Sveikutes
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 01, 19:41)
Siandien buvo tikras kosmaras, vaziavau daryti IVF, tai galiausiai baigesi tuo, kad dare su narkoze ir dar atrado kad antra gimda turi isejima i isore, nes isodino butent i ja... visi sokiruoti, nes laparaskopijos ir gimdos nuotraukos rode jog yra dvi gimdos, bet is ju tik viena uzsibaigianti kakleliu ir turi susisiekima su isore. abi turi po viena kiauside ir kiausintaki. va kokios naujienos..
puse embrionu uzsalde, puse paliko auginti iki blastocistu, antradieni kels i kita gimda viena arba du
tikiuosi bent kurioj nors gimdoj prigis.
nu ir istorija
bet svarbu grazi pabaiga
QUOTE(Magreco @ 2012 09 01, 23:02)
Grįžtu į jūsų gretas. Prisiverčiau neskaityti forumo ir padaryti TIKRĄ PERTRAUKĄ, kad tikrai atsijungčiau nuo visko
Tai ji baigiasi ir bandysim darytis II IVF. Tikiuosi, šį kartą daugiau sekmės bus, nes kažkaip šį kartą labai bijau... net nežinau kodėl...
sveika sugrizus
ir kuo greiciau nesdinkis is cia i
skyreli
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 02, 09:36)
aš šiek tiek šoke po šios nakties
atsibudau 3 val, juodai noriu į wc, nueinu ir..nieko nepadarau. pūslė, atrodo, plyšta, sėdžiu, nežinau, ką daryti, pusvalandį prasikankinau, paskui po lašiuką išspaudžiau kažkaip, bet kiaušides pradėjo labai skaudėti nuo to spaudimo.
man tai cia labai panasu i hiperstimuliacijos pozymius
butinai pasirodyk gydytojui
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 02, 11:15)
Mano skrandyje jau irgi neramumai dedasi, prasideda ir man jauduliai.
Net pikta siandien ant saves, raminu, raminu visas, o pati naktimis prabudineju..kai arteji, pasirodo kazkaip nebetokios tos bites ramios.
Bet laikysiu fronta kiek galesiu.
mes tau padesim istverti ir atrasti vidine ramybe
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 02, 12:00)
O mes jau šiandien važiuojam į Rygą, o rytoj ryte , tikiuosi, man įkels mano katiniukus
sekmes didziausios tau siendien ir laukiu graziu naujienu
QUOTE(esposa @ 2012 09 02, 12:35)
PEPE as tai laukiu vizito pas gydytoja 17d ,tai matysim ka man pasakys.
ir as su nekantrumu laukiu tavo vizito
QUOTE(taitiek @ 2012 09 02, 12:58)
Pas mane siandein 6dpi pojuciu jokiu,jokiu tepliojimu,krutine subliuskus tik vienas ,kad labai musa karstis labai prakaituoju,tiesiog nespeju valyti veido nuo prakaito
bet tai tikriausiai nuo vaistu.
priskiriame
pozymiams
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 03, 08:53)
Pagalaiu prisiverciau prisiregistruoti jusu skyrelyje, nes gal taip bus lengviau iskesti tas laukimo dienas. As dabar gyvenu laukimu, siandien 7dpi ir antrasis IVF bet ir vel manau nepavykes nes jokiu nestukiu pozymiu nejauciu visiskai ar yra kam taip buve kad nieko nejautet bet vis del to
tikek savo mazyliais
QUOTE(Delena @ 2012 09 03, 09:35)
As dariausi Vilniuje Baltijos Amerikos klinikoje.
Man ten gydytoja labai patinka, superine, ir atvaziuoja savaitgaliais ir priima, kai pilnas uzrasimas tai papildomai, ji zino mano sunkia situacija.
superine gydytoja
as pas ja savo 1 IVF'a dariausi
QUOTE(Camella @ 2012 09 03, 09:46)
labas rytas merginos
ilga laika buvau slapta jusu skyrelio skaitytoja
dziaugiaus ir liudejau kartu su jumis... bet vis tik tikejau kad taip ir liksiu paslaptingoji, bet... nedrasiai jungiuosi prie jusu
pirmas ivf mano, pries tai turejom 2 iui, tai po nepavykusio 2 iui nusprendem eit ant rimtesnio reikalo
pradzia padaryta, jau 5 diena kaip badausi... tik vat man klausimas toks neduoda ramybes, is vyro sperma paima pries punkcija? ar jam reikia pasitvarkyti per punkcija?
sveika prisijungus ir svarbiausia - ne ilgam
Papildyta:
Mergaites, visoms po apkabinima ir bucki
Papildyta:
Triumfante, uz namucius