QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 04:42)
O man rytoj, tai 12 DPI kraujas, p pilva man skauda jau nuo 7 DPI. Na ka, belieka laukti rytojaus, jei nebus mm...Bet as jau nebetikiu kad bus skaiciukai dideli, nes tikrai su Ovitrelle jei buciau tai butu ryski juosta
laikykis,nemanau,kad jei kas tu ju greit sulauksi,nes kai manieji gydytojai sake,nutraukus vaistus,mazdaug po savaites prasides mmm...po pirmo mano nenusisekusio ivf,prasidejo po 6 dienu mmm....bet su tavim dar neaisku,nenukabink nosikes,tikek,kad tu
Papildyta:
[quote=Terze,2012 09 06, 05:46]
aciukas mieloji,ziuresiu tikrai kazka,nenuleisiu ranku ir teks tirtis rimciau,nei laukti tik sekancio karto ir be reikalo deti snaigutes..
O tavo galvytes skausmai ir t.t. tai zinok normalu,as su tokiais galvos skausmais isvaiksciojau apie 3 menesius su savo pirmaja,buvo nepakeliami skausmai,cia nestukems taip buna
Papildyta:
[quote=errachka,2012 09 06, 05:47]
mieloji, laikyyyyykis
aciu pupa,laikausi,siandien jau biski kita savijauta nei vakar,aisku,sirdi dar sunku,bet reik stotis vel ant koju..
Papildyta:
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 06:10)
As dabar skaitau ir nelabai suprantu ar yra galimybe issiaiskinti kodel nepavyko IVF, nes kai as paklausiau savo gydytojos po pirmojo nepavykusio IVF kodel nepavyko kokios galejo buti priezastys ji man atsake kad i si klausyma man niekas nesuras atsakymo.
labukas,as manau,kad visada atsakymas slypi kazkur del visko,tik paprasta gine to negali atsakyti,nes ne jos nosei..po pirmo nepavykusio,mums ir taip sake,net Amerika negali pasakyti,kodel nepavyko..tikras briedas..yra begale tyrimu,kuriuos reiketu atlikti ir tikrai galima rasti priezastis na cia mano nuomone sei dienai