Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

Merginos ar skaitet siandien delfi? Aktuali tema:)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=59446339
Atsakyti
kaip malonu skaityti,kurios is laimes devintam danguj,sekmes jum 4u.gif
Atsakyti
Pepe, man tai kaip medus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 12:48)
turiu skaičiukus - 83,2 4u.gif
ajnu gydytojai skambint unsure.gif

Valio!!!! clap.gif Kokie cia stebuklai rudeniniai vyksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 10:08)
Gali gali  mirksiukas.gif
Griuk i lova, pamirsk visus pasaulio reikalus, g

Aciu tau uz patarimus wink.gif Tikiuosi issikapstysiu be pasekmiu. Penktad turiu vaziuoti pas Bikova, ji anksciau negalejo, tai va gal ir labai gerai, turiu laiko pasveikti.... O tau gal ne 3V sistema reikalinga, o NT? wink.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 10:11)
Laikom, laikom!  wub.gif

Terziuk, tiek temperatura, tiek rozinis crinone, mano galva, normalu, nestukiu temperatura buna uzkilusi, o pirmus men nestumo, kai turi buti mm, gali siek tiek padazyti.  mirksiukas.gif Stenkis kuo daugau ilsetis, o mes laikysim kumstukus, kad toliau sekmningai zingsniuotum i prieki.  wub.gif

wub.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 09 05, 10:32)
Labutis 4u.gif 

Aciu tau uz viska, ir ypac uz tas zvakutes wub.gif

QUOTE(taitiek @ 2012 09 05, 11:27)

Taitiek, as patarciau HCG... vienareiksmiai... pati NT net nedrisau gadinti... 4u.gif

QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 11:48)

Super naujienos!!!!! Sveikinu!!! As vakar, kol laukiau skaiciuku irgi nublioviau posma wink.gif O kelinta tau DPI?
Atsakyti
Tyliai tyliai susirenku balioniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

terze, 13 dpi
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 12:58)
Aciu tau uz patarimus wink.gif Tikiuosi issikapstysiu be pasekmiu. Penktad turiu vaziuoti pas Bikova, ji anksciau negalejo, tai va gal ir labai gerai, turiu laiko pasveikti....  O tau gal ne 3V sistema reikalinga, o NT? wink.gif

Ech, gerai butu, bet kas man duos tokia laime, kai kraitelyje nera kiausintakiu, viena kiauside tiktai ir begale saaugu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 13:19)
Ech, gerai butu, bet kas man duos tokia laime, kai kraitelyje nera kiausintakiu, viena kiauside tiktai ir begale saaugu  unsure.gif

As esu girdejusi ir panasioj kaip tavo situacijoj stebuklingu istoriju 4u.gif Kaip daugiau paaiskinti, kai nera kiausintakiu, kad moteris pastoja, tik stebuklas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 13:08)
Tyliai tyliai susirenku balioniukus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

terze, 13 dpi

smile.gif
Jau skambinai gydytojai?? As dar ne smile.gif T pasuksiu po rytojaus skaiciuku...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 13:29)
Jau skambinai gydytojai?? As dar ne smile.gif T pasuksiu po rytojaus skaiciuku...

aga, liepe kartot tyrima 6ieni, o dabar toliau viska vartoti ka ir iki siol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 11:48)

Pagaliauuuuuuuuu thumbup.gif Aciu Viespatie,kaip dziaugiuosi,Valioooooo wub.gif Mergyt,isbuciuoju tave visa,fantastika-siurpuliukai bega kaip ir asaros.Kokie skaiciukai,as taip visad tikejau ir linkejau kad tu pastotum.SVEIKINU ir linkiu viso ko geriausio thumbup.gif
O kur tu dareisi IVF irgi pas Treisa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 00:36)
Pepe, man tai kaip medus.  wub.gif

Apie jus su stryga ir galvojau skaitydama:) 4u.gif Organizmai pailese, oi kibs mergickom:) wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 13:19)
Ech, gerai butu, bet kas man duos tokia laime, kai kraitelyje nera kiausintakiu, viena kiauside tiktai ir begale saaugu  unsure.gif

Beta, tu pati stebuklus kuri, o dabar dvejoji, kas cia dabar? g.gif 4u.gif Aisku, kad BUS! wub.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 05, 14:06)
Apie jus su stryga ir galvojau skaitydama:) 4u.gif Organizmai pailese, oi kibs mergickom:) wub.gif  4u.gif

Girdejai, ei, tu ten Ponuli aukstai, mums kibs! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti