Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

Kitty 4u.gif Argi nesakiau, kad bus 2 blastukes :4u:Kaip saunu!!!! As tuoj pradesiu savo nuojauta lb. tiketi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 15:21)
Labukas,
Pirmiausia sveikinu Errachka 4u.gif  wub.gif
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau lotuliukas.gif kai atvaziavom, bijojau lipt is masinos, aptarem su vyru, ka darysim, jei grisim tusciom, tiesiog bandziau pasiruosti. Nuejau registruotis, pas Baiba yra zmoniu, stoviu prie duru. Eina T. Pamate mane, klausia, kaip savijauta. Sakau, fiziskai neblogai, bet emociskai.. O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes wub.gif as sakau, daktare,as jus myliu, ir apsikabinau doh.gif  lotuliukas.gif nunenormali, dievazi doh.gif  jis nuejo, as bliaunj, eina Vitols, klausia,kas yra, paaiskinau doh.gif atejo ta sesele, visoms patinka Baiba, o mano mylimiausia tai ta kita, nu nereali, apsikabino,sako,baik bliauti, negasdink vaiku wub.gif T padare echo, yra siek tiek skyscio,sako,jei bus nestumas,gali buti hiper,tada guldysim, kol kas viskas ne tragiskai.  Nu ka, nuejau isodint, klausia , ar abu,aisku, abu! Atsiduso.. Labai sekmingai idejo, sake, vieta labai gera, embrioniukai labai geri, vienintelis trukumas-gleivine. Apsikabinau dar ir sesele iseidama,susipirkau krinono pusei gyvenimo doh.gif  ir va dabar vaziuojam namo, siandien jauciuos labai nescia, zinau,kad tai kvaila , cia dar ne teigiamas hcg, bet.. wub.gif
jau pasiskaiciavau gimdymo data k lotuliukas.gif kvanka lotuliukas.gif
Aciu uz kumstukus 4u.gif

MAZUTE,aciu Dievuliui-tikrai stebuklu metas ir tikiuosi jis dar tesis.Dvi idealios blastukes-fantastika wub.gif Saunuole ir tu,ir vyras tavo ir jusu vaikuciai wub.gif Dabar ramiai,nebestrsuok, daugiau ilsekis ir linkiu ne tik graziu skaiciuku bet ir dvigubos zinios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 09 05, 13:41)

QUOTE(esposa @ 2012 09 05, 14:30)

QUOTE(Madissa @ 2012 09 05, 14:41)
:

QUOTE(dina30 @ 2012 09 05, 15:11)

QUOTE(stryga @ 2012 09 05, 15:16)

daug apkabinimų group.gif group.gif group.gif group.gif group.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 15:36)
Kitty 4u.gif  Argi nesakiau, kad bus 2 blastukes :4u:Kaip saunu!!!! As tuoj pradesiu savo nuojauta lb. tiketi biggrin.gif  4u.gif

Kitty clap.gif clap.gif Nu ar gi ne teisybe,stebuklingas rugsejis blush2.gif
Oi kad tik jis ir manes ir kitu likusiu mergaiciu nenuviltu 4u.gif
Delena mirksiukas.gif tu sekanti 4u.gif
Atsakyti
KittyKitty 4u.gif Super naujienos, dabar jau tikrai nestuke.gif

Terziuke wub.gif Sveikateles

erracha thumbup.gif

Ot saunuoles mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 09 05, 15:59)
Kitty  clap.gif  clap.gif Nu ar gi ne teisybe,stebuklingas rugsejis blush2.gif
Oi kad tik jis ir manes ir kitu likusiu mergaiciu nenuviltu 4u.gif
Delena mirksiukas.gif tu sekanti 4u.gif

Ojj, kaip noriu buti nestuke.gif, meldziuosi kad tik tos nelabiosios neateitu...ir sulaukciau penktadienio. Taitiek, kiek zinau tu ir penktadieni HCG bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 05 rugsėjo 2012 - 15:11
Terze, errachka, kitty bigsmile.gif
Rugsejis stebuklu metas. Tegul jie nesustoja wub.gif
Atsakyti
Aš kaip visada paskutiniu metu pavėluotai, bet irgi noriu pasveikinti Terzę ir erracha 4u.gif

KittyKitty thumbup.gif Nu ar aš nesakiau?

O rytoj bus skaičiukų ar tik penktadienį? Nepykit, mergaitės, nesuseku visko, aš dar labai išsiblaškius, man dar vasara ax.gif

Aš tai atsikopinau tą straipsnį iš delfi ax.gif Jaučiu iki savo starto tai išmoksiu mintinai swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 05 rugsėjo 2012 - 15:16
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau lotuliukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif valio wub.gif wub.gif

Terziuk, prasivalyk az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 09 05, 16:13)
Aš tai atsikopinau tą straipsnį iš delfi ax.gif Jaučiu iki savo starto tai išmoksiu mintinai swoon.gif

Kokia gera mintis lotuliukas.gif gal ir man ja griebt? g.gif
Atsakyti
O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes wub.gif

Nu stebuklinga diena wub.gif Ramaus laukimo wub.gif
Atsakyti
KITTY saunuole tu musu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
DELENA dabar kumstukai uz tave 4u.gif
Atsakyti