as kadangi paskutine,tai kaip ir pagal plana-nepavyko man ir sis kartas..jau atraudojau,ka padarysi....trinkite mane is sarasu...
merginos su patirtim,kokius tureciau atlikti tikslius tyrimus,kad issiaiskinti problema?plyyyyyzzz help!!!!
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 18:13)
Mano hcg sestadieni,bus 12 dpi ir 9diena blastukei
Gingerbella sekmes ir grazaus derliuko
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 05, 18:25)
pas mane Fraxiparine, Dexamethason ir estrofem (kiek suprantu, skystinti krauja, silpninti imuniteta ir hormonai)
Is esmes, kaip jau issistudijavau, man skirtos tik progesterono kapsulytes i M po 300 mg kas 12 valandu, 15 dienu. Daugiau nieko.
Jeigu tau skyre daugiau ir ivairiau, matyt labiau reikia geresnes prieziuros, pagalbos, med. palaikymo. Bet juk ir situacija pas tave juk isskirtine. Tad lieka tiketi gydytoju/a, kad daro ka galima ir reikia, ir kad daro geriausiai
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 18:33)
as kadangi paskutine,tai kaip ir pagal plana-nepavyko man ir sis kartas..jau atraudojau,ka padarysi....trinkite mane is sarasu...
merginos su patirtim,kokius tureciau atlikti tikslius tyrimus,kad issiaiskinti problema?plyyyyyzzz help!!!!
Labai uzjauciu ,cia dauguma mergaiciu pradeda gal sakyciau nuo graikijos zarazu,paskui imunines praoblemeles
Oi, kaip liudna
Laikykis....
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 17:35)
O kelinta diena implantuojasi blastukes? 2-5? Kada anksciausiai normalu daryt testa? T sake po 10 dienu, bet Bykova liepe kiek imanoma anksciau
va va jau prasideda nereikia nei tavo zadetu 3-ju dienu smaguma
nekantrioji, labai gaila.......
uzjauciu, laikykis.. net nezinau ka patarti.
o kai dareisi visus hormonionius tyrimus viskas gerai buvo? kodel davede tave iki IVF kas negerai? juk jau turi vaikeli
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 09 05, 17:42)
Kitty,labai labai stipriai suspausti kumstukai uz sekme!
Labai labai aciu
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 05, 18:16)
Kitty, panasu jog mes ta pacia diena darysim testukus man hcg sake darytis 13, testa 15 rugsejo. man vakar isodino, tau siandien
As anksciau darysiu , man liepe daryti 8 diena po punkcijos, tai,aisku, nesamone, butu poryt, bet kitos savaites pradzioj tikrai darysiu, manau, rugsejo 11. Bet cia del to, kad LIT darau
QUOTE(Puk @ 2012 09 05, 18:16)
Aciu, Pukyt
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 05, 18:19)
Jus tik crinona vartojat po isodinimo? as tai dar 2 geriu ir vienus leidziuos?
man idomu, nuo ko tai priklauso..man tik crinona karta per para,daugiau nieko.
kaip gaila.. Labai uzjauciu, gerai,kad is karto galvoji apie tolesnius zingsnius, manau,taip lengviau..laikykis, labai labai gaila..
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 18:40)
va va jau prasideda nereikia nei tavo zadetu 3-ju dienu smaguma
Cha, juokiasi puodas, kad katilas juodas , as pries metus dar neskaiciau stropiai, bet tave atsimenu
Tai niekas net nemato reikalo man atsakyti,ka as sakiau, prasideda ignoras
aciu mergaites
Leiliuke,dukra turiu is apirmos santuokos,o va antroj nieko nesigauna normaliai pastoti,nes turim problemu is vyro puses,o va vaisinant is mano puses..
O kas toj imuninej sistemoj,ka ten tirti reikia?as galvojau apie ta graikija,bet kaip cia man issiusti is to egipto,nzn,labai sunki padetis,nemanau kad pasieks...
Leiliuke,dukra turiu is apirmos santuokos,o va antroj nieko nesigauna normaliai pastoti,nes turim problemu is vyro puses,o va vaisinant is mano puses..
O kas toj imuninej sistemoj,ka ten tirti reikia?as galvojau apie ta graikija,bet kaip cia man issiusti is to egipto,nzn,labai sunki padetis,nemanau kad pasieks...
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 05, 19:33)
kaip liudna laikykis saulut,mes su tavmi