Panos, ar mes laukiame kurios nors senbuves hcg? Tiek nariu apacioje, tiek maciau tik kai laukem Afrodites arba Cito rezultatu
greitai prisipazistat, kieno palaikymo komanda renkasi?
O manyje permainos
kai laukiausi dukrytes, niekaip negalejau isivaizduoti, kad manyje yra kudikis, ypac pradzioj, pilvo nera, judesiu nera, kitos kalbedavo su pilvuku, o man niekad neiseidavo.. Per didele paslaptis man tas kudikis atrode, jausdavausi siek tiek kalta. O dabar pagavau save kalbancia su dviem dar net neaisku ar esanciais burbuliukais, glosciau pilva ir pasakojau apie musu namus, kiema su batutu,ciuozykla,supynem ir smelio deze, be galo juos mylinti teti, sese ir senelius.. Ech
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 06, 15:10)
Triumfante, Tavo paveiksliukas jėgovas
Papildyta:
Tu manęs neklausk, visi imuniniai tyrimai X-failai, man blondinei nesuprantami
Jie atrodo taip:
Mano:
Antikūnų dėl nevaisingumo nustatymas moterims
AK prieš zona pellucida NEIGIAMAS
AK prieš Theca ląsteles (kiaušidės) NEIGIAMAS
AK prieš placentą NEIGIAMAS
AK prieš spermatozoidus NEIGIAMAS
AK prieš gimdą NEIGIAMAS
MB:
Antikūnų dėl nevaisingumo nustatymas vyrams
AK prieš spermatozoidus NEIGIAMAS
AK prieš Leydig'o ląsteles (sėklidės) NEIGIAMAS
T.y. mūsų tyrimai labai gerai.
Bet, vadinasi, ir vyrui ir moteriai gali būti antikūnai prieš savo paties organus
Vau, nu afigenai is viso. Tikiuos, kad neprireiks i tai gilintis, bet gerai, kad suzinojau, jei kartais.. Vis ne Gorgis
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 15:23)
Na cia galima interpretuoti visaip
, man mano planas A buvo galbut pries daug metu, kai bandem naturaliai, tai dabar bus B, arba pvz A buvo, kai tikejausi ivf pries metus, bet nusitese iki dabar, arba kai tikejausi zvieziu, o dabar bus snaigutes, arba, tai tiesiog PLANAS Baby!