Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 06, 10:49)
tai man si atsakyma ir pasake kas dare ivf,bet man toki atsakymai nepatinka,nes i visus klausimus yra atsakymai,tik aisku,kuo giliau i miska,tuo daugiau medziu...

Deja, vaisingumo klinikos nesėkmių priežasčių nelabai ieško, paprasčiau nurašyti pono dievo klaidoms doh.gif O priežasčių reikia ieškoti, ieškoti ir ieškoti...
Mano gydytoja pasakojo, viena pacientę apturėjo krūvą nesėkmingų IVFų, dabar padarė naujuosius SORPO antikūnių tyrimus, ir rado antikūnius prieš kiaušidės - tai reiškia, kad ir negalėjo pavykti.
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 10:48)
Santariskese tyrimo atsakymas buna apie pietus jei ryte priduodi. Dufastonas, tai progesteronas,man anksciau skirdavo Dufastona, nes PRG sokinedavo. Tai mazas, tai normalus...Taip, Crinonas krenta, tai ir galvoju... g.gif

bet duphastono kraujas nerodo, todel PRG ir gali buti mazesnis, nei noretusi 4u.gif o crenono, nepamenu, ar kraujas rodo, kai daraisi PRG tyrima (bet gali uzklausti O.K. - tikrai pasakys) 4u.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 10:56)
nu ką , prasikankinau vakar vėl..matyt, tie skysčiai..Skrandžio skausmas, pykinimas, viduriavimas, šaltrėtis... matyt, man ten dirgina vidaus organus unsure.gif  Šiandien kol kas geriau.

vargsiuke console.gif sveikatytes tau ir nepamirsk daug skysciu vartoti 4u.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 09 06, 12:54)
Delena tau ovitreli leidžia, nes tai yra neštumo hormonas, jis ale turėtų padėti įsitvirtinti embrionui, bet kiek žinau moksliniais tyrimai tai nepagrįsta, kad padeda padidinti šansą.. bet tikrai nepakenks...

drinks_cheers.gif
prisiminiau - as pregnyl leidausi 4u.gif I tavo gydytoja Delena, daznai sita triuka daro drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 06, 13:12)
Deja, vaisingumo klinikos nesėkmių priežasčių nelabai ieško, paprasčiau nurašyti pono dievo klaidoms  doh.gif  O priežasčių reikia ieškoti, ieškoti ir ieškoti...
Mano gydytoja pasakojo, viena pacientę apturėjo krūvą nesėkmingų IVFų, dabar padarė naujuosius SORPO antikūnių tyrimus, ir rado antikūnius prieš kiaušidės - tai reiškia, kad ir negalėjo pavykti.

Kaip suprast prieš kiaušides? Tai čia moters antikūnai prieš savo pačios organus? Nieko nesuprantu, prieš spermą būtų aišku, o kaip čia suprast? O tokiu atveju galima tuos antikūnus sumažinti?
Papildyta:
Ačiū, Atiloja 4u.gif

Pelargonija, o tu tą tyrimą dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 06, 13:17)
prisiminiau - as pregnyl leidausi  4u.gif I tavo gydytoja Delena, daznai sita triuka daro  drinks_cheers.gif  4u.gif

O tu nedarei testo, gal ir vaiduokliai buvo?

Tai va tas vaiduokliukas ir yra Ovitrelle turbut blush2.gif
Atsakyti
Beta, gal suveike 3V? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 13:47)
O tu nedarei testo, gal ir vaiduokliai buvo?

Tai va tas vaiduokliukas ir yra Ovitrelle turbut  blush2.gif

dariau - nieko nebuvo, o skaiciukai buvo virs 40 mirksiukas.gif pirma kart agyvenime, bet uztat zinau, kodel smile.gif
o tau NT vaiduokliauja - geras zenklas mirksiukas.gif (tfu tfu tfu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 06, 14:06)
Beta, gal suveike 3V?  ax.gif  4u.gif

Nea, nifiga niekas neveikia schmoll.gif Kaip matau, prasideda linksmoji dalis doh.gif Cia ta, kuria planuoji planuoji, o gaunasi kaip tas kur aukstai kad nori biggrin.gif Nu bet gal susimils nelabosios ir parsivilks neuzilgo unsure.gif Nes kitaip jau pradesiu parintis, kad koki gyvunijos pasauli ten uzsiveisiau, prisiauginau kokiu cistu ir nesamone gaunas........

Terziau, man labai gaila tavo galvos, bet sveikinu su pirmaisiais nestumo pozymiais thumbup.gif Nieko jie malonaus, bet pati norejai, taigi prasom lotuliukas.gif
Atsakyti
Betut, linkiu greiciau sulaukti 4u.gif

Derektyvas: kur dingsta mano crinonas? biggrin.gif niekas nekrenta, apatiniai svarus.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 06, 14:38)
Betut, linkiu greiciau sulaukti 4u.gif

Derektyvas: kur dingsta mano crinonas? biggrin.gif niekas nekrenta, apatiniai svarus.

man lygiai tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 06, 14:32)
Nea, nifiga niekas neveikia  schmoll.gif

Terziau, man labai gaila tavo galvos, bet sveikinu su pirmaisiais nestumo pozymiais  thumbup.gif  Nieko jie malonaus, bet pati norejai, taigi prasom  lotuliukas.gif

Tai spaudziu kumstukus, kad greiciau pareitu. mirksiukas.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

Kitty, tai gal pasisavini. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 06, 14:32)
dariau - nieko nebuvo, o skaiciukai buvo virs 40  mirksiukas.gif pirma kart agyvenime, bet uztat zinau, kodel smile.gif
o tau NT vaiduokliauja - geras zenklas  mirksiukas.gif (tfu tfu tfu)  4u.gif

Atiloja, nelabai supratau kodel? Buvo virs 40 ir nerode vaiduoklio kai leidaisi pregnyla? g.gif Ar as kazka nesupratau blush2.gif

tai kad kas cia gero jei vaiduokliuoja nuo Ovitrelle?, nebent pasiziureti malonu ir gily pagalvoti, kad tai mano 2 juosteliu testas... blush2.gif
Atsakyti
Delena, pasidarykite hcg ir bus ramu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti