QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 10:11)
Laikom, laikom!
Terziuk, tiek temperatura, tiek rozinis crinone, mano galva, normalu, nestukiu temperatura buna uzkilusi, o pirmus men nestumo, kai turi buti mm, gali siek tiek padazyti. Stenkis kuo daugau ilsetis, o mes laikysim kumstukus, kad toliau sekmningai zingsniuotum i prieki.
Terziuk, tiek temperatura, tiek rozinis crinone, mano galva, normalu, nestukiu temperatura buna uzkilusi, o pirmus men nestumo, kai turi buti mm, gali siek tiek padazyti. Stenkis kuo daugau ilsetis, o mes laikysim kumstukus, kad toliau sekmningai zingsniuotum i prieki.
Labutis
Terziuk, pritariu visoms mergaiciu issakytoms mintims,o Triumfante tai kaip skaitydama mano mintis parase As vakar irgi sedejau toookioj euforijoje,ir asaryte is dziaugsmo nuriedejo ir ziurejau TV o pati tik apie tavo zinia masciau ir sedejau issisiepusi iki ausu,net vyras paklause kas man yra.Kaip as dziaugiuosi saulyte uz tave,o dar 7 DPI tokie grazus skaiciukai-tikrai uz kancias gausi dar ir dviguba stebukla Saugok save mazute,laikau kumstukus kad ir toliau eitusi viskas sklandzia kaip sviestu patepta.JEEEEGGAAAA
Kittykittty,spaudzima iki melynumo kumstukus Sedziu kartu su visomis mergaitemis ir laukiam taves gryztancios jau PUPO.Mokeciau burti tai priburciau cia visoms Liux kad nieko neskauda
Jeigu neklystu tai siandien turim laikyti ir melstis dar uz viena nuostabia mergyte,kuri irgi nors ir tyliai bet per akis prisikankino-ERRACHKA Laikau,laikau,meldziu ir tikiuosi kad tau sis kartas bus sekmingas,nuo Dievulio siusta asmeniska dovanele
Na,ka as lekiu bet eisiu per baznycia uzdegsiu zvakutes uz jus,kad tik pasisektu ir pradetu judeti mergaites is sio skyrelio pas nestukes
Grazios dieneles