Sveikutes
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 23:30)
Skaiciau, kad jis ten moterim klamydia tiria tik is menesiniu kraujo (ne tepinelio),o vyram irgi galima is spermos klamydia istirti. Kazin ar jie ir sperma pas graikus siuncia
butent i GR ir siuncia, tik kaina ne tokia, kaip mes pacios siustumeme
as dariausi beveik visus, bet jis vietoje, is situacijos sprendzia, ka reikia daryti, o ko ne
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 06, 00:09)
net idomu pasidare kas cia tas dr.Gorgy,aisku apie ji nieko nesuzinojau ,bet va kur kvalifikacija igijo tai apsalau
as irgi
bet Gorgis jis tikrai ne anglas, gal koks indas?
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 06:44)
Siandien pasidariau testa, tai storas vienas bruksniukas, o kito tik vaiduokliukas. Taciau tai nuo Ovitrelle, nes ji leidziuos kasdien Jei butu didesni skaiciukai, tai ir bruksniukas butu ryskus. Mano testas 10 UI jautrumo, tai jei vaiduokliukas, tai gal bus kokie 3-5, o tai aisku, kad Ovitrellis
(11 DPI)
Pilva tempia...Oj kaip sunku.
pasidaryk kraujuka be jokiu atsikalbinejimu
as per kazkuri isodinima irgi leidausi tik ne ovitreli, o kazkoki kitoki vaistuka (tuo paciu tikslu), tai mano skaiciukai buvo virs 40, bet NT nerode nieko
taip kad tikek savo burbuliukais ir laukiam graziu skaiciuku
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 09:05)
nuvaziusiu, nes ir Santariskese man viskas puse kainos, as dar noriu E2 ir PRG paziureti, nes mani situacija tokia... jei nepavyko, tai zinosiu, gal hormonai buvo netvarkoje...Man labai labai sunku islaukti be to ir bijau as tos dienos
Rytoj arba verksiu arba dziaugsiuos...
o jie atsakymus ta pacia diena duoda?
ir kodel tu sugalvojai, kad tau su hormonais blogai? nes crenonas krito?
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 06, 09:10)
As dabar skaitau ir nelabai suprantu ar yra galimybe issiaiskinti kodel nepavyko IVF, nes kai as paklausiau savo gydytojos po pirmojo nepavykusio IVF kodel nepavyko kokios galejo buti priezastys ji man atsake kad i si klausyma man niekas nesuras atsakymo.
galima, labai daug pasako Gorgis
QUOTE(Delena @ 2012 09 06, 09:24)
Na taip, niekas negali pasakyti, taciau jei PRG mazas, tai reiskia kad nepasisavina, gal ir tai trugdo...
Nezinau, rusiskuose forumuose skaiciau, kad hormonus daro isidinimo diena, tada dar 7 DPI. o pas mus tai nepraktikuoja...
nepamenu gerai kaip del crenono, bet duphastono PRG tyrimas tikrai nerodo
Papildyta:
QUOTE(milka111 @ 2012 09 06, 10:08)
2 IVF Northway klinikoje pas R. Žiobakienę
aciu
Visoms senbuvems po
o toms, kurios ne taip dar uzsisedejusios, po apkabinima