Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(taitiek @ 2012 09 02, 03:07)
Labas,geriu steroidus po 5 tabletes ryte,sakai nuo ju g.gif

Defereline nebuvo stabdomuju tau? Manua, kad ir jie gali toki salutini poveiki duoti.
Man tai tas pats slyksciausias vaistas visame IVF procese.
Atsakyti
Pepe/ilgakojine, negaliu neparašyti, kad labai gražus tavo avataras wub.gif

Aš laukiu rytdienos ryto ir skambinsiu gydytojai, gal sutiks parašyti receptą iš anksto, tikiuosi jos supranta mūsų padėtį ir lietuviškus biudžetus tongue.gif

Delena, o Tave aš labai gerai prisimenu iš ankstesnių temų 4u.gif Toks jaukus jausmas ax.gif Tikiuosi, neužilgo kelsimės pas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 09 02, 11:15)

wub.gif stengiuos biggrin.gif wub.gif wub.gif
Sekmes su receptais. 4u.gif

Aciu Triumfantei uz siltus namucius 4u.gif
Atsakyti
Kokie grazus nauji namuciai wub.gif
Kad jie butu tokie patys sekmingi wub.gif wub.gif

Mergaites, man idomu cia normalu, kad man padiegia siandien visa diena sona kur ta cista yra. As galvoju ar ne del to ,kad nustojau leistis ta Zibora, kuris skystina krauja..
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 09 02, 17:01)
Kantruole :-)  4u.gif

4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 02, 21:39)
Defereline nebuvo stabdomuju tau? Manua, kad ir jie gali toki salutini poveiki duoti.
Man tai tas pats slyksciausias vaistas visame IVF procese.

Sveika,man buvo ovitrelis g.gif cia bus nuo prednizalono man,nekenciu as ju,patys slyksciausi vaistai man visame ivf procese schmoll.gif
Ir aplamai rygstys siaubingai kyla,bet isgeriu semenu aliejaus ir praeina unsure.gif
Nu ka ryt 7 dpi,per visu savo ivf prasidedavo tepliojimai,tikiuosi sis kartas bus kitoks verysad.gif
Labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
merginos, nuo kada gali jaustis kokie pojuciai? man 3 diena po isodinimo, kazko pykina, gal nuo kokiu vaistu?
Atsakyti
Sveikos,
Pagalaiu prisiverciau prisiregistruoti jusu skyrelyje, nes gal taip bus lengviau iskesti tas laukimo dienas. As dabar gyvenu laukimu, siandien 7dpi ir antrasis IVF bet ir vel manau nepavykes nes jokiu nestukiu pozymiu nejauciu visiskai ar yra kam taip buve kad nieko nejautet bet vis del to nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 03, 08:53)
Sveikos,
Pagalaiu  prisiverciau prisiregistruoti  jusu  skyrelyje, nes  gal taip bus lengviau iskesti tas  laukimo  dienas. As  dabar  gyvenu laukimu, siandien 7dpi  ir  antrasis IVF bet  ir vel  manau  nepavykes  nes jokiu nestukiu pozymiu  nejauciu visiskai ar  yra  kam  taip  buve  kad  nieko  nejautet  bet  vis  del  to  nestuke.gif

sveika prisijungus!
kadangi man pirmasis IVF tai nieko negaliu atsakyti.

Sekmes ir laikykis, pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 03, 07:57)
sveika prisijungus!
kadangi man pirmasis IVF tai nieko negaliu atsakyti.

Sekmes ir laikykis, pamatysi, viskas bus gerai  4u.gif

O kur dareisi IVF, ir kiek embrionu isodino?
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 09 02, 23:15)

Aš laukiu rytdienos ryto ir skambinsiu gydytojai, gal sutiks parašyti receptą iš anksto, tikiuosi jos supranta mūsų padėtį ir lietuviškus biudžetus tongue.gif

Delena, o Tave aš labai gerai prisimenu iš ankstesnių temų 4u.gif  Toks jaukus jausmas ax.gif Tikiuosi, neužilgo kelsimės pas  nestuke.gif  mirksiukas.gif

Labas, as tave ir prisimenu thumbup.gif , tikrai mes visos neturime cia uzsibuti, o keltis i nestuke.gif skyreli
Papildyta:
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 03, 08:53)
siandien 7dpi  ir  antrasis IVF bet  ir vel  manau  nepavykes  nes jokiu nestukiu pozymiu  nejauciu visiskai ar  yra  kam  taip  buve  kad  nieko  nejautet  bet  vis  del  to  nestuke.gif

Man siandien 8 DPI, tai ir nezinau ka ir pasakyti, tempia pilvo apacia kaip pries mm... verysad.gif Vis lakstau i tulika paziureti ar neprasidejo... doh.gif Ojjj, kaip nenoriu kad taip butu schmoll.gif Nezinau net ka ir daryti...O man iki penktadienio dar daug laiko...
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 03, 09:03)
O kur  dareisi IVF, ir kiek  embrionu isodino?

darausi VK , uzaugo 19, apsivaisino 15, isodino 1, ir ryt dar sodins blastocistas 1 arba 2.

o tu?
Atsakyti