Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 06:44)
Labas rytas 4u.gif

Siandien pasidariau testa, tai storas vienas bruksniukas, o kito tik vaiduokliukas. Taciau tai nuo Ovitrelle, nes ji leidziuos kasdien Jei butu didesni skaiciukai, tai ir bruksniukas butu ryskus. Mano testas 10 UI jautrumo, tai jei vaiduokliukas, tai gal bus kokie 3-5, o tai aisku, kad Ovitrellis verysad.gif  (11 DPI)
cry.gif  Pilva tempia...Oj kaip sunku.

man testa leido tik po 13-14d darytis nuo isodinimo,
reikejo is kart krauja darytis ir nesikankint, su tais testais vienas galvos skausmas, gal jis nerodo, o tu jau pergyveni kad nepasiseke..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 06, 07:18)
man testa leido tik po 13-14d darytis nuo isodinimo,
reikejo is kart krauja darytis ir nesikankint, su tais testais vienas galvos skausmas, gal jis nerodo, o tu jau pergyveni kad nepasiseke..

4u.gif

O man rytoj, tai 12 DPI kraujas, p pilva man skauda jau nuo 7 DPI. Na ka, belieka laukti rytojaus, jei nebus mm...Bet as jau nebetikiu kad bus skaiciukai dideli, nes tikrai su Ovitrelle jei buciau nestuke.gif tai butu ryski juosta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 07:42)
O man rytoj, tai 12 DPI kraujas, p pilva man skauda jau nuo 7 DPI. Na ka, belieka laukti rytojaus, jei nebus mm...Bet as jau nebetikiu kad bus skaiciukai dideli, nes tikrai su Ovitrelle jei buciau  nestuke.gif tai butu ryski juosta verysad.gif

na pradzioj nuo ovitrelle rodo juosta, paskuui ne. kelintas tau IVF?
Atsakyti
[quote=dina30,2012 09 05, 15:11]

[/quote]

[quote=stryga,2012 09 05, 15:16]

[/quote]

Aciu! wub.gif

[quote=KittyKitty,2012 09 05, 15:21]

[/quote]
Zinai, turejau tokia nuojauta, kad sunki pradzia, gera pabaiga!!! Viskas blogai nebuna! wub.gif

[quote=simbute,2012 09 05, 16:02]

[/quote]

[quote=*Iris*,2012 09 05, 16:10]

[/quote]

[quote=egk,2012 09 05, 16:13]

[/quote]

wub.gif Aciu merginos wink.gif

[quote=Atiloja,2012 09 05, 16:15]
Terziuk, prasivalyk az 4u.gif
[/quote]

Aha, jau 4u.gif

[quote=GingerBella,2012 09 05, 17:26]

[/quote]
Kumstukai uz desimtuka wink.gif
O kada skrendi i LT?

[quote=nekantrioji:),2012 09 05, 18:33]
4u.gif as kadangi paskutine,tai kaip ir pagal plana-nepavyko man ir sis kartas..jau atraudojau,ka padarysi....trinkite mane is sarasu...
merginos su patirtim,kokius tureciau atlikti tikslius tyrimus,kad issiaiskinti problema?plyyyyyzzz help!!!! verysad.gif verysad.gif
[/quote]

Labai labai uzjauciu 4u.gif Kaip ir merginos minejo, nieko nelaukus, su siomis mmm siusciau i GR. As taip padariau po savo 2 nesekmingo. Paziurek, uztruko 8men iki kol atsistojau ant sekancio laiptelio... taip, kad tikek ta GR, paskaityk ju psl locus medicus ir nedvejok!

[quote=Pepe/ilgakojine,2012 09 05, 23:30]

[/quote]

Dziaugiuosi uz palenkta vyra wink.gif !

[quote=Delena,2012 09 06, 06:44]

[/quote]

Patarciau nesikankinti, o pasidaryti hcg. Sekmes dideliausios! 4u.gif

Merginos, o as is pelenu atsikeliau.... Vakar miriau nuo galvos skausmo.. Tikrai, galvojau, kad karahiri bus...Ryte dar dar pasedejau, o nuo piet-lavonas, ir taip skaudejo, net dantis.. Siandien jauciuosi kaip girta...kaip su didelem pagiriom... Pergyvenu. Pasimatavau temperatura, 37... Tai tikiuosi mano zuikiciams tai neitakojo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 09 05, 17:26)

4u.gif

laukiam punkcijos bigsmile.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 18:33)
:

mieloji, laikyyyyykis unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

testais iki galo negalima pasitiketi schmoll.gif man 11 dpi nieko nerode...taip kad islauk rytojaus hcg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 06, 08:47)
mieloji, laikyyyyykis unsure.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

testais iki galo negalima pasitiketi schmoll.gif man 11 dpi nieko nerode...taip kad islauk rytojaus hcg 4u.gif

Tikiuosi dabar graziai atsakysiu.
As testo iki siolei nedariau.. net ir turedama hcg... vidurius susuka, kai pagalvoju, kad as ji daryciau... Simtus ju padarius, matyt galvoj jau problema... O turejau as ju visa maisa... dabar jau nedraugauju su jais...
Delena, ka pakeis ta viena diena, jei islauksi penktad., pasidaryk hcg dabar! Nulek i Geromeda, per 2 val gausi atsakyma. Tik butinai iki 12 turi buti, paskui jau gal ir negausi ta pacia diena. Jie iki 15val berods dirba. Kainuoja 33lt.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 06, 09:00)
Nulek i Geromeda, per 2 val gausi atsakyma. Tik butinai iki 12 turi buti, paskui jau gal ir negausi ta pacia diena. Jie iki 15val berods dirba. Kainuoja 33lt.

Zinokyte, islauksiu rytojaus, nes gyvenu uz Vilniaus, tai nelanai man...vyras paeme mano masina ir i darba isvaziavo...O rytoj jau jen neateis mm... nuvaziusiu, nes ir Santariskese man viskas puse kainos, as dar noriu E2 ir PRG paziureti, nes mani situacija tokia... jei nepavyko, tai zinosiu, gal hormonai buvo netvarkoje...Man labai labai sunku islaukti be to ir bijau as tos dienos doh.gif Rytoj arba verksiu arba dziaugsiuos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 08:05)
Zinokyte, islauksiu rytojaus, nes gyvenu uz Vilniaus, tai nelanai man...vyras paeme mano masina ir i darba isvaziavo...O rytoj jau jen neateis mm... nuvaziusiu, nes ir Santariskese man viskas puse kainos, as dar noriu E2 ir PRG paziureti, nes mani situacija tokia... jei nepavyko, tai zinosiu, gal hormonai buvo netvarkoje...Man labai labai sunku islaukti be to ir bijau as tos dienos doh.gif Rytoj arba verksiu arba dziaugsiuos... blush2.gif

As dabar skaitau ir nelabai suprantu ar yra galimybe issiaiskinti kodel nepavyko IVF, nes kai as paklausiau savo gydytojos po pirmojo nepavykusio IVF kodel nepavyko kokios galejo buti priezastys ji man atsake kad i si klausyma man niekas nesuras atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 09:10)
As  dabar  skaitau  ir  nelabai  suprantu  ar yra  galimybe  issiaiskinti  kodel nepavyko IVF,  nes  kai  as  paklausiau  savo  gydytojos  po  pirmojo  nepavykusio  IVF  kodel  nepavyko kokios galejo buti  priezastys  ji  man  atsake  kad  i  si  klausyma  man  niekas  nesuras  atsakymo.

Na taip, niekas negali pasakyti, taciau jei PRG mazas, tai reiskia kad nepasisavina, gal ir tai trugdo... g.gif Nezinau, rusiskuose forumuose skaiciau, kad hormonus daro isidinimo diena, tada dar 7 DPI. o pas mus tai nepraktikuoja...
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 05, 20:57)
4u.gif laikysiu kumstukus  4u.gif primink kurioje klinikoje ir pas koki gydytoja  4u.gif

2 IVF Northway klinikoje pas R. Žiobakienę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka111: 06 rugsėjo 2012 - 09:09
Terziuk, laikykis, spaudziu kumstukus dar stipriau ir laukiu skaiciuku. wub.gif
As su testais niekada nedraugavau, didelio pasitikejimo man jie nekelia. schmoll.gif

Delena, laukim skaiciuku ir stenkimes islikti ramios. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 23:30)
Skaiciau, kad jis ten moterim klamydia tiria tik is menesiniu kraujo (ne tepinelio),o vyram irgi galima is spermos klamydia istirti. Kazin ar jie ir sperma pas graikus siuncia

butent i GR ir siuncia, tik kaina ne tokia, kaip mes pacios siustumeme smile.gif 4u.gif
as dariausi beveik visus, bet jis vietoje, is situacijos sprendzia, ka reikia daryti, o ko ne 4u.gif
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 06, 00:09)
g.gif net idomu pasidare kas cia tas dr.Gorgy,aisku apie ji nieko nesuzinojau ,bet va kur kvalifikacija igijo tai apsalau

blink.gif as irgi blink.gif bet Gorgis jis tikrai ne anglas, gal koks indas? g.gif

Siandien pasidariau testa, tai storas vienas bruksniukas, o kito tik vaiduokliukas. Taciau tai nuo Ovitrelle, nes ji leidziuos kasdien Jei butu didesni skaiciukai, tai ir bruksniukas butu ryskus. Mano testas 10 UI jautrumo, tai jei vaiduokliukas, tai gal bus kokie 3-5, o tai aisku, kad Ovitrellis verysad.gif  (11 DPI)
cry.gif  Pilva tempia...Oj kaip sunku.

pasidaryk kraujuka be jokiu atsikalbinejimu 4u.gif as per kazkuri isodinima irgi leidausi tik ne ovitreli, o kazkoki kitoki vaistuka (tuo paciu tikslu), tai mano skaiciukai buvo virs 40, bet NT nerode nieko mirksiukas.gif taip kad tikek savo burbuliukais ir laukiam graziu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 09:05)
nuvaziusiu, nes ir Santariskese man viskas puse kainos, as dar noriu E2 ir PRG paziureti, nes mani situacija tokia... jei nepavyko, tai zinosiu, gal hormonai buvo netvarkoje...Man labai labai sunku islaukti be to ir bijau as tos dienos doh.gif Rytoj arba verksiu arba dziaugsiuos... blush2.gif

o jie atsakymus ta pacia diena duoda?
ir kodel tu sugalvojai, kad tau su hormonais blogai? nes crenonas krito? 4u.gif
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 09:10)
As  dabar  skaitau  ir  nelabai  suprantu  ar yra  galimybe  issiaiskinti  kodel nepavyko IVF,  nes  kai  as  paklausiau  savo  gydytojos  po  pirmojo  nepavykusio  IVF  kodel  nepavyko kokios galejo buti  priezastys  ji  man  atsake  kad  i  si  klausyma  man  niekas  nesuras  atsakymo.

galima, labai daug pasako Gorgis 4u.gif
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 09:24)
Na taip, niekas negali pasakyti, taciau jei PRG mazas, tai reiskia kad nepasisavina, gal ir tai trugdo... g.gif Nezinau, rusiskuose forumuose skaiciau, kad hormonus daro isidinimo diena, tada dar 7 DPI. o pas mus tai nepraktikuoja...

nepamenu gerai kaip del crenono, bet duphastono PRG tyrimas tikrai nerodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(milka111 @ 2012 09 06, 10:08)
2 IVF Northway klinikoje pas R. Žiobakienę  rolleyes.gif

4u.gif aciu 4u.gif

Visoms senbuvems po oro_buckis.gif o toms, kurios ne taip dar uzsisedejusios, po apkabinima 4u.gif
Atsakyti