Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

Mergaites, kad situose namuciuose vyktu kuo daugiau stebuklu.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
KITTY laikom kumstukus 4u.gif
ERRACHKA sveikinimai,kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
TRIUMFANTE prisidedu prie palinkejimu thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 11:48)
turiu skaičiukus - 83,2 4u.gif
ajnu gydytojai skambint unsure.gif

thumbup.gif super, virusiukas suveike bigsmile.gif sveikinu labai labai wub.gif
Atsakyti
TERZE IR ERRACHKA DIDELIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif thumbup.gif wub.gif nestuke.gif
KITTY SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Kiek visko praziopsojau doh.gif lotuliukas.gif
Terze, Errachka, valio!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Sveikinu labai stipriai apkabinu! Sildykite vietas pas nestukes ir kitoms mirksiukas.gif
Kaip as uz jus dziaugiuosi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 12:22)
Merginos ar skaitet siandien delfi? Aktuali tema:)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=59446339

wub.gif wub.gif wub.gif Mano maziukai... Kaip as ju pasiilgau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 13:29)
As esu girdejusi ir panasioj kaip tavo situacijoj stebuklingu istoriju  4u.gif  Kaip daugiau paaiskinti, kai nera kiausintakiu, kad moteris pastoja, tik stebuklas  wub.gif 

Aha, as per discovery irgi maciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Laida buvo "Neitiketini stebuklai" ar kazkas panasaus biggrin.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 14:11)
*Beta, tu pati stebuklus kuri, o dabar dvejoji, kas cia dabar?  g.gif  4u.gif Aisku, kad BUS!  wub.gif
**Girdejai, ei, tu ten Ponuli aukstai, mums kibs!  bigsmile.gif  wub.gif

* oi, smaguma su tavim biggrin.gif Gerai, prisiminsiu senus gerus laikus, nusipirksiu NT, kad nuleisciau save ant zemes tongue.gif paprasyciau MB, kad vaziuodamas is darbo paimtu, bet sakys bobai visai galva susisuko nuo sedejimo namie lotuliukas.gif
** as skaitydama ta straipsni irgi galvojau, kad Triumfantei turetu sirdis is laimes dainuoti skaitant thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
Pirmiausia sveikinu Errachka 4u.gif wub.gif
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau lotuliukas.gif kai atvaziavom, bijojau lipt is masinos, aptarem su vyru, ka darysim, jei grisim tusciom, tiesiog bandziau pasiruosti. Nuejau registruotis, pas Baiba yra zmoniu, stoviu prie duru. Eina T. Pamate mane, klausia, kaip savijauta. Sakau, fiziskai neblogai, bet emociskai.. O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes wub.gif as sakau, daktare,as jus myliu, ir apsikabinau doh.gif lotuliukas.gif nunenormali, dievazi doh.gif jis nuejo, as bliaunj, eina Vitols, klausia,kas yra, paaiskinau doh.gif atejo ta sesele, visoms patinka Baiba, o mano mylimiausia tai ta kita, nu nereali, apsikabino,sako,baik bliauti, negasdink vaiku wub.gif T padare echo, yra siek tiek skyscio,sako,jei bus nestumas,gali buti hiper,tada guldysim, kol kas viskas ne tragiskai. Nu ka, nuejau isodint, klausia , ar abu,aisku, abu! Atsiduso.. Labai sekmingai idejo, sake, vieta labai gera, embrioniukai labai geri, vienintelis trukumas-gleivine. Apsikabinau dar ir sesele iseidama,susipirkau krinono pusei gyvenimo doh.gif ir va dabar vaziuojam namo, siandien jauciuos labai nescia, zinau,kad tai kvaila , cia dar ne teigiamas hcg, bet.. wub.gif
jau pasiskaiciavau gimdymo data k lotuliukas.gif kvanka lotuliukas.gif
Aciu uz kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 15:16)
* oi, smaguma su tavim  biggrin.gif Gerai, prisiminsiu senus gerus laikus, nusipirksiu NT, kad nuleisciau save ant zemes  tongue.gif paprasyciau MB, kad vaziuodamas is darbo paimtu, bet sakys bobai visai galva susisuko nuo sedejimo namie  lotuliukas.gif
** as skaitydama ta straipsni irgi galvojau, kad Triumfantei turetu sirdis is laimes dainuoti skaitant  thumbup.gif

Tai su tavim neliudna, tryzniojimas garantuotas ir uzkreciamas, dar imsiu ir pagadinsiu pati NT pirma diena po idejimo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O taip, rijau akimis ir jauciau kaip salsta sirdis. biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
Kitty, nu ka mes tau sakem, dar ir dvynukai bus! thumbup.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Del apsikabinimu tai baika, as ir kojas isbuciuosiu, kai pamatysiu savo pvz hcg 1500. biggrin.gif wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Kitty, tai aciu D, kad viskas gerai ir parsivezei namo vaikus thumbup.gif Oi dabar bus trizniojimo, pasiruosiam visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 15:21)
Labukas,
Pirmiausia sveikinu Errachka 4u.gif  wub.gif
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau lotuliukas.gif kai atvaziavom, bijojau lipt is masinos, aptarem su vyru, ka darysim, jei grisim tusciom, tiesiog bandziau pasiruosti. Nuejau registruotis, pas Baiba yra zmoniu, stoviu prie duru. Eina T. Pamate mane, klausia, kaip savijauta. Sakau, fiziskai neblogai, bet emociskai.. O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes wub.gif as sakau, daktare,as jus myliu, ir apsikabinau doh.gif  lotuliukas.gif nunenormali, dievazi doh.gif  jis nuejo, as bliaunj, eina Vitols, klausia,kas yra, paaiskinau doh.gif atejo ta sesele, visoms patinka Baiba, o mano mylimiausia tai ta kita, nu nereali, apsikabino,sako,baik bliauti, negasdink vaiku wub.gif T padare echo, yra siek tiek skyscio,sako,jei bus nestumas,gali buti hiper,tada guldysim, kol kas viskas ne tragiskai.  Nu ka, nuejau isodint, klausia , ar abu,aisku, abu! Atsiduso.. Labai sekmingai idejo, sake, vieta labai gera, embrioniukai labai geri, vienintelis trukumas-gleivine. Apsikabinau dar ir sesele iseidama,susipirkau krinono pusei gyvenimo doh.gif  ir va dabar vaziuojam namo, siandien jauciuos labai nescia, zinau,kad tai kvaila , cia dar ne teigiamas hcg, bet.. wub.gif
Aciu uz kumstukus 4u.gif

Sakiau tau... lotuliukas.gif Netikejai doh.gif Bus tau stryga netiket lotuliukas.gif
Atsakyti
KittyKitty thumbup.gif
Matai, viskas neblogai, 2 idealios blastukes thumbup.gif , matai kaip buna, netaisiklingos formos...o gale tai viskas gerai biggrin.gif

O kokiu vaistus dabar reikia vartoti? Crinona nakciai, o ka dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 05 rugsėjo 2012 - 14:32
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 15:21)
Labukas,
Pirmiausia sveikinu Errachka 4u.gif  wub.gif
Antra.. Stryga, gali varyt pS T, as grunta padejau lotuliukas.gif kai atvaziavom, bijojau lipt is masinos, aptarem su vyru, ka darysim, jei grisim tusciom, tiesiog bandziau pasiruosti. Nuejau registruotis, pas Baiba yra zmoniu, stoviu prie duru. Eina T. Pamate mane, klausia, kaip savijauta. Sakau, fiziskai neblogai, bet emociskai.. O jis sako, ir ko,turite dvi idealias blastukes wub.gif as sakau, daktare,as jus myliu, ir apsikabinau doh.gif  lotuliukas.gif nunenormali, dievazi doh.gif  jis nuejo, as bliaunj, eina Vitols, klausia,kas yra, paaiskinau doh.gif atejo ta sesele, visoms patinka Baiba, o mano mylimiausia tai ta kita, nu nereali, apsikabino,sako,baik bliauti, negasdink vaiku wub.gif T padare echo, yra siek tiek skyscio,sako,jei bus nestumas,gali buti hiper,tada guldysim, kol kas viskas ne tragiskai.  Nu ka, nuejau isodint, klausia , ar abu,aisku, abu! Atsiduso.. Labai sekmingai idejo, sake, vieta labai gera, embrioniukai labai geri, vienintelis trukumas-gleivine. Apsikabinau dar ir sesele iseidama,susipirkau krinono pusei gyvenimo doh.gif  ir va dabar vaziuojam namo, siandien jauciuos labai nescia, zinau,kad tai kvaila , cia dar ne teigiamas hcg, bet.. wub.gif
Aciu uz kumstukus 4u.gif

na va matai kaip viskas i geraja puse pasisuko smile.gif laikom toliau kumstukus viena uz kita 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti