Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 10:11)
Laikom, laikom!  wub.gif

Terziuk, tiek temperatura, tiek rozinis crinone, mano galva, normalu, nestukiu temperatura buna uzkilusi, o pirmus men nestumo, kai turi buti mm, gali siek tiek padazyti.  mirksiukas.gif Stenkis kuo daugau ilsetis, o mes laikysim kumstukus, kad toliau sekmningai zingsniuotum i prieki.  wub.gif

Labutis 4u.gif
Terziuk, pritariu visoms mergaiciu issakytoms mintims,o Triumfante tai kaip skaitydama mano mintis parase thumbup.gif As vakar irgi sedejau toookioj euforijoje,ir asaryte is dziaugsmo nuriedejo ir ziurejau TV o pati tik apie tavo zinia masciau ir sedejau issisiepusi iki ausu,net vyras paklause kas man yra.Kaip as dziaugiuosi saulyte uz tave,o dar 7 DPI tokie grazus skaiciukai-tikrai uz kancias gausi dar ir dviguba stebukla wub.gif Saugok save mazute,laikau kumstukus kad ir toliau eitusi viskas sklandzia kaip sviestu patepta.JEEEEGGAAAA thumbup.gif
Kittykittty,spaudzima iki melynumo kumstukus thumbup.gif Sedziu kartu su visomis mergaitemis ir laukiam taves gryztancios jau PUPO.Mokeciau burti tai priburciau cia visoms nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Liux kad nieko neskauda mirksiukas.gif
Jeigu neklystu tai siandien turim laikyti ir melstis dar uz viena nuostabia mergyte,kuri irgi nors ir tyliai bet per akis prisikankino-ERRACHKA mirksiukas.gif Laikau,laikau,meldziu ir tikiuosi kad tau sis kartas bus sekmingas,nuo Dievulio siusta asmeniska dovanele mirksiukas.gif wub.gif
Na,ka as lekiu bet eisiu per baznycia uzdegsiu zvakutes uz jus,kad tik pasisektu ir pradetu judeti mergaites is sio skyrelio pas nestukes 4u.gif
Grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
Teisingai, siandien labai laukiame Errachkos naujienu. wub.gif
Atsakyti
Errachka, laukiam is taves ziniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 05 rugsėjo 2012 - 09:41
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 09 05, 10:32)

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 05, 10:34)

QUOTE(Delena @ 2012 09 05, 10:41)
[

aciu, mielosios 4u.gif 4u.gif
bus per pietus atsakymas...toks jausmas kad isprotesiu doh.gif
i tulika laksciau ir vakar, ir sian..vis paziuret ar nerpasidejo... nes pilvo skausmas toc toc kaip pries mm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 10:43)
aciu, mielosios 4u.gif  4u.gif
i tulika laksciau ir vakar, ir sian..vis paziuret ar nerpasidejo... nes pilvo skausmas toc toc kaip pries mm unsure.gif

Man siandien ir labai labai pilvas kaip pries mm..., o tik 10 DPI.

Ka gi, laukiam dideliu skaiciuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 05, 09:48)
Man siandien ir labai labai pilvas kaip pries mm..., o tik 10 DPI.

Ka gi, laukiam dideliu skaiciuku  bigsmile.gif

o kada tu planuoji nuleisti kraujuka?
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2012 09 05, 11:03)
o kada  tu planuoji  nuleisti kraujuka?

Penktadieni, taip daktare sake. Va tik labai labai nervuojos, pilva skauda nuo sekmadienio, kad tik tos nelabiosios neprasidetu...
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 10:43)

Mazute,zinau kad dabar tooooks momentas kad kaip kazkas sake nors kampus grauzk..bet..zinok ir as laksciau i tualeta,nes buvo jausmas kad ateis nelabosios,o ten pasirodo tiesiog mano mazyliai bande isirausti i namucius.Taip kad,galvokim apie geriausia mirksiukas.gif Laikykis ir labaaaai laukiu skaiciuku.Kai grisiu manau kad jie jau bus ir galesiu siandien toliau jaustis euforijoje thumbup.gif (nuo vakar klausausi vis sios dainos nes busena tokia)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif smagu sitam skyrelyje ledai pajudejo thumbup.gif
Terze didejanciu skaiciuku,saugok save 4u.gif
Simba0220,erracha ,nekantrioji dideliu skaiciuku 4u.gif
Kitty labai tikiuosi ,kad tavo istorija pasibaigs laimingai,ir namo grisite jau tryse 4u.gif bigsmile.gif
Man rankos jau nusviro,siandien pasidariau testa,o jis kaip visada parode riebu viena verysad.gif ,man 9dpi ir 6 dpi balastukes.Zinau kad dar gal anksti,bet taip noreijosi bent vaiduokli pamatyti wub.gif pozymiu viskai jokiu,nei maudzia pilvo,krutine nejautri,apsoliuciai nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 05, 11:43)

Oi, kaip suprantu - klaikus tas laukimas...Bet jausmas, kad tuoj tuoj mmm buvo ir man, ir daugeliui mergaiciu pastojusiu. Taip kad uzskaitom kaip labai gera pozymi ir nekantraudamos laukiam geru skaiciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 09 05, 11:27)
Sveikos 4u.gif smagu sitam skyrelyje ledai pajudejo thumbup.gif
Terze didejanciu skaiciuku,saugok save 4u.gif
Simba0220,erracha ,nekantrioji dideliu skaiciuku 4u.gif
Kitty labai tikiuosi ,kad tavo istorija pasibaigs laimingai,ir namo grisite jau tryse 4u.gif  bigsmile.gif
Man rankos jau nusviro,siandien pasidariau testa,o jis kaip visada parode riebu viena verysad.gif ,man 9dpi ir 6 dpi balastukes.Zinau kad dar gal anksti,bet taip noreijosi bent vaiduokli pamatyti wub.gif pozymiu viskai jokiu,nei maudzia pilvo,krutine nejautri,apsoliuciai nieko verysad.gif

Tai tiek - 9dpi tikrai gali buti anksti, jei jau norejai taip anksti reikejo geriau hcg darytis 4u.gif
Atsakyti
turiu skaičiukus - 83,2 4u.gif
ajnu gydytojai skambint unsure.gif
Atsakyti