Kitty Argi nesakiau, kad bus 2 blastukes :4u:Kaip saunu!!!! As tuoj pradesiu savo nuojauta lb. tiketi
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 15:21)
Labukas,
Pirmiausia sveikinu Errachka
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau kai atvaziavom, bijojau lipt is masinos, aptarem su vyru, ka darysim, jei grisim tusciom, tiesiog bandziau pasiruosti. Nuejau registruotis, pas Baiba yra zmoniu, stoviu prie duru. Eina T. Pamate mane, klausia, kaip savijauta. Sakau, fiziskai neblogai, bet emociskai.. O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes as sakau, daktare,as jus myliu, ir apsikabinau nunenormali, dievazi jis nuejo, as bliaunj, eina Vitols, klausia,kas yra, paaiskinau atejo ta sesele, visoms patinka Baiba, o mano mylimiausia tai ta kita, nu nereali, apsikabino,sako,baik bliauti, negasdink vaiku T padare echo, yra siek tiek skyscio,sako,jei bus nestumas,gali buti hiper,tada guldysim, kol kas viskas ne tragiskai. Nu ka, nuejau isodint, klausia , ar abu,aisku, abu! Atsiduso.. Labai sekmingai idejo, sake, vieta labai gera, embrioniukai labai geri, vienintelis trukumas-gleivine. Apsikabinau dar ir sesele iseidama,susipirkau krinono pusei gyvenimo ir va dabar vaziuojam namo, siandien jauciuos labai nescia, zinau,kad tai kvaila , cia dar ne teigiamas hcg, bet..
jau pasiskaiciavau gimdymo data k kvanka
Aciu uz kumstukus
Pirmiausia sveikinu Errachka
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau kai atvaziavom, bijojau lipt is masinos, aptarem su vyru, ka darysim, jei grisim tusciom, tiesiog bandziau pasiruosti. Nuejau registruotis, pas Baiba yra zmoniu, stoviu prie duru. Eina T. Pamate mane, klausia, kaip savijauta. Sakau, fiziskai neblogai, bet emociskai.. O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes as sakau, daktare,as jus myliu, ir apsikabinau nunenormali, dievazi jis nuejo, as bliaunj, eina Vitols, klausia,kas yra, paaiskinau atejo ta sesele, visoms patinka Baiba, o mano mylimiausia tai ta kita, nu nereali, apsikabino,sako,baik bliauti, negasdink vaiku T padare echo, yra siek tiek skyscio,sako,jei bus nestumas,gali buti hiper,tada guldysim, kol kas viskas ne tragiskai. Nu ka, nuejau isodint, klausia , ar abu,aisku, abu! Atsiduso.. Labai sekmingai idejo, sake, vieta labai gera, embrioniukai labai geri, vienintelis trukumas-gleivine. Apsikabinau dar ir sesele iseidama,susipirkau krinono pusei gyvenimo ir va dabar vaziuojam namo, siandien jauciuos labai nescia, zinau,kad tai kvaila , cia dar ne teigiamas hcg, bet..
jau pasiskaiciavau gimdymo data k kvanka
Aciu uz kumstukus
MAZUTE,aciu Dievuliui-tikrai stebuklu metas ir tikiuosi jis dar tesis.Dvi idealios blastukes-fantastika Saunuole ir tu,ir vyras tavo ir jusu vaikuciai Dabar ramiai,nebestrsuok, daugiau ilsekis ir linkiu ne tik graziu skaiciuku bet ir dvigubos zinios
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 09 05, 13:41)
QUOTE(esposa @ 2012 09 05, 14:30)
QUOTE(Madissa @ 2012 09 05, 14:41)
:
QUOTE(dina30 @ 2012 09 05, 15:11)
QUOTE(stryga @ 2012 09 05, 15:16)
daug apkabinimų
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 15:36)
Kitty Argi nesakiau, kad bus 2 blastukes :4u:Kaip saunu!!!! As tuoj pradesiu savo nuojauta lb. tiketi
Kitty Nu ar gi ne teisybe,stebuklingas rugsejis
Oi kad tik jis ir manes ir kitu likusiu mergaiciu nenuviltu
Delena tu sekanti
KittyKitty Super naujienos, dabar jau tikrai
Terziuke Sveikateles
erracha
Ot saunuoles mergaites
Terziuke Sveikateles
erracha
Ot saunuoles mergaites
QUOTE(taitiek @ 2012 09 05, 15:59)
Kitty Nu ar gi ne teisybe,stebuklingas rugsejis
Delena tu sekanti
Delena tu sekanti
Ojj, kaip noriu buti , meldziuosi kad tik tos nelabiosios neateitu...ir sulaukciau penktadienio. Taitiek, kiek zinau tu ir penktadieni HCG
Terze, errachka, kitty
Rugsejis stebuklu metas. Tegul jie nesustoja
Rugsejis stebuklu metas. Tegul jie nesustoja
Aš kaip visada paskutiniu metu pavėluotai, bet irgi noriu pasveikinti Terzę ir erracha
KittyKitty Nu ar aš nesakiau?
O rytoj bus skaičiukų ar tik penktadienį? Nepykit, mergaitės, nesuseku visko, aš dar labai išsiblaškius, man dar vasara
Aš tai atsikopinau tą straipsnį iš delfi Jaučiu iki savo starto tai išmoksiu mintinai
KittyKitty Nu ar aš nesakiau?
O rytoj bus skaičiukų ar tik penktadienį? Nepykit, mergaitės, nesuseku visko, aš dar labai išsiblaškius, man dar vasara
Aš tai atsikopinau tą straipsnį iš delfi Jaučiu iki savo starto tai išmoksiu mintinai
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau
valio
Terziuk, prasivalyk az
QUOTE(egk @ 2012 09 05, 16:13)
Kokia gera mintis gal ir man ja griebt?
O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes
Nu stebuklinga diena Ramaus laukimo
KITTY saunuole tu musu
DELENA dabar kumstukai uz tave
DELENA dabar kumstukai uz tave