsteles (kiaušidės) NEIGIAMAS
AK prieš placentą NEIGIAMAS
AK prieš spermatozoidus NEIGIAMAS
AK prieš gimdą NEIGIAMAS
MB:
Antikūnų dėl nevaisingumo nustatymas vyrams
AK prieš Leydig'o ląsteles (sėklidės) NEIGIAMAS
T.y. mūsų tyrimai labai gerai.

Bet, vadinasi, ir vyrui ir moteriai gali būti antikūnai prieš savo paties organus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 06 rugsėjo 2012 - 14:11
Pelargonija, aciu. biggrin.gif Tikiuosi bus kaip tame filme, vyras nugrius isgirdes, ka DU! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 02:06)

O koks cia tavo planas B biggrin.gif Kada A buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 06, 15:18)
O koks cia tavo planas B biggrin.gif Kada A buvo blush2.gif

Na cia galima interpretuoti visaip ax.gif , ... arba tai tiesiog PLANAS Baby! biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 06 rugsėjo 2012 - 14:37
Panos, ar mes laukiame kurios nors senbuves hcg? Tiek nariu apacioje, tiek maciau tik kai laukem Afrodites arba Cito rezultatu smile.gif greitai prisipazistat, kieno palaikymo komanda renkasi? biggrin.gif

O manyje permainos rolleyes.gif kai laukiausi dukrytes, niekaip negalejau isivaizduoti, kad manyje yra kudikis, ypac pradzioj, pilvo nera, judesiu nera, kitos kalbedavo su pilvuku, o man niekad neiseidavo.. Per didele paslaptis man tas kudikis atrode, jausdavausi siek tiek kalta. O dabar pagavau save kalbancia su dviem dar net neaisku ar esanciais burbuliukais, glosciau pilva ir pasakojau apie musu namus, kiema su batutu,ciuozykla,supynem ir smelio deze, be galo juos mylinti teti, sese ir senelius.. Ech wub.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 06, 15:10)
Triumfante, Tavo paveiksliukas jėgovas  thumbup.gif
Papildyta:

Tu manęs neklausk, visi imuniniai tyrimai X-failai, man blondinei nesuprantami  rolleyes.gif
Jie atrodo taip:
Mano:
Antikūnų dėl nevaisingumo nustatymas moterims
AK prieš zona pellucida NEIGIAMAS
AK prieš Theca ląsteles (kiaušidės) NEIGIAMAS
AK prieš placentą NEIGIAMAS
AK prieš gimdą NEIGIAMAS
MB:
Antikūnų dėl nevaisingumo nustatymas vyrams
AK prieš Leydig'o ląsteles (sėklidės) NEIGIAMAS
T.y. mūsų tyrimai labai gerai.

Bet, vadinasi, ir vyrui ir moteriai gali būti antikūnai prieš savo paties organus  doh.gif

Vau, nu afigenai is viso. Tikiuos, kad neprireiks i tai gilintis, bet gerai, kad suzinojau, jei kartais.. Vis ne Gorgis doh.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 15:23)
Na cia galima interpretuoti visaip ax.gif , man mano planas A buvo galbut pries daug metu, kai bandem naturaliai, tai dabar bus B, arba pvz A buvo, kai tikejausi ivf pries metus, bet nusitese iki dabar, arba kai tikejausi zvieziu, o dabar bus snaigutes, arba, tai tiesiog PLANAS Baby!  biggrin.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 03:02)

Esposa, tiksi laikas ir tavo, greit vel zingsniuosi i prieki.  smile.gif  4u.gif

ai man dar toli iki 17d.ir dar neaisku ka pasakys,gal sakys nereik tos tavo LAP.
dabar as dziaugiuosi uz musu merginas mirksiukas.gif

QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 10:10)
As  dabar  skaitau  ir  nelabai  suprantu  ar yra  galimybe  issiaiskinti  kodel nepavyko IVF,  nes  kai  as  paklausiau  savo  gydytojos  po  pirmojo  nepavykusio  IVF  kodel  nepavyko kokios galejo buti  priezastys  ji  man  atsake  kad  i  si  klausyma  man  niekas  nesuras  atsakymo.

man ir jokiu paaiskinimu nebuvo.toks vaizdas,kad pati turi ziuretis ir ieskot priezasciu.bet cia ju darbas turetu but o ne musu. doh.gif

KITTY taip ir toliau bendrauk su maziukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 14:46)
Atiloja, nelabai supratau kodel? Buvo virs 40 ir nerode vaiduoklio kai leidaisi pregnyla? g.gif  Ar as kazka nesupratau blush2.gif

tai kad kas cia gero jei vaiduokliuoja nuo Ovitrelle?, nebent pasiziureti malonu ir gily pagalvoti, kad tai mano 2 juosteliu testas... blush2.gif

nerode NT jokio vaiduoklio, nors pirkausi viola 4u.gif as tiesiog zinau toki dalyka, kad ne pas visas HCG i slapima issiskiria ir todel NT gali nieko nerodyti 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 15:40)
*O manyje permainos rolleyes.gif kai laukiausi dukrytes, niekaip negalejau isivaizduoti, kad manyje yra kudikis, ypac pradzioj, pilvo nera, judesiu nera, kitos kalbedavo su pilvuku, o man niekad neiseidavo.. Per didele paslaptis man tas kudikis atrode, jausdavausi siek tiek kalta. O dabar pagavau save kalbancia su dviem dar net neaisku ar esanciais burbuliukais, glosciau pilva ir pasakojau apie musu namus, kiema su batutu,ciuozykla,supynem ir smelio deze, be galo juos mylinti teti, sese ir senelius.. Ech wub.gif
**Vau,  nu afigenai is viso. Tikiuos, kad neprireiks i tai gilintis, bet gerai, kad suzinojau, jei kartais.. Vis ne Gorgis doh.gif
thumbup.gif  thumbup.gif

* wub.gif
** blogiausiai siuose tyrimuose (LT) yra tai, kad nelabai kas gali paaiskinti ir paskirti gydyma doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 10:11)
Terziuk, laikykis, spaudziu kumstukus dar stipriau ir laukiu skaiciuku.  wub.gif
As su testais niekada nedraugavau, didelio pasitikejimo man jie nekelia.  schmoll.gif

Delena, laukim skaiciuku ir stenkimes islikti ramios.  4u.gif

Rytoj skaiciukus kartosiu wub.gif Bet turejau siandien daryti, dabar stogas jau plaukioja nuo nezinios doh.gif
Merginos, ryt vaziuoju pas Bikova, jei kam ko reikia, parvesiu. 4u.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 06, 10:35)

nekantrioji, o tavo skaiciukas visdelto buvo iki 5?

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 14:32)

tai ar nors viena V padarei??

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 14:38)

Kaip graziai kalbi su vaikuciais!! Laabai graziai. O crinona matyt apsisavina. Beto, tu dar jo mazai kisai. Pala antros savaites, tada gali po maziuka pradeti kritalioti.

Atsakyti