Merginos ar skaitet siandien delfi? Aktuali tema:)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=59446339
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 12:48)
Valio!!!! Kokie cia stebuklai rudeniniai vyksta
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 10:08)
Aciu tau uz patarimus Tikiuosi issikapstysiu be pasekmiu. Penktad turiu vaziuoti pas Bikova, ji anksciau negalejo, tai va gal ir labai gerai, turiu laiko pasveikti.... O tau gal ne 3V sistema reikalinga, o NT?
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 10:11)
Laikom, laikom!
Terziuk, tiek temperatura, tiek rozinis crinone, mano galva, normalu, nestukiu temperatura buna uzkilusi, o pirmus men nestumo, kai turi buti mm, gali siek tiek padazyti. Stenkis kuo daugau ilsetis, o mes laikysim kumstukus, kad toliau sekmningai zingsniuotum i prieki.
Terziuk, tiek temperatura, tiek rozinis crinone, mano galva, normalu, nestukiu temperatura buna uzkilusi, o pirmus men nestumo, kai turi buti mm, gali siek tiek padazyti. Stenkis kuo daugau ilsetis, o mes laikysim kumstukus, kad toliau sekmningai zingsniuotum i prieki.
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 09 05, 10:32)
Aciu tau uz viska, ir ypac uz tas zvakutes
QUOTE(taitiek @ 2012 09 05, 11:27)
Taitiek, as patarciau HCG... vienareiksmiai... pati NT net nedrisau gadinti...
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 11:48)
Super naujienos!!!!! Sveikinu!!! As vakar, kol laukiau skaiciuku irgi nublioviau posma O kelinta tau DPI?
Tyliai tyliai susirenku balioniukus
terze, 13 dpi
terze, 13 dpi
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 12:58)
Aciu tau uz patarimus Tikiuosi issikapstysiu be pasekmiu. Penktad turiu vaziuoti pas Bikova, ji anksciau negalejo, tai va gal ir labai gerai, turiu laiko pasveikti.... O tau gal ne 3V sistema reikalinga, o NT?
Ech, gerai butu, bet kas man duos tokia laime, kai kraitelyje nera kiausintakiu, viena kiauside tiktai ir begale saaugu
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 13:19)
Ech, gerai butu, bet kas man duos tokia laime, kai kraitelyje nera kiausintakiu, viena kiauside tiktai ir begale saaugu
As esu girdejusi ir panasioj kaip tavo situacijoj stebuklingu istoriju Kaip daugiau paaiskinti, kai nera kiausintakiu, kad moteris pastoja, tik stebuklas
Papildyta:
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 13:08)
Jau skambinai gydytojai?? As dar ne T pasuksiu po rytojaus skaiciuku...
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 13:29)
Jau skambinai gydytojai?? As dar ne T pasuksiu po rytojaus skaiciuku...
aga, liepe kartot tyrima 6ieni, o dabar toliau viska vartoti ka ir iki siol
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 11:48)
Pagaliauuuuuuuuu Aciu Viespatie,kaip dziaugiuosi,Valioooooo Mergyt,isbuciuoju tave visa,fantastika-siurpuliukai bega kaip ir asaros.Kokie skaiciukai,as taip visad tikejau ir linkejau kad tu pastotum.SVEIKINU ir linkiu viso ko geriausio
O kur tu dareisi IVF irgi pas Treisa?
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 00:36)
Pepe, man tai kaip medus.
Apie jus su stryga ir galvojau skaitydama:) Organizmai pailese, oi kibs mergickom:)
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 13:19)
Beta, tu pati stebuklus kuri, o dabar dvejoji, kas cia dabar? Aisku, kad BUS!
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 14:06)
Apie jus su stryga ir galvojau skaitydama:) Organizmai pailese, oi kibs mergickom:)
Girdejai, ei, tu ten Ponuli aukstai, mums kibs!