Nekantrioji, o per pirmaji IVF panasiai viskas vyko? O kodel is Egipto sunku issiusti, del sistemos yra kokiu nors niuansu? O tu ten daraisi valdiskoje klinikoje ar privacioje?
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 05:35)
Aciu, Pepe, o ka tavo nuojauta sako del mano tolesnio gyvenimo?
O kelinta diena implantuojasi blastukes? 2-5? Kada anksciausiai normalu daryt testa? T sake po 10 dienu, bet Bykova liepe kiek imanoma anksciau
Blastukes 1-5d. implantuojasi. Man Zlin liepdavo 14d. laukti, bet T ansktesnis. Jei del Bykovos tikrinsies, ar ne 8d. liepe pasitikrinti. Terze tai 7 tikrinos.
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 06:53)
aciu mergaites
Leiliuke,dukra turiu is apirmos santuokos,o va antroj nieko nesigauna normaliai pastoti,nes turim problemu is vyro puses,o va vaisinant is mano puses..
Leiliuke,dukra turiu is apirmos santuokos,o va antroj nieko nesigauna normaliai pastoti,nes turim problemu is vyro puses,o va vaisinant is mano puses..
OOOO....egzotiskoje salyje gyvenat Net nebuciau pagalvojus, kad ten IVF galima Gaila del nepavykusio....tikekimes kitas kartas bus laimingas
O registruotu pastu irgi sunkokai?
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 15:58)
Nekantrioji, o per pirmaji IVF panasiai viskas vyko? O kodel is Egipto sunku issiusti, del sistemos yra kokiu nors niuansu? O tu ten daraisi valdiskoje klinikoje ar privacioje?
na pirmojo tai net nenoriu prisiminti,nes ten buvo kaip kazkoks zaidimas,nes apsoliuciai jokiu tyrimu nedare...cia kitaip,privacioj mes darem...o del to siuntimo,nezinau,kazkaip man atrodo labai toli o be to tas kraujukas gali ir sugesti,nezinau labai nepatikima man
Esposa,aciu
pries tai pora naktu sapnavau labai blogus sapnus,viena nakti kad skendau,o sianakt kad uzejo kazkoks viesulas kazkas tipo kaip anatolijus ir as taip stipriai laikiausi i tvora isikibusi ir mano glebi lyg tai mergaite buvo,lyg tai mano mociute a.atelsi..bet nezinau,manau kad ji man isspruko is ranku,nes prabudau visa slapia ir besimelzdama..zodziu...atsiprasau,kad sugadinau visoms nuotaika skyrelio,toks gyvenimas,ne vien dziaugsmas mus lydi...
QUOTE(Delena @ 2012 09 05, 16:13)
laikykis
kaip nors..sirdi tik guodzia,kad dar turiu 4 snaigutes ,gal but ten bus lemtingasis kartas
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 19:22)
kaip nors..sirdi tik guodzia,kad dar turiu 4 snaigutes ,gal but ten bus lemtingasis kartas
Na va, reikejo pradeti nuo geriausio super, kad turi snaigyciu,aisku, kad tada tikrai yra vilciu
Neturiu po nosim zemelapio, o geografija nera mano stiprioji sritis, bet labai abejoju,ar butu taip jau toli, lyginant su LT ar ne arciau netgi?
Papildyta:
Paziurejau, siaip tai tarp Egipto ir Graikijos beveik per puse mazesnis atstumas negu tarp Lietuvos ir Graikijos
Papildyta:
Pepe, aciu, taip, Bykova man liepe 8, bet ji dar nezinojo, kad blastos bus.
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 16:35)
Na va, reikejo pradeti nuo geriausio super, kad turi snaigyciu,aisku, kad tada tikrai yra vilciu
Neturiu po nosim zemelapio, o geografija nera mano stiprioji sritis, bet labai abejoju,ar butu taip jau toli, lyginant su LT ar ne arciau netgi?
Papildyta:
Paziurejau, siaip tai tarp Egipto ir Graikijos beveik per puse mazesnis atstumas negu tarp Lietuvos ir Graikijos
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
ziuresim,uz kurio cia galo stvertis,siandien sunkiai kazkas galvojasi....
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 17:35)
Delena, man nuo utrogestano (progesterono) sualergizavo, tai dabar ir to crinone bijau .
Del Dufastono negaliu nieko patarti, niekada jo negeriau.
Del Dufastono negaliu nieko patarti, niekada jo negeriau.
man nuo Crinono niezulis prasidejo,dabar Utrogestana israse
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 10:10)
Milka, dek du 3 dienu, sako kuo maziau paauginti, t.y. kuo maziau lasteliu turi, tuo geriau bei uzsaldyma ir atsildyma lengviau pernesa.
na va dabar visai pasimeciau, gyd siulo auginti iki 5d.,o jus rasot kad geriau 3 nei 5d., blin ka daryt... parasykit kas negerai jei 5 d?
aciu
QUOTE(milka111 @ 2012 09 05, 19:31)
na va dabar visai pasimeciau, gyd siulo auginti iki 5d.,o jus rasot kad geriau 3 nei 5d., blin ka daryt... parasykit kas negerai jei 5 d?
aciu
aciu
Daug diskusija yra kas gerai ar 3 ar blastuke, bet pagal statistika su blastukem daug didesne pastojimo tikimybe. Jei gydytoja siulo tai ir auginkit
Apgavau as jus.. Nebus tu triju dienu..
Taip gerai jauciausi, laiminga,svajinga, drybsojau sau, staiga vel pradejo skaudeti skrandi ir pasidare taip salta, atrodo, oda sala tiesiog, namie +24, o as su megztiniu,kojinem.. Galvoju, vel tempa kyla, bet pasimatavau, kol kas ne, 36,7, bet rankos ledines. Niekaip nesuprantu..
Daug perskaiciau siom dienom, jei labai nori saldyti,ada geriau 3 dienu, bet siaip daug kur radau, kad daugiau sansu turi 5dienu, daug kurios klinikos duoda 70%
Taip gerai jauciausi, laiminga,svajinga, drybsojau sau, staiga vel pradejo skaudeti skrandi ir pasidare taip salta, atrodo, oda sala tiesiog, namie +24, o as su megztiniu,kojinem.. Galvoju, vel tempa kyla, bet pasimatavau, kol kas ne, 36,7, bet rankos ledines. Niekaip nesuprantu..
QUOTE(milka111 @ 2012 09 05, 20:31)
aciu
aciu
Daug perskaiciau siom dienom, jei labai nori saldyti,ada geriau 3 dienu, bet siaip daug kur radau, kad daugiau sansu turi 5dienu, daug kurios klinikos duoda 70%