[quote=errachka,2012 09 05, 11:48]
turiu skaičiukus - 83,2
Errachka,
nuosirdziausi sveikinimai!!! Graziai pradejus, linkiu ir toliau, kaip Terze minejo, graziai etapais zingsniuoti
[quote=taitiek,2012 09 05, 11:56]
Taitiek,
zinau atveju, kai testai neparode nei vieno nestumo jau gerokai po MMM laiko. Priklauso nuo organizmo matyt....
[quote=KittyKitty,2012 09 05, 15:21]
KittyKitty,
koks palengvejimas!!! Ypac po tokiu ir tiek itampos dienu!!! Linkiu dabar tikrai atsipalaiduoti ir tiesiog pasimegauti rudeniu, meile ir gyvenimu gera gera savaiciuke. O tada jau tik pradeti vel truputuka jaudintis pries darantis testuka ;-)
Papildyta:
Mergaites nesciosios ir be vienos minutes nesciosiosios
prisiduodu siandiena po echoskopo. Radom jau nebe 9, o 10 grazuoliu folikuliuku.
Gavau siam vakarui paskutine doze nauju vaistuku - Ovitrelle (9 dienas buvo stimuliuojama su Puregon). 2 maziausi foliukai 13-14 mm. Planuojama punkcija, penktadieni. Kaip suprantu, dar tikisi gydytojas, kad 2 maziausieji paaugs uztektinai. O didziausi 2 jau yra 18-19 mm. Gleivine - 11 mm (kaip tik pati ta).
Taigi, penktadieni - punkcija. Pirmadieni - isodinimas. Palengva jau ir as stoju i jusu kluba ir jau arteju link stebuklingo laukimo laiko
Daug daug visoms paciu paciu silciausiu ir graziausi linkejimu ir palinkejimu tapti ir buti
Aciu jums visoms, vyrui garsiai perskaiciau, pasijuokem,visos choru: ar as tau nesakiau ivaziavom iLT, nuejau i wc, vyras per talaika man istrauke kompa, sako, gi jos laukia
Oi, Betut,tu labai teisi duodu jums kokiastris dieneles, jei pasiseks, o tada laikykites, jauciu papus, nejauciu papu,skauda pilva, neskauda pilvo, nekrenta crinonas, krenta rausvas/raudonas/zalias
Nieko, tik crinona,
Aciu
Aciu, Pepe, o ka tavo nuojauta sako del mano tolesnio gyvenimo?
Sorry,kad taip kreivai rasau, ta jutikline klaviatura masinoj is viso niekam tikusi.
O kelinta diena implantuojasi blastukes? 2-5? Kada anksciausiai normalu daryt testa? T sake po 10 dienu, bet Bykova liepe kiek imanoma anksciau
TERZYT,kai buvau , man gal 13 savaiciu laikesi apie 37
Papildyta:
Gingerbella, saunu, sekmingos punkcijos, laikysim kumscius
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 15:24)
Kitty, tai aciu D, kad viskas gerai ir parsivezei namo vaikus Oi dabar bus trizniojimo, pasiruosiam visos
Oi, Betut,tu labai teisi duodu jums kokiastris dieneles, jei pasiseks, o tada laikykites, jauciu papus, nejauciu papu,skauda pilva, neskauda pilvo, nekrenta crinonas, krenta rausvas/raudonas/zalias
QUOTE(Delena @ 2012 09 05, 15:29)
KittyKitty
Matai, viskas neblogai, 2 matai kaip buna, netaisiklingos formos...o gale tai viskas gerai
O kokiu vaistus dabar reikia vartoti? Crinona nakciai, o ka dar?
Matai, viskas neblogai, 2 matai kaip buna, netaisiklingos formos...o gale tai viskas gerai
O kokiu vaistus dabar reikia vartoti? Crinona nakciai, o ka dar?
Nieko, tik crinona,
Aciu
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 15:36)
Kitty Argi nesakiau, kad bus 2 blastukes :4u:Kaip saunu!!!! As tuoj pradesiu savo nuojauta lb. tiketi
Aciu, Pepe, o ka tavo nuojauta sako del mano tolesnio gyvenimo?
Sorry,kad taip kreivai rasau, ta jutikline klaviatura masinoj is viso niekam tikusi.
O kelinta diena implantuojasi blastukes? 2-5? Kada anksciausiai normalu daryt testa? T sake po 10 dienu, bet Bykova liepe kiek imanoma anksciau
TERZYT,kai buvau , man gal 13 savaiciu laikesi apie 37
Papildyta:
Gingerbella, saunu, sekmingos punkcijos, laikysim kumscius
Kitty,labai labai stipriai suspausti kumstukai uz sekme!
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 17:35)
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 05, 18:19)
Jus tik crinona vartojat po isodinimo? as tai dar 2 geriu ir vienus leidziuos?
Kadangi jau turiu vaistukus ir ''po isodinimo'' israsytus, man bus tik Lugesteron. Siai minutei toks planas :-)
Bet nieko neradau apie Lugesteron LT ineternete. Matyt ju nera LT. Nors is esmes, veiklioji medziaga Progesteronas.
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 05, 18:19)
Jus tik crinona vartojat po isodinimo? as tai dar 2 geriu ir vienus leidziuos?
Man tai Crinonas, Fraxeparinas i pilva ir estromem po 1 tab. 3 kartus per diena ir Ovitrelle po lasa i pilva.
O tai kokiu pavadinimu geriat ir ka ledziat?
QUOTE(GingerBella @ 2012 09 05, 18:22)
Kadangi jau turiu vaistukus ir ''po isodinimo'' israsytus, man bus tik Lugesteron. Siai minutei toks planas :-)
pas mane Fraxiparine, Dexamethason ir estrofem (kiek suprantu, skystinti krauja, silpninti imuniteta ir hormonai)
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 18:25)
Delena, o jums praejo perstejimai nuo crinone? Jeigu as jusu nesumaisiau su kazkuo kitu? Baisiai bijau visu tu progesterono vaistu.
O tai kodel bijot?
Perstejimas lyg aprimo. Tai kad siandie tas patepliojimas buvo, ta va del to ir klausineju visu. Gal mane gydytoja ir bars, bet as savavaliskai siandien per pietus isgeriau Dufastono tablete Nezinau, gal blogai darau...pilva man skauda...nezinau net...