Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

Nekantrioji, o per pirmaji IVF panasiai viskas vyko? O kodel is Egipto sunku issiusti, del sistemos yra kokiu nors niuansu? O tu ten daraisi valdiskoje klinikoje ar privacioje?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 05:35)

Aciu, Pepe, o ka tavo nuojauta sako del mano tolesnio gyvenimo?  bigsmile.gif
O kelinta diena implantuojasi blastukes? 2-5? Kada anksciausiai normalu daryt testa? T sake po 10 dienu, bet Bykova liepe kiek imanoma anksciau g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Blastukes 1-5d. implantuojasi. Man Zlin liepdavo 14d. laukti, bet T ansktesnis. Jei del Bykovos tikrinsies, ar ne 8d. liepe pasitikrinti. Terze tai 7 tikrinos.
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 06:53)
aciu mergaites 4u.gif
Leiliuke,dukra turiu is apirmos santuokos,o va antroj nieko nesigauna normaliai pastoti,nes turim problemu is vyro puses,o va vaisinant is mano puses..

OOOO....egzotiskoje salyje gyvenat mirksiukas.gif Net nebuciau pagalvojus, kad ten IVF galima g.gif Gaila del nepavykusio....tikekimes kitas kartas bus laimingas 4u.gif
O registruotu pastu irgi sunkokai?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 15:58)
Nekantrioji, o per pirmaji IVF panasiai viskas vyko? O kodel is Egipto sunku issiusti, del sistemos yra kokiu nors niuansu? O tu ten daraisi valdiskoje klinikoje ar privacioje?

na pirmojo tai net nenoriu prisiminti,nes ten buvo kaip kazkoks zaidimas,nes apsoliuciai jokiu tyrimu nedare...cia kitaip,privacioj mes darem...o del to siuntimo,nezinau,kazkaip man atrodo labai toli o be to tas kraujukas gali ir sugesti,nezinau labai nepatikima man

Esposa,aciu verysad.gif
pries tai pora naktu sapnavau labai blogus sapnus,viena nakti kad skendau,o sianakt kad uzejo kazkoks viesulas kazkas tipo kaip anatolijus ir as taip stipriai laikiausi i tvora isikibusi ir mano glebi lyg tai mergaite buvo,lyg tai mano mociute a.atelsi..bet nezinau,manau kad ji man isspruko is ranku,nes prabudau visa slapia ir besimelzdama..zodziu...atsiprasau,kad sugadinau visoms nuotaika skyrelio,toks gyvenimas,ne vien dziaugsmas mus lydi...
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 18:33)
4u.gif as kadangi paskutine,tai kaip ir pagal plana-nepavyko man ir sis kartas.

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 05, 16:13)
laikykis  4u.gif

verysad.gif kaip nors..sirdi tik guodzia,kad dar turiu 4 snaigutes wub.gif ,gal but ten bus lemtingasis kartas
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 19:22)
verysad.gif kaip nors..sirdi tik guodzia,kad dar turiu 4 snaigutes wub.gif ,gal but ten bus lemtingasis kartas

Na va, reikejo pradeti nuo geriausio 4u.gif super, kad turi snaigyciu,aisku, kad tada tikrai yra vilciu 4u.gif

Neturiu po nosim zemelapio, o geografija nera mano stiprioji sritis, bet labai abejoju,ar butu taip jau toli, lyginant su LT g.gif ar ne arciau netgi?
Papildyta:
Paziurejau, siaip tai tarp Egipto ir Graikijos beveik per puse mazesnis atstumas negu tarp Lietuvos ir Graikijos
Papildyta:
Pepe, aciu, taip, Bykova man liepe 8, bet ji dar nezinojo, kad blastos bus.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 16:35)
Na va, reikejo pradeti nuo geriausio 4u.gif  super, kad turi snaigyciu,aisku, kad tada tikrai yra vilciu 4u.gif

Neturiu po nosim zemelapio, o geografija nera mano stiprioji sritis, bet labai abejoju,ar butu taip jau toli, lyginant su LT g.gif  ar ne arciau netgi?
Papildyta:
Paziurejau, siaip tai tarp Egipto ir Graikijos beveik per puse mazesnis atstumas negu tarp Lietuvos ir Graikijos
Papildyta:
Pepe, aciu, taip, Bykova man liepe 8, bet ji dar nezinojo, kad blastos bus.

ziuresim,uz kurio cia galo stvertis,siandien sunkiai kazkas galvojasi....
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 17:35)
Delena, man nuo utrogestano (progesterono) sualergizavo, tai dabar ir to crinone bijau .

Del Dufastono negaliu nieko patarti, niekada jo negeriau.

man nuo Crinono niezulis prasidejo,dabar Utrogestana israse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 10:10)
Milka, dek du 3 dienu, sako kuo maziau paauginti, t.y. kuo maziau lasteliu turi, tuo geriau bei uzsaldyma ir atsildyma lengviau pernesa.  4u.gif

na va dabar visai pasimeciau, gyd siulo auginti iki 5d.,o jus rasot kad geriau 3 nei 5d., blin ka daryt... g.gif doh.gif parasykit kas negerai jei 5 d?
aciu
Atsakyti
QUOTE(milka111 @ 2012 09 05, 19:31)
na va dabar visai pasimeciau, gyd siulo auginti iki 5d.,o jus rasot kad geriau 3 nei 5d., blin ka daryt...  g.gif  doh.gif  parasykit kas negerai jei 5 d?
aciu

Daug diskusija yra kas gerai ar 3 ar blastuke, bet pagal statistika su blastukem daug didesne pastojimo tikimybe. Jei gydytoja siulo tai ir auginkit 4u.gif
Atsakyti
Apgavau as jus.. Nebus tu triju dienu..
Taip gerai jauciausi, laiminga,svajinga, drybsojau sau, staiga vel pradejo skaudeti skrandi ir pasidare taip salta, atrodo, oda sala tiesiog, namie +24, o as su megztiniu,kojinem.. Galvoju, vel tempa kyla, bet pasimatavau, kol kas ne, 36,7, bet rankos ledines. Niekaip nesuprantu..

QUOTE(milka111 @ 2012 09 05, 20:31)
na va dabar visai pasimeciau, gyd siulo auginti iki 5d.,o jus rasot kad geriau 3 nei 5d., blin ka daryt...  g.gif  doh.gif  parasykit kas negerai jei 5 d?
aciu

Daug perskaiciau siom dienom, jei labai nori saldyti,ada geriau 3 dienu, bet siaip daug kur radau, kad daugiau sansu turi 5dienu, daug kurios klinikos duoda 70%
Atsakyti
Milka, jeigu saldyti, tai zinau dabar, akd tik 3 dienu saldo, o del blastu nezinau, as ir iki saldymo norejau butent 3 dienu, nu toks isitikinimas ir viskas, kad mano vaikams geriau pas mama. ax.gif wub.gif
Atsakyti